benim arkadaşımla kocama asla böyle arkadaş olamaz...bana ters..
ayrıca ne kadar arkadaşlık boyutunuz ileri derecede bile olsa eve gelip kocanla öyle mutfakta yalnız duramaz...
olmaz arkadaşım böyle şeylere tahammülüm yok...benim arkadaşım yuvası böyle eve gelip kocasına yemekler yapan kadın yüzünde yıkıldııı
zaten şimdi siz nasıl kendinizi inandıracaksınız veya nasıl yokmuş gibi davranıp arkadaşınızla yüzyüze bakacaksınız..olmaz işte
İyi izleyin derim ama sizin evinizde olacak iş değil .
oğlum bütün gün okulda ve evet destek olucak kimsem yok ameliyatımda bile eşim ve oğullarım dan başka kimse yoktu
arkadaşımın oğlumun yaşında kızı var birinci sınıftan beri tanışıyoruz o bayanla bu kadar uzun süre arkadaş kalmamızın sebebide annesi babası çok iyi insanlar eşim arkadışımla arkadaş değil annesiyle babasıyla görüşüyoruz beraber
bayan eşime hep abi diye hitap eder eşinden boşandığüı için hala bunalımda ilk tanıştığımızda eşinden yeni ayrılmıştı hep destek oldum ona
eşim çok ciddi kaza geçirdi çok zor durumda kaldım arkadaşımın ailesi yanımda oldu hep her konuda hemde bu yüzden çok yakınlaştık birbirimize annesini annem gibi görüyorum anneside beni kızı gibi görüyo
hala nalam veremiyorum narkozun etkisimi eğer emin olsaydım şu an burda yazıyo olmaszdım kıyamet kopardı hem bizim evde hem o kadının evinde kahretsinki emin değilim
Yuvan ve eşin söz konusu olunca saf yada değil kimseye güvenme eşine bile ben asla güvenmem
sadece şunu diyicem benim öz kızkardeşimle eşim asla mutfakta yada başka bir yerde yalnız kalmazlar....
olurda otururken benim mutfağa gitmem icap ederse bir bakarım birinden biri de kalkar.
yalnız kalmazlar. ben de kızkardeşimin sözlüsüyle aynı özeni gösteririrm.
ne demek abi dedi, yok ailesini çok severim filan. kalamaz arkadaşım yalnız başlarına mutfakta kalamazlar. yemek ısıtamazlar!
böyle şeyler dinde niye yasak hiç düşündünüz mü?
böyle şeylere mahal vermeyeceksiniz ki içinizi kurtlar kemirmesin.
bu saatten sonra mutfakta ne yaptıklarını öğrenemezsin ama takipte ol illa fire vereceklerdir, birbirlerine ilgileri varsa....
doğru söze ne hacet
bende doğru bulmuyorum zaten yeni ameliyatlı olduğum için böyle bi durumu engelleyemedim
arkadaşım bebeğe yemek ısıtıyo eşim yanında bi eli aşşağıda gibiydi diğer eli sırtında
gel dedim içeriye geldi ne oluyo dedim..
ben bu bölümü tam anlayamadım, aşağıda derken?
canım güvenmiyorum ki zaten arkadaşım bana öyle çok sık gelmez ama geldiğindede hep hareketlerine dikkat ederim tek bu arkadaşım için değil genel anlamda hep öyleyim
eşim bana güvenmiyomusun diye sordu dün bir kaç kez tabiki güvenmiyorum dedim ben kimseye güvenmemeyi çok önceden öğrendim dedim eşim ses çıkaramadı malesef güvenim kimseye yok benim zaten güvenmediğim için bakma gereği duydum
valla ne diyim zor bir durum içindesin. ya gözlerine inanacan ya da kocana....
ama kocan niye okadar özürler diliyor ki. madem yoktu hiç birşey, saçmalama sen benim namusuma nasıl diluzatırsın diye kestirip atardı. neyin özrünü diliyor ki.. bir suçluluk psikolojisi içinde gibi.....
hem narkozun üzerinden 1 gün geçmiş niye böyle halüsinasyonlar göresin ki....
offf çok zor gerçekten.....
