- Konu Sahibi alacakaranlk
-
Allah yardımcınız olsun..
evde herkes çalışıyor mu?
eğer hepiniz çalışıyor iseniz,
biraz zamana ihtiyacınız var..
zamanla kapatırsınız borçları, üzülme bu kadar..
bankalar beklemez ama eş dosttan
elden aldıklarınız biraz idare etse keşke..
sonuçta herşey para değil..
gün gelir onlarda size muhtaç olur..
sonuçta hiçbir dert kalıcı değil..
öyle olsa insan nasıl yaşar?
Allah kolaylık versin..
Evinizde sağlık sıhhat afiyet ve huzurla oturun İnşallah..
Allah yardımcınız olsun..
evde herkes çalışıyor mu?
eğer hepiniz çalışıyor iseniz,
biraz zamana ihtiyacınız var..
zamanla kapatırsınız borçları, üzülme bu kadar..
bankalar beklemez ama eş dosttan
elden aldıklarınız biraz idare etse keşke..
sonuçta herşey para değil..
gün gelir onlarda size muhtaç olur..
sonuçta hiçbir dert kalıcı değil..
öyle olsa insan nasıl yaşar?
Allah kolaylık versin..
Evinizde sağlık sıhhat afiyet ve huzurla oturun İnşallah..
Allah yardimciniz olsun canim bu dunyada borcu olmayan insan nadir bulunur artik.Banka kredisi ile aldiginiz evi satmak mi istiyorsunuz canim aslinda satilabilir ve aldiginiz para ile cektiginiz krediyi kapatabilirsiniz ayda ne kadar oduyorsunuz krediye siz calismiyorsunuz sizde evde calisirak kucuk katkida bulunabilirsiniz aslinda nikahlara nikah sekeri yaparak aylik ortalama bir para alabilirsiniz ceyizlik dantel ,oya isleyebilirsiniz yada orgu isleri yada evde yemek pisirebilirsiniz pasta,borek,corek satanlar var sizde bunlardan birini yapabilirsiniz.
Borcu olmayan çok az ev vardır sanırım tabi ortalamanın üstünde geliri olanlar dışında
Okula keşke burs, kyk yurdu bir şeyler ayarlayıp devam etseydin
Eğer dondurduysan devam edebilirsin inşallah
Biran önce rabbim feraha erdirsin inşallah
Bazen asıl huzurun aslında elimizdekilerin olduğunu geç farkederiz..
umarım her şey düzelir
yalnız artık haciz kalktı
yani kesin olarak eve gelip eşyalara el koyma kısmı kalktıgını bılıyorum.
maaş için bilgim yok
sevindirici bir haber bilmiyordum bu karari bilgileriniz icin tesekkürler allah razi olsun
rica ederım sizden de razı olsun Allah
bizleri bu hale getirenlere yazıklar ollsun
hepimizin boğazına faturalar,aysonu boğaz derdi, adı altında ip geçirmişler boğabildikleri kadar boğuyorlar.herşey bir kağıt parçası için.
sen yüreğini ferah tut onun hikmetinden sual olunmaz .Rabbim bir kapıda size açar inşllh.
bilgim yok ama maasin bi kismina el koyuyorlar haciz mi yoksa baska ismimi var bilemiyorum zaten birsüreligine koyuyorlar sonra icralik oluyorsun :-(
aynı durumu ailemde yaşıyor çok zor zamanlar biliyorum kayıplarımızda oldu bi kaç yer sattık ama tam kapanmadı halen.faiz büyük bela bu işlere girmemek lazım aslında aylık ödemeniz ne kadar evi satsanız kiraya çıkacaksınız o da dert annen evde çocuk falan baksa nasıl olur
Yeni kanuna gore emekli maaslarina haciz konulmayacak,eve eve gelip ev esyalarina haciz konulmayacak canim.
bilmiyorum ama babam maasini hic alamiyo krediye kesiliyodu 200tl kadar elimize gecerdi artk oda gelmiyo.haciz kalktiysa borc ödenmezse ne olacak direk hapislik falanmi:-(
Hapis konusunda bir fikrim yok yurtdisina cikis yasagi konulacak diye biliyorum.Babaniz kredi cekmisse birazi kesilir gerisini siz alirsiniz neden alamiyorsunuz eger hacizden suphe ediyorsaniz bankaya gidin bir arastirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?