Kafanız'dan çıkarınca mı Hamile kaldınız?

Gercekten öyle kafaya taktinmi olmuyor. 3 ay sürekli hamilemiyim olcakmi olmicakmi düsündüm sonra aman olmuyordu olmuyor Allah hayirlisini versin dedim stres sikinti yapmadim 4 cü ayda hamile kalmisim ihtimal bile vermuyordum cünkü iliski bile sIK olmadi Adet sancim vardi Adetimi bekliyordum

Bir sene hep husran goz yasiyla gecirdim igneler ilaclar en sonunda hsg cektirdim asilama olucaktim adetimi bekliyodum ki gelmedi o ay asilama olucm diye ne pozisyon ne yatma hicbirini yapmadim umut bile vermiyodum test bile almadim annem zorla yaptirdi dr gittigimde keseyi bile gormustuk stres gercekten etkiliyo cnm

o yüzden diyorum ya hiç ummuyorsun inşallah hayırlısı olur hakkında.. bende geçen ay gittim dr. herşeyim normalmiş eşimin görünmesi lazımmış.. bakalım bizde bekleyip görcez..

Ne güzel maşallah size.. Allah sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin.. inşallah dediğiniz gibi olur kafamı boşaltmaya çalışıcam

inşallah canım tabi herşeyin hayırlısı,biz eşim içinde test yaptırdık spermleri düşükmüş ürolog öyle söyledi,Allah tan ümit kesilmez ama bu ay hiç ummadım malum sonuçlardan olursa gerçekten mucize olur benim için.

canım biz bebek istediğimizi dile getirdiğimiz ay hamile kaldım yanii stres yapmadık . bi arkadşım hiçbir sorunu yok strese giriyor ve hamile kalamadı. sıkıntı yapma akışına bırak herşey düzelir.

Merhaba ben ilk bebegime ilk aydan hamile kkaldım maalesef dört aylıkken kaybettim.kızıma da ilk ay hamile kaldim sağlıkla doğdu çok sukur. dort yaşina gelince deli gibi kardeş istemeye başladı.Eşimi ikna edene kadar baya zaman ggeçti. Ben yine ilk hamile kalacağım sanıyordum 1.2.3 derken hamile kalamadim 4. Ay gittim Dra yyumurta tembelliği var dedi başka Dra ggösterdim yok dedi.eşimden test istedi onda da geç verdiğinden şekil bozukluğu çıktı.sonra daha gitmem dedi dr a ben yumurtr geliştirici ilaç kullandımve catlatma iğnesi oldum o ay yine olmadi. Ne ağladım her seferinde bi daha anne olamicam diye. Sonra kendimce karar aldım hatta topigimiz vardı burda dedim ki kizima çok sarılacam eşime daha çok gulecegim çok.sukur onlar var pozitif oldum gerçekten yumurtlama günü falan hiç hesaplamadim sağ kasigima iğne batma acisi vardı bir hafta sürdü ve lekelenmem oldu düşündüm ilaçlar acaba kist mi yaptı ne.Adetime iki gün var bi takımımızın cenazesindeyim.içimdeki ses test al test al.diye bağırıyor. Dönüşte dedim astım. İlacim bitmiş eczaneden alayim abime döndük wcye gittim testi yaptım ikinci çizgi çok ama çok silik.o sırada akrabamiz seni hamile gordum bu ay bekle var sende dedi dersin dedi :) eve geldim bir test daha yaptım o da aynı Allahım inanamadim eşime dedim o da hayret etti bir gün sonra kan verdim o sira yine aldirdim.eşime test o daha koyu ve kan sonucu çıktı adet günümde 75.57 idi nasıl havalara uctum içim.içime sigmadi geçen sene ekimde hamile kaldım bir temmuzda oğlumu kucagima aldım çok şükür.
Seni anlıyorum canım ikinciyi bile hiç çocuğum yok.gibi aradim üzüldüm. Sana tavsiyem aklından çıkar eşinin de değeri dusuk bitkisel şeyler deneyin ve bolca dua Rabbim en hayırlı zamanı biliyor. En yakın zamanda hamileyim.diye yazarın inşaallah.

inşallah canım ne kadar güzel uzun uzun anlatmışsın eline sağlık,Allah istedikten sonra olmayacak şey yok gerçekten,hayırlısını sağlıklısını istiyorum Rabbim den bekletmeden versin nerde bebek hasreti çeken varsa.

Tiroidlerine baktır, adet düzensizlği ve prolaktin yüksekliği yapar aç karna hem antikor hem t3 t4 tsh baktır

valla doktorlar paranın peşinde hep ver Allah ver paraya doymadılar

valla doktorlar paranın peşinde hep ver Allah ver paraya doymadılar
Genellemeyelim lutfen :)) daha ziyade ozel hastanelerin politikları malesef bu şekilde doktorlardan belli tetkikleri belli şekillerde istetiyirlar devlet hastanelerine üniversitelere gidin bence özel hastaneye muayene için ve dogurmak icin gidersiniz bir de bazı hastanelerin kalitesi kötü ve fiyayları da uçuk burda uygun fiyata doguran cok arkadaşım oldu ozellerde ustelik a kalite hastanelerde. Etik olmak herkesin isi degil malesef ki

cnm porlaktın yuksekliği adet gecikmesi yapar. mıktarını da azaltır.

adetim 4 gün gecikmeli olarak bu sabah geldi evet cornella miktarı az dediğin gibi prolaktinim 35 çıktı daha sonuç göstermeye gidemedim ki 26 kasım da randevu mübarek 1 ay sonra ya randevu bulunuyor doktor dan,neye bağlıcak yüksekliği ne olcak bişey bilmiyorum Allahım dermansız dert vermesin dermanı vardır inşallah,pco nun,prolaktin yüksekliğinin ,progesteron düşüklüğünün

cok gec bır tarıh cıdden. benımde prolaktınım yuksek cıktı 37. doktor hemen dostınex e baslattı. şuan kullanıyorum.o acıdan smnyra iyi. doktoru görmesen boıle hemsıreler doktora sorup tel de bılgı verıyorlar.

hangi doktora gidiosun bende izmirdeyim

Bu ay hic ovulosyon testi yada yumurtlama günü hic bisey hesaplamadim...cinsel anlamdada artik yoruldugumu hissetdim.bu ay zaten hamileligin h si aklimdan geçmedi çünkü bir kere beraber olduk oda absurt bi tarihteydi..yumurtlama zamaninin yakinindan dahi gecmiyordu.ayin 10 unda yada 11inde adet olmam gerekiyodu gecikti ama asla ihtimal dahi vermedim zaten süt hormonumda stresden yükseldi hareket ettikce 2 aydir süt geliyor...yani durum böyleyken dün dayanamadım test aldim...sonuc pozitif...derlerdi de inanmazdim...kafada bitiyor hersey. Birde teslimiyette..tevekkül önemli. ..

Aynen dediğin gibi oldu ve kiminle konuştuysam aynı şeyi söyledi sürekli takip halinde kalınca vucut kapatıyormuş kendini ben bebek planladığımızda doktora gittim 1 sene boyunca uğraşıp olmayabilir bu normal dedi ilk ay olma ihtimali %10 ikinci ay %20 fln dedi biz de nasıl olsa bu kadar erken olmaz kafasındaydık bi baktık 2. Ay denemede oldu bu kadar erken beklemiyorduk
Hormon takipleri gün takipleri vs bence bunları bırakın ve o anda sadece zevk almaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…