- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
3 yıllık evliyim ve 2 yaşına yaklaşan oğlum var. dikili bit ağacımız bile yok. bizden sonra evlenen kişiler bile ev araba sahibi oldu krediyle falan bir şekilde. benim eşim olacak kişi sorunlarımızın yarısını babasına verdi inşaaattan ev yapacak sözde babası daha kapı pencere koyuyorlar sözde bize kira yardımı yapacaklardı yok tabi öyle birşey. çok az birşey kaldı bankada duruyor. ve eşim olacak kişi sürekli saçma sapan harcamalar peşinde gider tablo alır 500 lira verir. bir senedir iki üç ayakkabı 4 5 pantolon 10 tane falan gömlek tişört aldı en az. ve bir gömlek 200 lira bir tişört 90 lira mesela. şimdi de gitmiş yazıcı almış 100 lira vermiş. gider en pahalı telefonu kullanır. her ay alacak şey bulur parayı bitirir sonra da son hafta beş kuruşsuz dolanırız. geçen çocuk hastalandı devlete mi gitsek ne yapsak annem verdi para. ve beyfendinin ev almak gibi bir derdi planı kesinlikle yok. yıllarca kirada yaşayıp arkamızdan çocuğumuza bırakacak hiçbir şeyimiz olmayacak resmen. bir insan 300 lira bile koyamaz mı kenara. yani ben zaten kıyafet alışverişi çok az yapıyorum. bir senede toplam 500 lira ancak harcamışımdır.başka bir kadın olsa zaten borç içinde yüzerlerdi eminim.