• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yemek üzereyim aldatıldım mı !!!

malesef gidicek yerim yok ama canıma tak ederse gerekirse kadın sığınma evine giderim ama böyle yaşamaya dayanamam
oğlum liseye hazırlanıyo oğlumu bırakıp bebeğimi alırım çeker giderim diyorum sonra büyük oğlumun ne suçu var peki diyorum
iki oğlumuda bıraksam bebeğe baktırıcak kimsesi yok madem baba böylede halt etmiş çocuklarınada baksın niye sen sıkıntıya giriyosun diyede düşünüyorum al başını çek git bi şekilde ayakta durursun diyorum ama diyorumda diyorum

Öyle gelişi güzel kararlarla olmaz bu iş...

içinizi rahatlatmak için. zemin hazırlamadan da takibe alabilirsiniz. kurdun aklına kuzu düşürmeyelim diyorum bi yandan da.
müdahale etmeden takibe al. ve zamana bırak. ama dediğim gibi. o kadın evde olmayacak artık. olmamalı... asla hemde..

Bazen biz kadınlar erkeklerin yapmadığı bir şeyi kafasına sokuyoruz yapmasa bile yapası geliyor, bazen onu fark ediyorum, bence konuyu kapat ama tetikte ol.

evet yapmamışta olabilir ama o mutfakta neden samimiydi niyeti kötü olmasa dahi neden o pozisyonu dalardı benim göüp yanlış düşünebileceğimi düşünüp evli bi erkek gibi davranması gerekmezmiydi
oda bana aynı şeyi söyledi aklımda olmayan bişeyi söylüyosun bana dedi bende çok öfkelendim peki beni bu duruma düşürüp böyle düşündüren kim

Saçmalama bu konuyu uzatıp ta kendine güvenmiyor konumuna düşürme konuyu kapat ama eşini de takip et o kadını da eve fazla alma... Daha ne olduğunu bile tam bilmiyorken narkozda yarı baygın haldeyken şüphelerine ve içindeki şeytana uyma... Ama eşinede şunu iyce aşıla senin dışında mutfakta bir bayan varken centilmenlik yapmasın...:20:

Şu yazdıklarınızı olayın şokuna vermek istiyorum. Onlar bavul değil cocuk! Gidecek yeriniz yoktuysa yapmayacaktınız iki tane.

güzel insan geçmişi değiştiremezsin. yada öyle yapmıcaktın etmicektin diyerek bi yere varamayız. elimizdekilere göre düşünmeliyiz. keşkelerle olacak iş değil bu..

dediğim gibi en güzeli kadını defetmek ve sonrasında bi süreliğine müdahele etmeden takibe almak. baktın ki bişi yok inşallah yoktur.
onu daha çok severek hayatına devam edersin. RABBİM Yar ve yardımcınız olsun..

Şu yazdıklarınızı olayın şokuna vermek istiyorum. Onlar bavul değil cocuk! Gidecek yeriniz yoktuysa yapmayacaktınız iki tane.

canım çocuklarım benim parçam her şeyim
kafam karışık her şekilde düşünüyorum doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum dolmuyo
tabiki çocuklarım olmadan sala
büyük oğlum doğduğu zamanlar eşim çok büyük kavga ettiğimizde ben oğlumu vermem gidersen tek gidersin derdi
sonuçta baba çocuklarınada sahip çıkıyo bıraksam bile sokağa atmış olmuyorum yani
çünkü benim ne ailem var ne bana dost olan biri güvenebileceğim bir yer olmadan oğulları bi meçhule sürüklemem bence daha yanlış olur
ama onları bırakmakta benim nefes alışımın sonu olur anlıcan her şekildede olmuyo

Sakin ol lütfen, kapat konuyu ama gözlemle.. kızı bir daha eve alma. Galiba siz gördüğünüz şeyden emin gibisiniz, yani diğer eli başka bir yerinde olabilir, lütfen sakin ol. Allah görüyor, öyle düşün eşiniz bu yolda olsa zaten bir saklar iki saklar üçüncüde kendini ele verir. Siz sadece tetikte olun.

