kafayı yedirtecekler bana

eşınızn aılesı sıze maddı destek olmak zorunda mı sızceCADIARZU evt ıse ozmn aynı evde yaşamanız lazımkı bunu kımse ıstemez yok deıl ıse bu kadar sorun yapmayın derım
sızın borcunuzdan gecımınızden sadece eşınız sorumludur
sımdık aılesı sorsa ne karışıyorlar der ınsanlar sormasa neden sormaz derler anlamak zor ınsanlarıa.s
torun ıstemelerı cok normal sız ıstemıyorsanız uygun dılle sakın olarak anlatrsınzyerimseniben borclara ınanmıyor demışsınız ozmn gelen borc kağıtlarını gösterın
bence sorun sızın borclanmanız ınş bıan önce hersey duzelır bu zmnda kımseye guvenılıp evlenılmıyor sonucta

İşte bak kendin diyorsun arkadaşım adamcağız çiftçi emeklisiymiş. Onun duygularına kapılarak böyle konuşması normal. Tek derdi dünya gözüyle torunlarını görebilmek. Piyasadan haberi var mı bizim kadar kimbilir.. Bu konuda yalnız değilsin. Bizim de borçlarımız var. Umarım kısa zamanda kapatırsınız hepsini.

valla bende borcunuz var niye borç yaptınız bu işi nie götüremiyosunuz niye geçinemiyosunuz bu borçlar niye bitmiyo demelerine deliriyorum bacım
kriz var iş oluyoda bizmi ödemiyoruzkartları diyip diyip bende böle deliriyorum
insanız işte eğer sormasalardı bende şimdi bu kadar borç var ödedinizmi ödemedinizmi diye kızardım eminim

dogacak çocuk rızkıyla gelir... Bukadar takıntı yapmanızdaki sebep onları sevmemenizden kaynaklanıyor bence kendi anneniz çocuk yapın dese tepkiniz böylemi olurdu merak ediyorum?

bencede bu kadar abartma guselim çunkı olan sana olurr sinirden hasta olursun.. onlar çocuk yapın dedise sen hemen yapmak zorunda deilsin kii.. eğer sana böle bişey derlerse bizim brcumuz var daha sonra duşunuorum der çıkarsın işin içinden.. ayrıca Allah ömur versin hepsi olur tatlım borcta biter çocukta olur..

Kendi kendine bosuna sinir oluyorsun. Esinin issizliginden dolayi borclanmissiniz ki bir cogumuz yasadik bunu.

Yasayacaksiniz siz de borclanmayi, SIKINTI cekmeyi, borclari ödemeyi, her seyin üstesinden gelmeyi veee bir bakacaksiniz birikimler bile yapacaksiniz.

Bunun icin hic sizlanma bence. Kendi sorunlarinizin üstesinden esinin ve senin ailenin yardimlariyla kac gün atlacaksiniz.

Kaynananlar torun istedikleri zaman da onlara durumu izah etmelisin. Icinden onlara karsi bir seyler kurmakla hata ediyorsun.

borçlarınız için allah yardımcınız olsun onların dediklerini fazla takmayın yada maddi zorluk cektiğinizi suanda mümkün olmadığını sakin ve kesin dille anlatın kapak olur :jeyyar: neyse siz denilenleri takmayın umursamayın eşiniz ile mutluluğunuza bakın :asigim:

Haaaa pardon o zaman. Ben durumu yanlış anlamışım.şakkıdı Eğer sorununuz buysa gerçekten ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Çocuk yapın dediler diye düşüncesiz mi oluyorlar ???? :1shok: Sanırım siz kayınvalideniz ve kayınpederinizden nefret ediyorsunuz.
Başka sözüm yok doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…