- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Gercekten öyle kafaya taktinmi olmuyor. 3 ay sürekli hamilemiyim olcakmi olmicakmi düsündüm sonra aman olmuyordu olmuyor Allah hayirlisini versin dedim stres sikinti yapmadim 4 cü ayda hamile kalmisim ihtimal bile vermuyordum cünkü iliski bile sIK olmadi Adet sancim vardi Adetimi bekliyordumŞu kafaya takmamayı bizlere de öğretsenize..
Hep diyorlar ya kafayı takmadığımız ay oldu diye nasıl oluyor o??
Adetin bile yaklaştıkça acaba olacak mıyım?? diye sorular kafanda oluşmaya başlıyor..
İlk başlarda takmıyordum nasıl olsa olur diyordum ama 2 yıl olmak üzere ve artık iyice kafaya takmış durumdayım..
Kafama takmadan hamile kalırsam buraya bende yazıcam..
o yüzden diyorum ya hiç ummuyorsun inşallah hayırlısı olur hakkında.. bende geçen ay gittim dr. herşeyim normalmiş eşimin görünmesi lazımmış.. bakalım bizde bekleyip görcez..bilmiyorum canım ya senelerdir ne testler yaptım boş yarın da gelmezse yaparım beklicem bakalım bu ay çok kan verdim 8 tüp ,işte pco çıktı prolaktin yüksekliği çıktı sonra progesteron düşülüğü çıktı yeni bu ay daha,bunların üzerine hamile kalırsam mucize olur yani
Gercekten öyle kafaya taktinmi olmuyor. 3 ay sürekli hamilemiyim olcakmi olmicakmi düsündüm sonra aman olmuyordu olmuyor Allah hayirlisini versin dedim stres sikinti yapmadim 4 cü ayda hamile kalmisim ihtimal bile vermuyordum cünkü iliski bile sIK olmadi Adet sancim vardi Adetimi bekliyordum
Ne güzel maşallah size.. Allah sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin.. inşallah dediğiniz gibi olur kafamı boşaltmaya çalışıcamBir sene hep husran goz yasiyla gecirdim igneler ilaclar en sonunda hsg cektirdim asilama olucaktim adetimi bekliyodum ki gelmedi o ay asilama olucm diye ne pozisyon ne yatma hicbirini yapmadim umut bile vermiyodum test bile almadim annem zorla yaptirdi dr gittigimde keseyi bile gormustuk stres gercekten etkiliyo cnm
canım biz bebek istediğimizi dile getirdiğimiz ay hamile kaldım yanii stres yapmadık . bi arkadşım hiçbir sorunu yok strese giriyor ve hamile kalamadı. sıkıntı yapma akışına bırak herşey düzelir.selam arkadaşlar ,1.5 yıldır bebiş istiyorum ama 1.5 yıl her ay aman şu belirti aman şu günlerde ilişki olsun adetim geçti bebişim benimle mi dedim durdum bir türlü rahat olamıyorum hep kafamda bebek konusu yalnış yaptığımı biliyorum süt hormonum da 35 yüksek çıktı hep bu düşünceler prolaktini yükseltirmiş artık gerçekten kafamdan silcem olursa olsun dicem yalnız sizden duymak istediğim boşverdiğiniz zaman mı oldu bebişleriniz ?
Tiroidlerine baktır, adet düzensizlği ve prolaktin yüksekliği yapar aç karna hem antikor hem t3 t4 tsh baktırinşallah canım ne kadar güzel uzun uzun anlatmışsın eline sağlık,Allah istedikten sonra olmayacak şey yok gerçekten,hayırlısını sağlıklısını istiyorum Rabbim den bekletmeden versin nerde bebek hasreti çeken varsa.
bakıldı insülin ,kolesterl troid 8 tüp kan verdim bayılıyordum artık ,temiz çıktı bunlar.Tiroidlerine baktır, adet düzensizlği ve prolaktin yüksekliği yapar aç karna hem antikor hem t3 t4 tsh baktır
valla doktorlar paranın peşinde hep ver Allah ver paraya doymadılarne yapsam acaba ya 35 prolaktinim acaba dostinex alıp içsem mi ki doktor olacak şahıs çok ilgili perşembe günü yumurtlamam ve gözümün önünden bir ay bir hayal kırıklığı yine uçup gitcek sağlık ocağı yazarsa gidip yazdırıp alıp içcem ne kadar düştü kardır ,doktora kalsam yandım umrunda değil
Herhangi bir ilaç kullandın mı neye bağladılar prolaktin yüksekliğini gerçi çok yüksek değil bencebakıldı insülin ,kolesterl troid 8 tüp kan verdim bayılıyordum artık ,temiz çıktı bunlar.
Genellemeyelim lutfen :)) daha ziyade ozel hastanelerin politikları malesef bu şekilde doktorlardan belli tetkikleri belli şekillerde istetiyirlar devlet hastanelerine üniversitelere gidin bence özel hastaneye muayene için ve dogurmak icin gidersiniz bir de bazı hastanelerin kalitesi kötü ve fiyayları da uçuk burda uygun fiyata doguran cok arkadaşım oldu ozellerde ustelik a kalite hastanelerde. Etik olmak herkesin isi degil malesef kivalla doktorlar paranın peşinde hep ver Allah ver paraya doymadılar
bu ay progesteron için kan verdim 5 çıktı 10 ve üzeri çıkması gerekiyormuş sanırım,dengem şaştı bu kadar gecikmezdi 3 gün gecikti adetim hamile olabileceğime ihtimal vermiyorum yumurtlama olmamış doktora sonucu gösteremedim gerçi internetten edindiğim bilgiler öyle diyor ,iş böyle olunca hamileliğin h si aklıma gelmiyor ama korkuyorum neden adet olmuyorum ben acaba yaa,endişe duymaya başladım
adetim 4 gün gecikmeli olarak bu sabah geldi evet cornella miktarı az dediğin gibi prolaktinim 35 çıktı daha sonuç göstermeye gidemedim ki 26 kasım da randevu mübarek 1 ay sonra ya randevu bulunuyor doktor dan,neye bağlıcak yüksekliği ne olcak bişey bilmiyorum Allahım dermansız dert vermesin dermanı vardır inşallah,pco nun,prolaktin yüksekliğinin ,progesteron düşüklüğünün
hangi doktora gidiosun bende izmirdeyimBende izmir deyim canım seçenek varda yakın ve doğum olarak tercih edilen hastane olduğu için gidiyorum bi ayında. Kan vereyim doktorumu değiştircem karar verdim böyle bi saçmalık olurmu hormon sonıcum çıktı iki hafta önce neymiş toplu bakcakmış süt hormonum yüksek bi ayımı daha niye yiyosun ki ver ilacımı progesterona çıkınca bakarsın yoğun çok ya aman onu yoğunluğuyla bırakcam başka doktor mu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?