Sakin ol lütfen, kapat konuyu ama gözlemle.. kızı bir daha eve alma. Galiba siz gördüğünüz şeyden emin gibisiniz, yani diğer eli başka bir yerinde olabilir, lütfen sakin ol. Allah görüyor, öyle düşün eşiniz bu yolda olsa zaten bir saklar iki saklar üçüncüde kendini ele verir. Siz sadece tetikte olun.

değilim emin değilim malesef dün yatarken içime kurt düştü ikisinin mutfakta olduğunu anladım ve bakma gereği duydum

zaten kadın sürekli benim evime gelip gitmez ben daha çok giderim dediğim gibi arkadaşım aslında benim kafa dengim değil annesini annem gibi gördüğüm için onlarla ilece görüşüyoruz en zor zamanımda annesi yanımda oldu çok iyi fedakar bi kadın

eşim gelince nasıl surat asmadan durucam bilemiyorum kendimi çok zor tutuyorum emin olmasamda beynimi kemiren bi şüphe oluştu artık bende

canım çocuklarım benim parçam her şeyim
kafam karışık her şekilde düşünüyorum doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum dolmuyo
tabiki çocuklarım olmadan sala
büyük oğlum doğduğu zamanlar eşim çok büyük kavga ettiğimizde ben oğlumu vermem gidersen tek gidersin derdi
sonuçta baba çocuklarınada sahip çıkıyo bıraksam bile sokağa atmış olmuyorum yani
çünkü benim ne ailem var ne bana dost olan biri güvenebileceğim bir yer olmadan oğulları bi meçhule sürüklemem bence daha yanlış olur
ama onları bırakmakta benim nefes alışımın sonu olur anlıcan her şekildede olmuyo

Şuanda evi terkedek bir durumun yok. Sakin ol. Bir daha da konuyu acma, sessizlik insanı ezer unutma. Eğer bir halt yiyorsa sen sessiz kaldıkca hata yapacaktır.

Anası olmayanın babası olmaz. Bunu sizler benden daha iyi bilirsiniz. Ayrıca sen nereye gidiyorsun bu haltı yiyen defolsun, alırsın nafakanı oturursun aşağı.

Şuanda evi terkedek bir durumun yok. Sakin ol. Bir daha da konuyu acma, sessizlik insanı ezer unutma. Eğer bir halt yiyorsa sen sessiz kaldıkca hata yapacaktır.

Anası olmayanın babası olmaz. Bunu sizler benden daha iyi bilirsiniz. Ayrıca sen nereye gidiyorsun bu haltı yiyen defolsun, alırsın nafakanı oturursun aşağı.

malesef hayata yenik başlayanlardanım ben daha annemin karnındayken babam annemi aldatmış ve ben doğduktan hemen sonra ayrılmışlar
babamdan nefret ederek büyüdüm bir yanım ezik kaldı hep
annemle aynı kaderimi yaşıcam yoksa bende

susmak susmayı başarabilmek gerçekten çok zor heleki böyle bi durumda

malesef hayata yenik başlayanlardanım ben daha annemin karnındayken babam annemi aldatmış ve ben doğduktan hemen sonra ayrılmışlar

Allah korusun.... Bunları aklının bir köşesinde tut, bununla yaşama.

Bazen kötü seyleri cağırır insan, sus. Ben de böyle bir aşamadan gecmiş ve boşanmış bir kadınım, susmazsan hata yaparsın.

Kardeşim..

Düşünme artık yapman gerekeni az çok belirmiştir aklında..
eski yaşadıklarını düşünüp onla kıyaslaman sana hiçbişi kazandırmaz.. dediğimiz gibi evden kov ve birazda takip et yeter.. birde ilişkinizi gözden geçir kendinide yenilemen gerekir.. ona kendini birazdaha bağla. bunun için formüller üret.. eşinle aranı bilmediğimiz için yön veremeyiz şimdilik.. hadi işin rastgele..

Allah korusun.... Bunları aklının bir köşesinde tut, bununla yaşama.

Bazen kötü seyleri cağırır insan, sus. Ben de böyle bir aşamadan gecmiş ve boşanmış bir kadınım, susmazsan hata yaparsın.

sen böyle deyince annem aklıma geldi
bir gün dertleşirken annem içini dökmüştü ve derin bir ah çekerek keşke babanın beni aldattığına emin olmasaydım ve yuvamı yıkmasaydım keşke susmasını bilseydim ne siz böyle sıkıntı çekerdiniz nede ben dedi ve bir dahada bu konuyu açmadı

Kardeşim..

