Sosyal medyadan yazanlar akşama eve gel diyen tiplerHadi yaşadığın yer küçük olsun, herkes evli olsun vs ama İnternet çağındayız. 10 kişiden 1 kişi internetten tanışıp evleniyor olabilir (istatistikleri tam bilmiyorum attım su an) ama çok var o şekilde tanışan. Sosyal medya da mı kullanmıyorsunuz
Sosyal medyadakiler de insan.Sosyal medyadan yazanlar akşama eve gel diyen tipler
25 yildir dedigin dogum zamanindan beri mi?Zaman bi bana gelmiyor 25 yıldır nedense
Sen olsan seninle evlenmek ister misin? Buna cevap ver ve rahatsız olduğun şeyleri değiştir mesela. Mesele bul birini evlen değil ki sadece. Sonuçta birlikte bir hayat paylaşacaksınız. Evlilik bir sürü sorumluluğu beraberinde getiriyor. Kendinizi bu olgunluğa erişmiş hissediyor ya da eriştiğinizi düşünüyor musunuz? Üstelik de genceciksiniz. Dünyaya 25 yaşına kadar koca bulup evlenmek için gelmediğiniz gibi, 25 yaşında evlenemediniz diye de yaşama hevesinizi kaybetmeyin. Sevilmek istiyorsanız da önce sevin. Sevmeye de kendinizden başlayın. Kendinizi sevin ki başkaları da sizi sevsin, saysın. Sevin ki sevilin.Bıktım sürekli etraftan oda şunu buldu Buda bunu buldu haberlerinden boşanan kuzenlerim 2. Evlenmeye başladı ben 25 yaşında evde yorgan altında ağlıyorum Allah bana neden vermiyor bıktım yaşamak istemiyorum artık
Eksik yoksa neden böyleyim yalnızımKüçük bir yerde yaşıyorsanız sosyalleşmeniz gerekiyor. İnternet üzerinden de sosyalleşme bilirsiniz kitap kulüpleri VS var. Ya da mesleğinizle ilgili gruplar vardır eminim. Nihayetinde bu işler kader kısmet üzülerek değiştiremezsiniz. Ayrıca bu sizde bir eksiklik olduğu anlamına gelmez
Evet sevilmek istiyorumSen olsan seninle evlenmek ister misin? Buna cevap ver ve rahatsız olduğun şeyleri değiştir mesela. Mesele bul birini evlen değil ki sadece. Sonuçta birlikte bir hayat paylaşacaksınız. Evlilik bir sürü sorumluluğu beraberinde getiriyor. Kendinizi bu olgunluğa erişmiş hissediyor ya da eriştiğinizi düşünüyor musunuz? Üstelik de genceciksiniz. Dünyaya 25 yaşına kadar koca bulup evlenmek için gelmediğiniz gibi, 25 yaşında evlenemediniz diye de yaşama hevesinizi kaybetmeyin. Sevilmek istiyorsanız da önce sevin. Sevmeye de kendinizden başlayın. Kendinizi sevin ki başkaları da sizi sevsin, saysın. Sevin ki sevilin.
Tebrik ediyorum.Evet sevilmek istiyorum
Yarın karşınıza biri çıkar o zaman bir günde eksikliğinizi geçecek mi size göre? Eksiklik böyle bir şey değil ki. Herkes hayatının bir döneminde yalnız kalıyor sevgilisi oluyor ayrılıyor evlenip boşanıyor. Her yalnız olan eksik miEksik yoksa neden böyleyim yalnızım
Herkes sevgilisiyle gezerken ben neden hep yalnız kalıp izleme durumundayım mesleğim de hiçbir işe yaramadıya of taşşş gibi mesleğin var para geliyor eline gez dolaş ne karalar bağlıyorsun evlenincede gezemiyorsun o zaman yorganın altında oturursun erkek bulunur ya ve bır gun hayatın boyuncada yalnız kalacaksın ne eş ne çoçuk kimsenin yerı kesin değil ve teminatı yok
neden sevgilin yok mesela kendıne bakıyor musun ? Spor, cilt bakımı, saç, makyaj falan mızmızlığıda bırakman lazımHerkes sevgilisiyle gezerken ben neden hep yalnız kalıp izleme durumundayım mesleğim de hiçbir işe yaramadı
Ortamım yok atandığım hastane 100 personel hepsi evli nişanlıneden sevgilin yok mesela kendıne bakıyor musun ? Spor, cilt bakımı, saç, makyaj falan mızmızlığıda bırakman lazım
Herkes sevgilisiyle gezerken ben neden hep yalnız kalıp izleme durumundayım mesleğim de hiçbir işe yaramadı
tamam hastane olmasın arkadşında mı yok nerde yaşıyorsunOrtamım yok atandığım hastane 100 personel hepsi evli nişanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?