Kafanız'dan çıkarınca mı Hamile kaldınız?

Amin insaallah ya. Cok korkuyorum inanamiyorum hala. Çok zor bir surecti o yüzden seni çok iyi anliyorum.

Az önce internette okudum emzirirken hamile kalan birçok bayan var o zaman prolaktin yüksekliğide engel değil aslında ama doktor hamile kalamazsın süt hornonun biraz yüksek diyor o nasıl oluyor Allahın işine karışılmaz oldu mu oluyor işte.

Aynen öyle evet engel oluyor ama tamamen engel degil ve tedavisi çok basit. Kendine bir ugraş bul düsünme olacak insaallah. Burada karnım ağrıdi uyuyamiyorum bebek hic susmadi tum gece ağladi diye paylaşacaksn

Bi tanıdığım uzun yıllar cokk çabaladı olmadı en sonunda pes etti doktorla bağını kopardı bebek odası diye dokunmadigi odayı tadilatla diğer odaya eklemeye karar verdi ve tataam hamile kaldi.değişik bencede dusunmeyince oluyor

Aynen öyle evet engel oluyor ama tamamen engel degil ve tedavisi çok basit. Kendine bir ugraş bul düsünme olacak insaallah. Burada karnım ağrıdi uyuyamiyorum bebek hic susmadi tum gece ağladi diye paylaşacaksn
Inşallah canım ya spora başladım , güne girdim , 1 gün aklımdan çıksa diğer gün aklımda.

Kesinlikle öyle tabi yine insanın içinde bir umut oluyor fakat bence ovulason falan hesaplamamak gerek bebek Planı'nı sonraya atabilmek gerek benim en son öyle oldu:)

Bi ara 2 ay hiç kafama takmamıştım geçen yıl bu zamanlardı çok yoğun çalışıyordum ama yinede olmadı , olmayınca olmuyor galiba Allah istedimi oluyor çünkü internetten araştırdım çok kafaya takıp ovalardan tutup o ay hamile kalanlar da çoğunlukta , Rabbim sağlıklısını , hayırlısını çok bekletmeden versin

Aynen öyle canım bende temmuzda kimyasal gebelik yaşamıştım ertesi ay tatile gitmiştik eşimle hiç düşünmedim tatildeyken tadını çıkardım açıkcası o ay tekrar hamile kaldım çok şükür şuan bi sıkıntımız yok :) sende düşünmemeye calış eşinle güzel vakit geçirmeye çalış :)

benim de prolaktin 60 ti dostinex diye ilaç kullandim stresten sebepsiz infertilite dendi 1 yıl gebe kalamadim tam aşılama ve tüp bebek deyip yola koyuldigumuz anda klomen ve çatlatma iğnesi ile o ay gebe kaldım kendimi aşılamaya tüp bebeğe alistirdigim için farkına varmadan stresim bitmiş demek Umudunuzu kaybetmeyin ben şimdi 2.ye hamileyim bu bebis kendiliğinden oldu hem de :)

canım bırıncısı takmayınca olmuyor benımde olmayınca stres yaptım doktora gıttım felan hatta esımı goturdum stresten pko olacaktım kı benım adetım dakıktır hıc sasmaz hayıt suyu ve saracoglunun bayanlar ıcın hormon kurunu yaptım esım bı gıttı hareket sorunu varmıs sayı cok guzel ama hareket az dedım bu ay olmaz ama esıme dopıngler felan ama ben en 6 ay ugrasırım derken o ay hamıle kaldım yanı olmaz dedıgınde oluyor emın ol benım esımde yogun calısıyor duzenlı ılıskı zor oluyor felan derken oldu cok sukur bıde esın gıtsın hıc gıttımı bılmıyorumm ama bence bayan tek basına ugrasmamalı

Eşimle gidiyoruz sürekli canım sağolsun hiç yalnız bırakmıyor hormon progesteron testlerim çıktı işte progesteron 5 çıktı prolaktinim 35 çıktı sonuçları bir göstereyim de tedaviye başlamak istiyorum biran önce

progestan düşk prolaktın yuksek cıkmıs hayıt suyu ıc bıde saracoglunun ve marankinin kürü var prolaktın ıcın bıtkı cayı ben onlarıda kullandıgım ay hamıle kaldım bıde ıncır yumurtanın guclu olmasını saglıyor esın sperm testı verdı mı pekı

Verdi canım 10 milyon hız % 20 morfoloji% 8
Sonuçları gösteremedim daha doktora yoğunlar biran evvel tedaviye başlamak istiyorum adet oluyorum ama sıkıntı yok hayat suyu demişsin ya

Verdi canım 10 milyon hız % 20 morfoloji% 8
Sonuçları gösteremedim daha doktora yoğunlar biran evvel tedaviye başlamak istiyorum adet oluyorum ama sıkıntı yok hayat suyu demişsin ya
canım bence önce eşin tedavı olsun sayı ve hız dusuk sen hayıt suyu ıc eşinde çaksır suyu hayıtın bıtkısını alıp cayda yapabılırsın bıde eşine keçiboynuzu kürü yap sende stres yapma dr ıle gorustuysen banada haber ver mutlaka

bu ay progesteron için kan verdim 5 çıktı 10 ve üzeri çıkması gerekiyormuş sanırım,dengem şaştı bu kadar gecikmezdi 3 gün gecikti adetim hamile olabileceğime ihtimal vermiyorum yumurtlama olmamış doktora sonucu gösteremedim gerçi internetten edindiğim bilgiler öyle diyor ,iş böyle olunca hamileliğin h si aklıma gelmiyor ama korkuyorum neden adet olmuyorum ben acaba yaa,endişe duymaya başladım

Şu kafaya takmamayı bizlere de öğretsenize..
Hep diyorlar ya kafayı takmadığımız ay oldu diye nasıl oluyor o??
Adetin bile yaklaştıkça acaba olacak mıyım?? diye sorular kafanda oluşmaya başlıyor..
İlk başlarda takmıyordum nasıl olsa olur diyordum ama 2 yıl olmak üzere ve artık iyice kafaya takmış durumdayım..
Kafama takmadan hamile kalırsam buraya bende yazıcam..

Buradan edindiğim bilgilere göre, diyosun ya hamileliğin h si bile aklıma gelmiyor diye belki de hamişsindir.. hani aklına gelmediği zaman takmadığın zaman oluyormuş ya.. Progesteron değerin evet biraz düşük ama inşallah hamilesindir..bi test yap istersen öğrenmiş olursun..

bilmiyorum canım ya senelerdir ne testler yaptım boş yarın da gelmezse yaparım beklicem bakalım bu ay çok kan verdim 8 tüp ,işte pco çıktı prolaktin yüksekliği çıktı sonra progesteron düşülüğü çıktı yeni bu ay daha,bunların üzerine hamile kalırsam mucize olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…