Kafası karışk,ne istediğni bilmeyen geri gelen eski sevgili ve doğum günüNE YAPILMALI

Herseyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
30
0
36
Ankara
Hepinize merhabalar, benim aynı iş yerinde çalışıtğım biriyle 2 aylık bi görüşmem oldu evlilik amacıyla, bu şahsıda herkes beğenir, beyefendi aklı başında filan derler, zaten iş arkadaşıydık ama bi baktık ki boyut değişmiş, sevgili olduk, hep biz aynıyız diyordu, kendi çok üzerime düşmüştü benim, ama 6 ay önce ayrıldık,

ayrılma bahanesi, daha önceki evlenmeyi düşündüğüm insanla çokta olmasa yakınlaşmam elini tutmam filan, bi sohbet sırasında bunu söyleyince tepki vermemişti, ama 5 gün sonra, beni arkadan vurdun, seni istemiyorum, sevmiyorum, nefret ediyorum, hayatımda biri var dedi, ben anlamaya ve anlatmaya çalıştıkça gurursuzmusun seni istemeyeni nasıl istersin filan dedi, ben ona hiç sevdiğimi söylememiştim ama bana söylemişti, çok üzüldüm çok ağladım ama güçlü durdum, ona karşı.

neyse koptuk, ama her gün gözümün önünde, aynı iş yerinde olduğumuzdan, ama ben gördüğüm yerde arkamı dönüyorum, hiç bakmıyorum, ama hala çok beğeniyor ve hep dua ediyorum, başkasıyla olmasın diye,

onun için son bi adım atmak istedim, yani bana yaklaşımını merak ettim, daha önce bana bi konuyla alakalı bilgi verecekti, ama ayrıdık kaldı öyle, ona iş yerinde ki sistemden onu sordum, geçen cuma günü gayet iyi davrandı, o konu bi şahısla alakalıydı hatta gel birlikte gidip soralım dedi, teşekkür ettim, iyi akşamlar dedik,

sonra c.tesi beni aradı hiç beklemediğim anda, o konuyla alakalı bilgi verdi, istese p.tesi işten de yazabilirdi diye düşündüm, pazar günü de aradı, konuşmamız gerek dedi, tamam dedim, bana geldi konuştuk, beddua etme, hayatım alt üst dedi, daha önce beddua ettiğimi söylemiştim çünkü, hiç iyi değilim filanlar, sana sinir anında biri var dedim ama yoktu dedi,

bi kızla görüşmüş benden sonra, kız onu çok üzmüş ama ne yaptığını söylemedi ısrarıma rağmen, beni mahvetti o kız dedi, ayrılmışlar,

şimdi de ailesi kendi çevresinden bi kız bulmuş sözlendirmek istiyormuş, olur ya da olmaz bilemem dedi, ama bu istemiyorumuş, çünkü kızı sevmiyormuş, ailemle görüşmüyorum dedi, bende sakın benden önce evlenme dedim tamam dedi.

ben senin gibisini bulamam dedi, dengesiz konuşuyor, ne istediği belli değil,

sen nasıl ayakta güçlü kaldıysan bana da anlat, nasıl atlattın dedi. bi sounca bağlanmadı gitti.

Bi kaç gün öncede benim doğum günümdü, bana tatlı getirdi, beni seviyormusun diyorum cevap yok, ama yüzüne karşı beddua ediyorum, herşeyi söylüyorum, bunları çok alttan alıyor.

bi kaç gün sonrada onun doğum günü var, evde bi pasta yapıp çağırsam diyorum, konuşmak bahanesiyle, hediye almamda,

sizce değer mi, ve hala ilgim var, seviyorum galiba duygularımı belli etmesemde, her gün görüyorum, hep dua ediyorum, çünkü biz çok iyi anlaşıyorduk, her gün görürken unutabilirmiyim bilmiyorum....