Düşünme artık yapman gerekeni az çok belirmiştir aklında..
eski yaşadıklarını düşünüp onla kıyaslaman sana hiçbişi kazandırmaz.. dediğimiz gibi evden kov ve birazda takip et yeter.. birde ilişkinizi gözden geçir kendinide yenilemen gerekir.. ona kendini birazdaha bağla. bunun için formüller üret.. eşinle aranı bilmediğimiz için yön veremeyiz şimdilik.. hadi işin rastgele..

eşimle 96 senesinde evlendim
2 çocuğumuda çok uğraş vererek yaptım
eşimle evlenirken söz verdik birbirimize kesinlikle hayatımız rutin olmucak heyecanımızı kaybetmicez diye
yıllardır hediyede alır sürprizde yapar sürekli beni sevdiğinide söyler

çok sabırsız ve sinirli olduğu için bazı sıkıntılarına katlandım ama bende öyle kolay bi bayan değilim beni idare etmekte zor ve eşim bunu başardı

çok zor günler atlattık eşim çok ciddi sağlık sorunları yaşadı oğlum çok ciddi kaza geçirdi tüm sıkıntılara rağmen hep eleleydik
tabiki bizimdi bocaladığımız bunaldığımız oldu ama Allaha şükür her sıkıntının üstesinden geldik

eşimle evlenirken söz verdik birbirimize kesinlikle hayatımız rutin olmucak heyecanımızı kaybetmicez diye

çok sabırsız ve sinirli olduğu için bazı sıkıntılarına katlandım ama bende öyle kolay bi bayan değilim beni idare etmekte zor ve eşim bunu başardı

çok zor günler atlattık eşim çok ciddi sağlık sorunları yaşadı oğlum çok ciddi kaza geçirdi tüm sıkıntılara rağmen hep eleleydik
tabiki bizimdi bocaladığımız bunaldığımız oldu ama Allaha şükür her sıkıntının üstesinden geldik

Ne güzel anlatmışsın kendini unut gitsin içinde eskiden kalan korkuların olduğu sürece olmasa olmuş gibi düşünürsün unut...

Son düzenleme:

şunu söylemek istiyorum.. eşinle birlikte zorluklar yaşamış olmanız sizi birbirine dahada bağlamıştır. buna eminim.
çünkü odun değiliz duygularımız var çektiklerimizi beraberce göğüs geldiklerimizi unutmaz insan. bu iyi bişi en azından.
o zaman kardeşim.. hep dedik ama yine tekrar ediyim. kendine yinede bi çeki düzen var biraz yenilen gerek bakım gerekse huyların olarak. o kadınıda defet yeter... konuyuda burda kapa. çırpındıkça dahada batarsına geliniyor gibi oluyor.. konuyu kapa ablacım..

sen böyle deyince annem aklıma geldi
bir gün dertleşirken annem içini dökmüştü ve derin bir ah çekerek keşke babanın beni aldattığına emin olmasaydım ve yuvamı yıkmasaydım keşke susmasını bilseydim ne siz böyle sıkıntı çekerdiniz nede ben dedi ve bir dahada bu konuyu açmadı

İnan bana kimse yuvasını yıkmak istemez ama böyle bir evlilik de devam edemez. Sen biraz gözlemle bakalım, altıncı hissim bu işten birşey cıkmaz diyor ama sakin olmakta fayda var. Öfke insana hata yaptırır.

bence çok da yanılmamışsınız. eşimin eli kadının sırtında diyorsunuz, hiçbişey olmasa bile yani diğer eli aşağıda bile olmasa ne işi var eşinizin elinin kadının sırtında. takipten başka çare yok gibi

Ne güzel anlatmışsın kendini unut gitsin içinde eskiden kalan korkuların olduğu sürece olmasa olmuş gibi düşünürsün unut...

emin olana kadar unutamam ama
ona nasıl davranmam konusunuda o gelene kadar düşünücem pişman olacağım şeyler yapmamam sabırlı olmam lazım sanırım

Arkadaşım öncelikle biraz sakin olmalısınz. Şimdiden boşanma vs konuları bi aklınızdan silin Ne diyeceksiniz Hakime kocamın eli kadının sırtında gibi idi ama tamda emin değilim.narkozda almıştım. ...Gördüğün gibi Şu durum gemileri yakmak için hem çok erken hemde yeterli değil. Siz Öncelikle beyninizde sahneyi tekrarlayıp durmayın ne yaparsanız yapın flu görüntüyü netleştiremeyeceksiniz bu durumda sizi üzmekten başka bir şey yapmaz
Eşinize hemen güler yüz göstermek zorunda değilsiniz ama konuyu uzatıyormuş gibi de yapmayın. Rahatsızlığınız nedeniyle iyi olmadığınız izlenimi verebilirsiniz. Bir süre arası geçtikden sonrada eşinizin davranışlarını incelemeye alırsınız.şüphelriniz devam ederse araştırırsınız..Dediğim gibi öncelikle sakin olun ve şimdilik bu olayı unutmaya çalışın ...

Back
X