Kafayı yedirten yalnızlık

Mutsuzum ben ama hiç sevilmemek 25 yaşına gelip bi çiçek almamak üzüyor çevremde herkes çok güzel seviliyor birinden ayrılıp hemen başkasını bulup evlendi arkadaşım
İyi de bizim bu hayattaki tek amacımız evlilik veya birileriyle bir şeyler yaşamak olmamalı. Ayrıca evlilik olayını gözünüzde çok büyütmeyin herkes sizin zannetiğiz gibi mutlu değil yada herkes sizin düşündüğünüz gibi gerçekten sevmiyor sevilmiyor. Ayrıca sizde hiç kimsenin birilerinin sevgisine ihtiyacı yok. Siz kendinizi sevin siz kendi kendinizi mutlu edin.

Evlenmek çok matah birseymi sanıyorsunuz? Bence evlenmeyin boşanan kuzenlerinize sorun onlar size anlatsin

Ay babaannem derdi koca iyi bir şey olsa adı gonca olurdu diye. Yaşınız genç yiyip içip gezmeye bakın. Önemli olan doğru kişi ile karşılaşmak o ilişkisi olanlar hayatlarında neler yaşıyor ilişkileri ne kadar sağlıklı bilemezsiniz burada her gün ayrı bir dram okuyoruz maalesef. Öyle olacaksa hiç olmasın daha iyi

Benim de bence bir eksiğim yok ortamlarım da var ama olmayınca olmuyor. Tanışmak için bile zorlamamak acele etmemek lazım galiba. Bazı şeyler doğal akışında güzel. Akışa bırak hoşlandığın ya da senden hoşlanan olursa duruma bakarsın. Sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına yani. Şimdi diyelim birini beğendin belki o seni beğenmiyecek. Ya da tam tersi. Ee bunla da olsun diye bir adımlar attın diyelim ki işler hızlı giderse o aradaki tutku, etkilenme de olmuyor. Robot değiliz ki. O yüzden zorlama işleri savunmuyorum. Birini bulmam lazım diye düşünme. Gez eğlen. Hatta ömrümün sonuna kadar yalnız da olsam mutlu olucağımı biliyorum diyebilmek lazım. Evlilikler de dört dörtlük değil boşanmalar da artmış dediğin gibi. Niye illa evlenmek istiyorsun ki?

Kocasız kaldım diye değil sevgilisiz kaldım diye ağlaniyor bence.yanlis anlatıyor insanlar.bir de gelecek vaadetmediğini düşünüyorlar.yani umut da yok.

Evlenmek çok matah birseymi sanıyorsunuz? Bence evlenmeyin boşanan kuzenlerinize sorun onlar size anlatsin
Boşanır boşanmaz yeniden evlenecek kadar evlilik tercih ediyorlar Bekarlık sevmiyorlar

Herkes gibi bende sevilmek istiyorum bende hayatımda biri olsun istiyorum

Yüksek yapıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…