Ben söz olayınada inanmıyorum, kendinden uzaklaştırmak için öyle söylediğini zannediyorum. çünkü daha askere gitmedi, bildiğim kadarıyla ailesi askerden önce bişey yapmak istemiyordu, fikirleri değişmiş mi bilmem.

ben olsam bana bu kadar dengesizce davranan ne istediğini bilmeyen tam kopmayan ama elimin altında dursun muamelesi yapan ayrıca benden ayrılıp başkasıyla görüşüp olayınca tekrar yanaşmaya çalışan bir adamın yüzüne bakmazdım , adam dengesiz hiç umursama derim

kesinlikle böyle birşey yapmazdım ... Sadece ufacık bir pasta alır işyerinde verirdim yada ufacık bi hediye alıp işyerinde verir kutlardım... Senin onun üzerine düştükçe o böyle aptalca tavırlara bürüncek... Adamın canı yanmışta ondan sana böyle iyi.. Sen hala neler düşünüyorsun canım ya

ben olsam bende öyle derim, çoook haklısınız ama, görünce kalbim çarpıyor, duygularımı görmezden gelemiyorum, görmesem dayanabilirim belki ama hep görürken ama ben çok ters davrandım, iki görüşmeme de, yüzüne karşı beddua ediyorum. ama gel bana sor, belki benden yüz bulsa bişey olur.

Bence doğum gününde hiç bir şey yapma sen,umursama..
Değmez. Kendini hepten bir şey sanır. Dengesizlikleri çoğalır.
Bu ne böyle ne istediği belli değil. Bu mu herkesin çok beğendiği
adam.. Dıştan öyle ağır,efendi dururlar. Bir bakarsın 5 yaşında çocuk
tavırları..Sen hazır atlatmışsın hiç kendini üzdürme bence.

evet canı çok yanmış, senin gibisini bulamam diyor, iş yerinde böyle bişey yapamam pasta filan veremem, Değer mi diyorum ama, bi de ben çok aşağılarak davranıyorum ona, dalga geçer gibi, seni üzdüler de terk edip gittiler mi, kim bilir ne yaptın diyorum. sevimsiz, çirkin, seni kim ne yapsın diyorum

evet canım, 6 ay çok iyiydim, ama hep dua ettim, pişman olsun diye, herkes çok aklı başında bulur, ama çok dengesiz. bi de sürpriz yapmak istiyorum ki, beni bi daha kaybedince daha çok üzülsün.

bu adam da bi rahatlık var gibi senin ona olan ilginden memnun ne kadar terslesende bakışlarınla bunu ona hissettiyorsun sanırım , ona birşeyler yapmazsan seni kaybettiğini anlamasına sebep olup senin üzerine daha çok düşer diye düşünüyorum ,

evet canım, 6 ay çok iyiydim, ama hep dua ettim, pişman olsun diye, herkes çok aklı başında bulur, ama çok dengesiz. bi de sürpriz yapmak istiyorum ki, beni bi daha kaybedince daha çok üzülsün.

Üzülsün derken sen bir beklenti içine gireceksin ve
üzüleceksin belki ama bunları da hesapla..

evet hissediyor olabilir canım, ama doğum günü de sene bi kez pasta yapıp mum yakıp kutlayıp, sonra sessizliğe gömülmek daha iyi olmazmı, aklı karışır seviyor mu sevmiyor mu diye.

İçinde kalıp keşke yapsaydım diyeceksen yap tabi canım.
Ama yapıp da umduğunu bulamazsan salak kafam demek de var işin ucunda

:) evet var, değer vermemek gerek bunu en iyi ben bilirim, ama kend içimde hesaplıyorum, bi ömür keşke yapsamıydım demek mi, yoksa bi kez daha değmeğini görüp zaten beni hak etmiyormuş demek mi kolay.

bakalım ne yapacağım, Allah ım güzel şeyler yapmamı nasip etsin, hata yaptırmasın şu mübarek cuma günü hürmetine...

Atasözü: Denenmişi denemek ahmaklıktır!

Denenmişi denemek aciziyettendir, her iste bu böyledir!

Zamaniniza ve emeklerinize yazik!

Umarim hakkinizda dogru karari verebilirsiniz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…