- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
lastik don ve eski çarşafların bez olarak kullanıldığı zamanlara dönüş başlicak bu gidişle
lastik don ve eski çarşafların bez olarak kullanıldığı zamanlara dönüş başlicak bu gidişle
Havalar soğumadan alışa güzel olur3 metre naylon, 3 metre kumaş alıp keseceğim bu gidişle. Annem kardeşime bağlardı ben çocukken..
Benim sıpanın çişini söylemeye niyeti yok. Bir daha deneyeyim ben..
Havalar soğumadan alışa güzel olur3 metre naylon, 3 metre kumaş alıp keseceğim bu gidişle. Annem kardeşime bağlardı ben çocukken..
Buna inanıyorsan tabi ki birsey diyemem ama koca koca marketler o fırsatcılığı yapamaz bence anca mahalle arasındaki bakkallar olabilirGerçekten firsatcilik yapanlar olduğu için zam üstüne zaman geliyor bu gerçek.
Sormayın. Daha bebeğim 2 aylik .Mama degistirmistim.Tadini sevmedi .Gitti 65 Tl çöpe. E bir de yeni alacagim mamanin parasi var
Onuda ben sattım tabiElektriği özelleştirdiler ya :)
Ilk hafta icti sorunsuz .Bu arada ilk Aptamil kullaniyorduk.ben evolvia denemek istedim .Hiç mi içmedi? Kaç defa denediniz?
Onuda ben sattım tabi
Şimdiki gençler çok şanslılar bizim kadar rezillik çekmiyorlarben ilk regl olduğumda orkid sadece belli başlı eczanelerde satılan ve şimdikinin 35 bin katı kalınlığında birşeydi. pamuk üstü peçete çocuklarıyız biz yine dönüş yapıcaz bu gidişle:))
Ilk hafta icti sorunsuz .Bu arada ilk Aptamil kullaniyorduk.ben evolvia denemek istedim .
Gaz sorunumuz var damla kullaniyoruz ve tadi oldukca sekerli .4 gundur deniyorum gunde 2 kez 60 cc icer havada kapardi.Ilk gun biberona sandim tepkisini .Sonra kasikla vermeyi denedim .Bildiginiz tükürüyor .Biraz zorlasam öğuyecek.
Benim tahminime gore tadi yavan geliyor .Ne zaman damlanin dozaji artti o zaman istemez oldu mamayi .
Ben de düşündüm araştırıyorum cevremde kullanan var mi diye .Gercekten cope gitsin istemiyorum bir bebegin karnini doyursun .Biraz daha ugrasip teklif edeceğim .Almazsa yapacak bir sey yok.Hay Allah..
Biraz daha deneyin olmazsa günü geçmeden verin. Birinin işine yarasın sadaka olur zor zamanda..
Kriz olunca o bize söyler.Ulkede kriz yokmus oyle diyo baskanimiz
Cok dikkat cekiyorsun yapmaben ilk regl olduğumda orkid sadece belli başlı eczanelerde satılan ve şimdikinin 35 bin katı kalınlığında birşeydi. pamuk üstü peçete çocuklarıyız biz yine dönüş yapıcaz bu gidişle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?