bence o arkadasın ole bısı yapsın yapmasın esın yapsın yapmasın mantıklı bı kadının yapıcagı seyı sana soylıyımmı??
canım bırıncısı bu kız arkadas senın ıcın degerlıysee cok onemlıyse kocan evde yokken gorussecenn bu bırr...
ıkıncısıdee kocana artık bu konuda baskı yapma konu kapat esın ve bebegın cocugunla mutlu yasama devam et yoksa kafayı yersın.yopk kamera koy yok baskın yap ee ne olcak yuvan dagılcakk cokmu ıyı olcak ...bıde sole dusun zaten esın o kadını ısterse sen ne yaparsan yap gorusur bıde lohusasın yenı dogum yaptın belkı o an bısı elektrıklenme oldu esınden dolayı
bende ailemden uzakta gorev yapıyoken hamılelık donemımde bana cok destegı olan bır arkadasım vardı.asırı bulantı kusmalarım oldugu ıçın mutfaga gıremıyor ve duzenlı beslenemıyordum.saolsun oda tıpkı sızın arkadasınız gıbı gelıp okadar saat mutfakta benım ıcın uğrasmıstı.ustelık sızın arkadasınız gıbı 7 yıllık da deıl 1 yıldır tanıyordum.o mutfaktayken esımde ara ara gıdıp ona yardımcı oluyodu,gıtmese bıle ben gonderırdım yardım etmesı ıçın herhalde.
canım arkadadasım kısı az cok kendını bellı eder zaten.ben sanmıyorumkı bu konuda suphe duyabılecegın bır ınsan olsa 7 yıldır muhabbetınız olmazdı.bır yerde olmasa bıle bır yerde renk verırdı.yanı ben arkadasınızı bu konuda pek kabahatlı bulmuyorum.hatta onun adına uzuldum dersem umarım senı kızdırmıs olmam.
esınız konusuna gelınce;boyle bır potansıyele sahıp mı değil mı bunu en ıyı sen bılırsın.yanı adamın kanında varsa sen bu arkadasını eve getırmesen de bır baskasıyla yapar.ama yınede elının gayrı ıhtıyari bayanın sırtına gıttıgını dusunuyo ınsan ılk etapta.kontrollu serbest bırakmalısın.
valla ben yaklaşık 20 yıllık çok samimi aile dostumuz sandığımız komşumuzun -öyle ki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, kızları kardeşlerimdi çocukluk arkadaşlarımdı, bir yemek yapsak onlara göndermeden yiyemezdik birlikte piknik mi dersin gezme mi dersin- ,
ağzından Allah lafı eksik etmeyen namaz kılan ahlak dersi veren ama babama aşk mesajları atan çok adi bir o..pu olduğunu öğrendim. bu insan müsveddesi annemin her yaptığını beğenirdi överdi sen şunu çok iyi beceriyosun şu yemeğin çok güzel şu kıyafetin güzelmiş nerden aldın filan, her şeyinde yardımcı olmaya çalışırdı, doğum gününde hediyeler filan alırdı. meğer babamın peşindeymiş. gözümle görene kadar inanmazdım. sen de iki kere düşün.
eşimle son kez bu gün konuştum ayrıca baya bi düşündüm olayı
yemin ediyo benim art niyetim yoktu o an çorbayı kaynatıcak diye önünden alıyodum tek hatam elimi sırtına koymuş olmam evet olmaması gerekiyodu ama o an boş bulunmuşum heralde
hem ben ona hiç bir zaman kötü gözle bakmadım bakmamda
tamamen yanlış anlaşılmış bi durum diyo
eşime kızdım yanlış amlamama sen amhal verdin dedim senin ne işin var onun yanında bende tavukları yıkıyodum onun yapamadıklarını yapıyodum dedi
bir daha hiç kimseyle bu duruma gelmicem dedi
arkadaşımada şu konuda kızıyorum benim sırtıma hiç bir erkek dokunamaz tepki veririm o neden izin verdi gerçi çok saf sanırım onunda kötü niyeti yoktu ama bence düşünmesi lazımdı
fakat bu bana ders oldu bundan sonra daha dikkatli olucam gerçi bide şöyle düşünüyorum ben sürekli kocamı kollayamamki acaba beni aldatıyomu diye düşünüp kendimi hastada edemem sanırım her zaman tedbirli ama o kadarda rahat olmak lazım
bi arkadaş sormuş eşin normalde nasıl diye
eşim cana yakın çok neşeli şakalar espiriler yapan insanlara karşı biraz rahat davranan biri ben sınırlıyımdır ama eşim bazen sınırları aşar çok rahattır sanırım yetiştirilme tarzı
ve ben arkadaşımı kötüleyecek hiç bir kelime kullanmadım
ilk önce arkadaşımı tarif ettimki sizin fikriniizi alabilim diye
bazen çok sinirli olduğum anlarda doğal olarak arkadaşım değil o kadın gibi hitaplarda bulundum o anki psikolojim sebebiyleydi o
evet ailesi için arkadaşlığız bu kadar uzun sürdü lafımın arkasındayım ama arkadaştan öte artık ben onu ailemin çatlak kardeşi gibi görüyodum
evime temizlik için gelme konusunda hep kendi ısrar etti ben ameliyatlı olduğum için yardım etmek amaçlı bende çok ısrar ettin hadi madem gelde yardımını görim dedim ne var bunda neden kullanmış olim arkadaşımı
arkadaşımla görüşüp görüşmeme konusunda emin değilim dediğim gibi ailece görüşüyoruz
ayrıca benim 4. ameliyatımdı bu bu sefer çok zor uyandım ve ne verdilerse 3 gün boyunca ağır uykuluydum narkozun etkisimi ilaçların etkisimi bilemiyorum net gördüğüm şey elinin birinin sırtında diğerinin daha aşşağıda olduğuydu alttaki elini tam göremedim ve zaten hayal gibi görüyorum o kısmı
eğer günahlarını aldıysam Allah affetsin ama eğer ortada haram bi durum varsa eninde sonunda bir yerde açık verir
ya bence o an kesin ama kesinnnnn gözleri falan pörtlerdi ikisinin de seni görünce ama tepki vermediler diyosun. bence elini beline koyma da gayri ihtiyari bi harekettir anlık hani olur ya ne bilim bişeye uzenırken tutunursun öle bişidir ben sanmıyorum yani senin gördüklerinde tepkisiz kalabilceklerini en azından birinden biri bi açık verirdi hareketiyle.. yine de kimseye güvenme tabi. öz kız kardeşin bile olsa dikkat etceksin hareketlerine uyarcaksın birinden birini nolur nolmaz yani. bence hiiiiiiiiç kafana takma bulandırma öle bişe olsa şüpheye düşmez direk anlardın hareketlerden sen durdukça kafanda kuruyosun hiç iyi değil kendini ve eşini yıpratıyosun boşa..
bu devirde kimseye güven olmaz ortalık yuva yıkanlarla dolu maalesff
benim çok güvendiğim arkadaşım dahi olsa mutfakta tek başlarına bırakmam diyorum..