Şimdi yeni doğum yapmışsınız bırakın bu varsayımları kafanızı bir resetleyin ve o bayanı eve çağırmamaya gayret gösterin... Şüphe duygusu insanı yavaş yavaş kemiren pis bir duygudur..
eşim taksici yapıcak olsam neler var dışarda biliyomusun diyo senin gözünün önündemi yaparım diyo
üff şüphe çok kötü bi duyguymuş
evet ilk defa böyle bi durumla karşı karşıyayım
sokaktan birinden şüphelensem bu kadar acı çekmezdim
elini kadının sırtına koyduğunu kabul ediyor yanisürekli gözümün önünde o kare canlanıyo
defalarca gözümün önüne getirip inceliyorum
kadın ocağın önünde düz durmuş bi eli tavada diğer eli kaşıktay çorbayı karıştırıyo
eşim kadının sırtına elini koymuş ama okşar gibi değil düz tutuyo
diğer eli ocağın oralarda tam net göremiyorum o kareyi sonuçta ocağın önüne kadının karnı denk geliyo benim tezgah yüksek biraz boyuma göre yaptırdım alttaki geli gerçekten tavadamıydı yoksa kadına dokunuyomuydu burayı net görmedim
eşim tavayı önünden çekiyodum kaynatıyodu çorbayı dedi tek hatam fazla yaklaşıp elimi sırtına koymam oldu diyo ve özür dileyip duruyo ama ben seni aldatmadım diyo senin yanında niye yapim diyo
ben o gün çok halsizdim gözlerim bulutlu görüyodu narkozun etkisiyle kafamıda toplayamıyodum ayrıca ileri tiroit hastasıyım ilacımıda bir haftadır içmediğim için iyi değildim
zaten neden o kadar yakındın yanlış bişey yoksa bile yakın olman da yanlış değilmi diye çok kızdım eşime sürekli özür diliyo hata yaptım diyo
sürekli gözümün önünde o kare canlanıyo
defalarca gözümün önüne getirip inceliyorum
kadın ocağın önünde düz durmuş bi eli tavada diğer eli kaşıktay çorbayı karıştırıyo
eşim kadının sırtına elini koymuş ama okşar gibi değil düz tutuyo
diğer eli ocağın oralarda tam net göremiyorum o kareyi sonuçta ocağın önüne kadının karnı denk geliyo benim tezgah yüksek biraz boyuma göre yaptırdım alttaki geli gerçekten tavadamıydı yoksa kadına dokunuyomuydu burayı net görmedim
eşim tavayı önünden çekiyodum kaynatıyodu çorbayı dedi tek hatam fazla yaklaşıp elimi sırtına koymam oldu diyo ve özür dileyip duruyo ama ben seni aldatmadım diyo senin yanında niye yapim diyo
ben o gün çok halsizdim gözlerim bulutlu görüyodu narkozun etkisiyle kafamıda toplayamıyodum ayrıca ileri tiroit hastasıyım ilacımıda bir haftadır içmediğim için iyi değildim
zaten neden o kadar yakındın yanlış bişey yoksa bile yakın olman da yanlış değilmi diye çok kızdım eşime sürekli özür diliyo hata yaptım diyo
Tövbe Estğ. ne demek bi eli sırtında yuh yani... diğer elini boşver bir elinin sırtnda olmasıda yeter..
kardeşim. kesinlikle ama kesinlikle o kadını eve bir daha alma.. ama öyle yaparsan ALLAH korusun dışardada görüşmesinler..
diğer bi seçenek evde çok iyi bi takibe alın onların yanlız kalması için zeminler hazırlayın.. baktınız hiç bişi olmuyor ki inşallah olmaz. o zaman hayatına onu daha çok severek devam edersin. ama bişi varsada gerekeni yaparsın. gidecek yerin falan yok dışarılarda mahvolrum diyorsan yakalamak için zemin hazırlama o kadını defet.. bunuda düşün...
malesef gidicek yerim yok ama canıma tak ederse gerekirse kadın sığınma evine giderim ama böyle yaşamaya dayanamam
oğlum liseye hazırlanıyo oğlumu bırakıp bebeğimi alırım çeker giderim diyorum sonra büyük oğlumun ne suçu var peki diyorum
iki oğlumuda bıraksam bebeğe baktırıcak kimsesi yok madem baba böylede halt etmiş çocuklarınada baksın niye sen sıkıntıya giriyosun diyede düşünüyorum al başını çek git bi şekilde ayakta durursun diyorum ama diyorumda diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?