malesef gidicek yerim yok ama canıma tak ederse gerekirse kadın sığınma evine giderim ama böyle yaşamaya dayanamam
oğlum liseye hazırlanıyo oğlumu bırakıp bebeğimi alırım çeker giderim diyorum sonra büyük oğlumun ne suçu var peki diyorum
iki oğlumuda bıraksam bebeğe baktırıcak kimsesi yok madem baba böylede halt etmiş çocuklarınada baksın niye sen sıkıntıya giriyosun diyede düşünüyorum al başını çek git bi şekilde ayakta durursun diyorum ama diyorumda diyorum
Bazen biz kadınlar erkeklerin yapmadığı bir şeyi kafasına sokuyoruz yapmasa bile yapası geliyor, bazen onu fark ediyorum, bence konuyu kapat ama tetikte ol.
Şu yazdıklarınızı olayın şokuna vermek istiyorum. Onlar bavul değil cocuk! Gidecek yeriniz yoktuysa yapmayacaktınız iki tane.
Şu yazdıklarınızı olayın şokuna vermek istiyorum. Onlar bavul değil cocuk! Gidecek yeriniz yoktuysa yapmayacaktınız iki tane.
Sakin ol lütfen, kapat konuyu ama gözlemle.. kızı bir daha eve alma. Galiba siz gördüğünüz şeyden emin gibisiniz, yani diğer eli başka bir yerinde olabilir, lütfen sakin ol. Allah görüyor, öyle düşün eşiniz bu yolda olsa zaten bir saklar iki saklar üçüncüde kendini ele verir. Siz sadece tetikte olun.
canım çocuklarım benim parçam her şeyim
kafam karışık her şekilde düşünüyorum doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum dolmuyo
tabiki çocuklarım olmadan sala
büyük oğlum doğduğu zamanlar eşim çok büyük kavga ettiğimizde ben oğlumu vermem gidersen tek gidersin derdi
sonuçta baba çocuklarınada sahip çıkıyo bıraksam bile sokağa atmış olmuyorum yani
çünkü benim ne ailem var ne bana dost olan biri güvenebileceğim bir yer olmadan oğulları bi meçhule sürüklemem bence daha yanlış olur
ama onları bırakmakta benim nefes alışımın sonu olur anlıcan her şekildede olmuyo
Şuanda evi terkedek bir durumun yok. Sakin ol. Bir daha da konuyu acma, sessizlik insanı ezer unutma. Eğer bir halt yiyorsa sen sessiz kaldıkca hata yapacaktır.
Anası olmayanın babası olmaz. Bunu sizler benden daha iyi bilirsiniz. Ayrıca sen nereye gidiyorsun bu haltı yiyen defolsun, alırsın nafakanı oturursun aşağı.
malesef hayata yenik başlayanlardanım ben daha annemin karnındayken babam annemi aldatmış ve ben doğduktan hemen sonra ayrılmışlar
babamdan nefret ederek büyüdüm bir yanım ezik kaldı hep
annemle aynı kaderimi yaşıcam yoksa bende
susmak susmayı başarabilmek gerçekten çok zor heleki böyle bi durumda
malesef hayata yenik başlayanlardanım ben daha annemin karnındayken babam annemi aldatmış ve ben doğduktan hemen sonra ayrılmışlar
babamdan nefret ederek büyüdüm bir yanım ezik kaldı hep
annemle aynı kaderimi yaşıcam yoksa bende
susmak susmayı başarabilmek gerçekten çok zor heleki böyle bi durumda
Allah korusun.... Bunları aklının bir köşesinde tut, bununla yaşama.
Bazen kötü seyleri cağırır insan, sus. Ben de böyle bir aşamadan gecmiş ve boşanmış bir kadınım, susmazsan hata yaparsın.
Kardeşim..
Düşünme artık yapman gerekeni az çok belirmiştir aklında..
eski yaşadıklarını düşünüp onla kıyaslaman sana hiçbişi kazandırmaz.. dediğimiz gibi evden kov ve birazda takip et yeter.. birde ilişkinizi gözden geçir kendinide yenilemen gerekir.. ona kendini birazdaha bağla. bunun için formüller üret.. eşinle aranı bilmediğimiz için yön veremeyiz şimdilik.. hadi işin rastgele..
eşimle 96 senesinde evlendim
2 çocuğumuda çok uğraş vererek yaptım
eşimle evlenirken söz verdik birbirimize kesinlikle hayatımız rutin olmucak heyecanımızı kaybetmicez diye
yıllardır hediyede alır sürprizde yapar sürekli beni sevdiğinide söyler
çok sabırsız ve sinirli olduğu için bazı sıkıntılarına katlandım ama bende öyle kolay bi bayan değilim beni idare etmekte zor ve eşim bunu başardı
çok zor günler atlattık eşim çok ciddi sağlık sorunları yaşadı oğlum çok ciddi kaza geçirdi tüm sıkıntılara rağmen hep eleleydik
tabiki bizimdi bocaladığımız bunaldığımız oldu ama Allaha şükür her sıkıntının üstesinden geldik
eşimle evlenirken söz verdik birbirimize kesinlikle hayatımız rutin olmucak heyecanımızı kaybetmicez diye
çok sabırsız ve sinirli olduğu için bazı sıkıntılarına katlandım ama bende öyle kolay bi bayan değilim beni idare etmekte zor ve eşim bunu başardı
çok zor günler atlattık eşim çok ciddi sağlık sorunları yaşadı oğlum çok ciddi kaza geçirdi tüm sıkıntılara rağmen hep eleleydik
tabiki bizimdi bocaladığımız bunaldığımız oldu ama Allaha şükür her sıkıntının üstesinden geldik
sen böyle deyince annem aklıma geldi
bir gün dertleşirken annem içini dökmüştü ve derin bir ah çekerek keşke babanın beni aldattığına emin olmasaydım ve yuvamı yıkmasaydım keşke susmasını bilseydim ne siz böyle sıkıntı çekerdiniz nede ben dedi ve bir dahada bu konuyu açmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?