kafayı yemek üzereyim aldatıldım mı !!!

nikaey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
26
0
6
35
İstanbul
dünden beri düşünüyorum kafamda olayı idrak edemiyorum.
2 gün önce ameliyat oldum, bu gün ev işlerine yardım etmek için dul bi arkadaşım geldi yardıma
bayanla 7 yıldır arkadaşım özellikle annesini ve babasını çok seviyorum çok iyi insanlar,ailece görüşüyoruz.
arkadaşım eşime abi diye hitap eder. yanında oturmasına bile dikkat eder.
şimdiye kadar eşimin yanında yanlış bi hareketini hissetmedim.
dün olay şöyle gelişti.
yeni ameliyatlı olduğum ve bebeğimi bile kucağıma almam yasak olduğu için
eşim sabah erken geldi işten,kahfaltımızı yaptık arkadaşımı aramamı söyledi ,arkadaşımla çok samimiyiz aslında arkadaşım çok saf birazda çatlak kendi kararlarını bile veremiyen bi kadın arkadaşım diyorum ama, aslında annesinin hatırına arkadaşlık yapıyorum ailesi çok iyi ve benim en zor günlerimde ailece destek oldular bize neyse
aradım kız hani gelicektin gelde yardımın dokunsun dedim tamam geliyorum hemen dedi
geldi
yemek yapim akşama dedi girdi mutfağa eşimde mutfakta ona yardım ediyo
bende bebekle yatıyorum bir anda kalk bak kızım ne yapıyolar dedi içimden bi ses
yatağımdan sessizce kalktım mutfağa yöneldim
arkadaşım bebeğe yemek ısıtıyo eşim yanında bi eli aşşağıda gibiydi diğer eli sırtında
gel dedim içeriye geldi ne oluyo dedim
(bu arada hala narkozun etkisi var bende ayrıca sabahtan beride kendimi iyi hissetmiyordum)
nolduki dedi dedim ne yapıyodunuz napcaz ki dedi
bebeğe çorba ısıtıyo baktım kaynatıyo tavayı kenara çekiyodum dedi
ben öyle görmedim sizi dedim yok valla öyleydi ne olucakki dedi
dünden beri düşünüyorum
tam emin olamıyorum gördüğüme kendimde olmayışım beni yanıltıyo
eğer kötü bi niyet varsa ben onları görünce kadın hiç istifini bozmadı
gayet normal durdu hani bişey yaparken yakalanan kişiler
bi doğrulur ne bilim pozisyon değiştirir kadın aynı durdu ve normal davrandı
eşimde dünden beri yeminler ediyo yanlış anladın benim tek yanlışım o kadına fazla yaklaşmış olmak ama içimde bi kötü niyet yoktu sen yanlış gördün diyo
ne olur kafayı yemek üzereyim bana bi çıkış yolu size anlattım bendemi sorun onlardamı
2 çocuğum var biri 14 diğeri bir yaşında bile değil
eğer yanlış gördüysem uzatmak istemiyorum çok canım yanıyo ama eğer öyleyse nasıl ispat edebilirim
üff ne yapıcam ben şimdi!!!!

Gecmis olsun. Insallah sen yalnis anlamissindir. Hani diyorsun ya, kiz safdir diye,belkide esinin ona karsi ilgisi var,ama arkadasin saf oldugu icin anlamamistir,ondan sen geldiginde sasirmadi belkide. ilk once sakin olmaya calis,kendin icin,bebegin icin. Emin olmak icin arkadasini yine bir kac kez cagir ve bas-basa kalmalarini sagla,ben uyumaya gidiyorum de. Sonra gizlinden onlari takip et, o zaman anlarsin ne olup bittigini. Allah yardimcin olsun.

canım eşim kadını ellese kadın fark etmicekmiki çok tepkisizdi kadın yani biri sana dokunursa ya karşılık verirsin yada kızarsın dimi bu kadın öylece çorbayı karıştırıyodum bu kuşku beni öldürücek kafamı toplayamıyorum sabredemiyorum

ne gördüğünden emin olana kadar ses etmeseydin keşke.
şimdi hiçbir şey olmamış gibi eşinle ve arkadaşınla konuşmaya devam et. şüphelerini belli etme. biraz zaman geçtikten sonra onlara uygun ortam hazırlayıp gizli kamerayla takibe al. sakın kapı eşiğinden dinlemeyi falan deneme, yakalanırsın.
inşallah yanlış görmüşsündür ama çok güvenme onlara

ne gördüğünden emin olana kadar ses etmeseydin keşke.
şimdi hiçbir şey olmamış gibi eşinle ve arkadaşınla konuşmaya devam et. şüphelerini belli etme. biraz zaman geçtikten sonra onlara uygun ortam hazırlayıp gizli kamerayla takibe al. sakın kapı eşiğinden dinlemeyi falan deneme, yakalanırsın.
inşallah yanlış görmüşsündür ama çok güvenme onlara

canım eşinin şimdiye kadar bir yanlışını görmediysen ne diye günah alıyorsun?hem kendin diyorsun narkozun etkisindeydim diye.kesin halüsinasyon görmüşsün.ben de ameliyat olduğumda iki gün sarhoş gibiydim.yanlış düşünüp kendine eziyet etme.

