- 23 Haziran 2023
- 428
- 764
- 23
Arkadaşlarımda evlenditamam hastane olmasın arkadşında mı yok nerde yaşıyorsun
25 yaşında mi ? Çevrenizdeki kadinlarin tek meziyeti " koca" bulmak mi ?Bıktım sürekli etraftan oda şunu buldu Buda bunu buldu haberlerinden boşanan kuzenlerim 2. Evlenmeye başladı ben 25 yaşında evde yorgan altında ağlıyorum Allah bana neden vermiyor bıktım yaşamak istemiyorum artık
25 yaşında kocasız kaldım diye agliyor normal mi bu ?Kendinizde değişiklikler yapın,bakımlı değilseniz bakımlı olun, şık giyinin.Mutsuz ruh haliyle gezinmeyin,sıkıcı görünmeyin.Kendinizi bir gözden geçirin öncelikle bence.Cevrenizde kimse yoksa da belki öneren tanıştıran olur sizi birilerine.Turlara filan katılın.
Kendinizi neden hep istemli bir şekilde başkalarıyla kıyaslıyorsunuz bu insanı çok yıpratır. Ben olsam önce şu kıyaslama huyumdan vazgeçerdim.Etrafımda herkes neden ilişki yaşıyor o zaman erkekleri anlandırmak gerekmiyorsa
Ay tabiki normal değil.Normal değil desem ne olacak üzülmeyi mi bırakacak, eleştirmek yerine çözüm önerisi sunayım dedim bari25 yaşında kocasız kaldım diye agliyor normal mi bu ?
Kocasız kaldım diye değil sevgilisiz kaldım diye ağlaniyor bence.yanlis anlatıyor insanlar.bir de gelecek vaadetmediğini düşünüyorlar.yani umut da yok.25 yaşında kocasız kaldım diye agliyor normal mi bu ?
Ya hu bir insanın tek gayesi sevgili olabilir mi ? Açtığı bütün konular bunlar. Önüne gelen birine evet diyecek bağlanacak o hayal ettiği sosyal medya aşkını bulamayacak ben buna üzülüyorum.Kocasız kaldım diye değil sevgilisiz kaldım diye ağlaniyor bence.yanlis anlatıyor insanlar.bir de gelecek vaadetmediğini düşünüyorlar.yani umut da yok.
Mutsuzum ben ama hiç sevilmemek 25 yaşına gelip bi çiçek almamak üzüyor çevremde herkes çok güzel seviliyor birinden ayrılıp hemen başkasını bulup evlendi arkadaşımBuna benzer ne çok konu açılmaya başladı. Kendinize hobi edinin kültür sanat faaliyetlerine katılın. Daha yaşınız çok genç kendinizi boş yere üzüyorsunuz. Yalnızlık öyle çokta kötü bir şey değil. Gençliğinizin kıymetini bilin hayatınızı yaşayın .
Sevgisiz kaldım diyeKocasız kaldım diye değil sevgilisiz kaldım diye ağlaniyor bence.yanlis anlatıyor insanlar.bir de gelecek vaadetmediğini düşünüyorlar.yani umut da yok.
Kendinle mutlu olmayı bil. Evlilik tek başına bir mutluluk sebebi değil. Şimdi mutsuzsan evlenince de mutsuz olursun.Bıktım sürekli etraftan oda şunu buldu Buda bunu buldu haberlerinden boşanan kuzenlerim 2. Evlenmeye başladı ben 25 yaşında evde yorgan altında ağlıyorum Allah bana neden vermiyor bıktım yaşamak istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?