Kafayı mi yedi bunlar!!!!

Herseyi Turk mali olsa nakliyesini yapan arac yabanci,icindeki benzin artiyor. Sunu dusunemiyor mu bu insanlar da firsatcilik deyip duruyorlar anlamiyorum. Toplu igneyi bile Cinden aliyoruz yahu,urettigimiz ne var da burnumuz bunca havalarda cozemedim

ben de prima kullaniyorum almamistim var diye su an sok oldum

dun sok markete gittim, havlu kagit alacaktim 6 liraya aldigim kagit havlu 11 lira olmus el insaf yahu, almadan ciktim

bez alsam kullansam daha uyguna gelecek

gerci bezlerin fiyatina bakmadim da

Gecen biri bana dedi ki , sute zam gelmedi ama peynire zam yapti firsatcilar
Yahu peynir icin sanki sadece sut kullaniliyir , icine koyduklari plastik , uzerine yalistirilan etiket , nakliye araclarinin benzini , fabrikanin elektrigi .. hepsine zam geldi , adam zam yapmayip da ne yapsin
Millet saniyor ki peynirin maliyeti sadece sut, kahroluyorum bu cehalet karsisinda

Masraflar hep dolarla. Üretici mala yansıtmasın da ne yapsın. Eskiden kağıdı x birime alıyorsanız şimdi 6x birime alıyoruz ama 2x zam bile yapamıyoruz çünkü müşteri gidiyor. Ne zamana kadar böyle gidecek belli değil

Cani sıkılan falanca firmayi boykot edelim,yok bilmem ne mallarini almayalim diyor da
Turk mali olan seyler az
Ben nerden bulayim hepsini? Elden geldigince yapiyorum ama ulkede fabrika mi kaldi,uretim mi kaldi, hayvancilik tarim mi kaldi yani bunlarin sorumlulari gorunmuyor.

Evolvia sıfir şekerli bir mama.Bebeğiniz tadını beğenmemiştir hele ki aptamilden sonra.Yemeye başlarsa evolviadan devam edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…