Ummadığın taş baş yarar diye boşuna demiyor insanlar...
Bayanı o kadar aşşalamışsınız ki size yardım ettiği halde...
Umarım yanlış görmüşsünüzdür ama yanlış olsa bile eşiniz çokmu işcibazda kadın mutfaktayken ona yardım ediyor madem elinden iş geliyor o bayana ne hacet

Gözünüzün icine sokacak kadar rahat olabileceklerini düşünmüyorum. Sanırım bir anlık rahatlık takip etmekte fayda var

Eminde olamıyorsunuz ama durumdan.
Keşke hemen tepki vermek yerine izleseydiniz.
Yine de sizi yataktan kaldıran sezgilerinizi göz ardı etmeyin derim

narkozun etkisiyle halüsinasyonda görebilirsin,belkide bu da öyle birşey keşke tam emin olana kadar bekleseydin

Kardeşim;
hiç bişi düşünme şuan tek yapman ve kesinlikle yapman egreken bişi var. hiçbişi olmamış gibi davranmalısın. ve onları takibe alacaksın. ama öyle bi takip olmalıki kesinlikle anlamamalılar.
ONLARA YANLIZBAŞLARINA OLABİLMELERİ İÇİN ZEMİNLER HAZIRLA BOL BOL... AMA DİKKATLE.. VE TAKİBE AL AKABİNDE..

bayanı aşşağılamadım olanı söyledim çok saf kendi başına otobüse binip bir yere bile gidemiyo yolu bilmem kaybolurum diye kendi kararlarını verebilecek olgunluğu yok aileside böyle düşünüyo yanlız ben değil önce bayanı tanıtmak istedim ki ona göre yorum yapın diye
şimdiye kadar öyle yanlış bir yaklaşım görmedim sezmedim de taki düne kadar

eşim iş yapar evet yemek konusunda iyidir zaten yemek değil temizlik için çağırdım bayanı sonuçta birbirimize her türlü konuda yardımcı oluyoruz yıllardır yani kardeşime nasıl gel dersem onada aynı rahatlıkla gel evi temizle diyebiliyorum oda bana aynı rahatlıkla davranır
maddi manevi ailesiyle özellikle hep paylaşım içerisindeyiz yıllardır

umarım böyle birşey yoktur.sakin ve mantıklı hareket edın,eşınızle
bırbırınıze zaman ayırın ve takıbınde olun tabıkı.

zaten tepki verdiğim için çok kızdım kendime beklemediğim için pişmanım
dediğim gibi ben onları öyle görünce kadın hiç bir tepki vermedi yanlış bişey yapıyosa neden olduğu gibi durdu anlayamıyorum
gerçekten benmi yanlış gördüm emin olamıyorum malesef

umarım böyle birşey yoktur.sakin ve mantıklı hareket edın,eşınızle
bırbırınıze zaman ayırın ve takıbınde olun tabıkı.

eşim taksici yapıcak olsam neler var dışarda biliyomusun diyo senin gözünün önündemi yaparım diyo
üff şüphe çok kötü bi duyguymuş

Yuvan ve eşin söz konusu olunca saf yada değil kimseye güvenme eşine bile ben asla güvenmem

benim arkadaşımla kocama asla böyle arkadaş olamaz...bana ters..
ayrıca ne kadar arkadaşlık boyutunuz ileri derecede bile olsa eve gelip kocanla öyle mutfakta yalnız duramaz...
olmaz arkadaşım böyle şeylere tahammülüm yok...benim arkadaşım yuvası böyle eve gelip kocasına yemekler yapan kadın yüzünde yıkıldııı
zaten şimdi siz nasıl kendinizi inandıracaksınız veya nasıl yokmuş gibi davranıp arkadaşınızla yüzyüze bakacaksınız..olmaz işte

senin bekar arkadaşınla eşinin ne işi var ki zaten yalnız başlarına mutfakta ?
zaten durum hiç hoş değil ki. bir çorbayı 2 kişi mi ısıtıyor?
burnuma kötü kokular geldi, eşin niye hadi arkadaşını ara gelsin diyor ki?
zaten bi çocuğun kocaman kendini idame edebilir. ötekine de eşin yeterdi kadın ne alaka şimdi?
sizin anne, kızkardeş ya da kayınvalideniz uzaktalar mı?

oğlum bütün gün okulda ve evet destek olucak kimsem yok ameliyatımda bile eşim ve oğullarım dan başka kimse yoktu

arkadaşımın oğlumun yaşında kızı var birinci sınıftan beri tanışıyoruz o bayanla bu kadar uzun süre arkadaş kalmamızın sebebide annesi babası çok iyi insanlar eşim arkadışımla arkadaş değil annesiyle babasıyla görüşüyoruz beraber
bayan eşime hep abi diye hitap eder eşinden boşandığüı için hala bunalımda ilk tanıştığımızda eşinden yeni ayrılmıştı hep destek oldum ona
eşim çok ciddi kaza geçirdi çok zor durumda kaldım arkadaşımın ailesi yanımda oldu hep her konuda hemde bu yüzden çok yakınlaştık birbirimize annesini annem gibi görüyorum anneside beni kızı gibi görüyo
hala nalam veremiyorum narkozun etkisimi eğer emin olsaydım şu an burda yazıyo olmaszdım kıyamet kopardı hem bizim evde hem o kadının evinde kahretsinki emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…