kafayı yemek üzereyim:(

alacakaranlk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
27
1
16
Niğde
Merhaba dertler hiç bitmez mi? ardı arkası kesilmiyor. Şöyle başlayayım bi ev aldık ablamın üzerine kredi çekip daha kara yapıydı onun içinde her köşesiyle kendimiz ilgilendik yaptırdık içini döşedik tabi hep kredi ve eş dosttan aldığımız borçla kendimizde kuruş kalmadı sömürdü ev yetmedi tam 50 bin banka kredi kart hariç elden aldığımız borçlar var ve ödeyemiyoruz. bende ailenin en küçüğü maddi durum yüzünden kazandığım okula gidemedim:( evde kendimi yemekle meşgulüm iş bulamadım para yok psikolojim yerlerde ölmek istiyorum ne akraba var ne dost artık borçlar dayandı kapımıza hacizlik vs vs vs birsürü :( dayanılacak gibi değil 2 yıldır bu sıkıntıyı çekiyoruz. Sanmayın lükse kaçtık aldığımız ev normal kaloriferli daire oturmaz olsaydık ahhh sobalı evimiz nerdesin içindeki huzurumuz :( çare arıyorum yok elimzden gelen herşeyi yaptık kredi çektik borcu borçla kapattık. Ev ipotekli bankada tapunun biri borcu ödenmediğinden satamıyoruzda babamın kahve dükkanı var kiracı orada onu devretsek açız emekli maaşını hiç almıyor oda hacizlik offf ne zormuş. para herşey mi diyenlere sesleniyorum EVET herşey para olmuş eş dost akraba hiç biri yok huzur mutluluk sağlık herşeyimiz gitti geri dönülmez yollara girdik. Ev almak isteyipte parası olmayıp kredi çekmek isteyenler sakın birikim yapmadan kalkışmayın açıldıkça açılıyorsunuz çıkarız içinden diyorsunuz ama olmuyor. Uzun oldu kusura bakmayın içim çok dolu bu kelimeler bile yetmiyor acımı anlatmaya çare bulamıyorum ailemin eriyip gitmesine :( allah herkesin yardımcısı olsun sadece içimi dökmek istedim çok daraldım çaresizlik çok zormuş :(

Allah yardımcınız olsun..

evde herkes çalışıyor mu?
eğer hepiniz çalışıyor iseniz,
biraz zamana ihtiyacınız var..
zamanla kapatırsınız borçları, üzülme bu kadar..

bankalar beklemez ama eş dosttan
elden aldıklarınız biraz idare etse keşke..
sonuçta herşey para değil..
gün gelir onlarda size muhtaç olur..
sonuçta hiçbir dert kalıcı değil..
öyle olsa insan nasıl yaşar?

Allah kolaylık versin..
Evinizde sağlık sıhhat afiyet ve huzurla oturun İnşallah..

Allah yardimciniz olsun canim bu dunyada borcu olmayan insan nadir bulunur artik.Banka kredisi ile aldiginiz evi satmak mi istiyorsunuz canim aslinda satilabilir ve aldiginiz para ile cektiginiz krediyi kapatabilirsiniz ayda ne kadar oduyorsunuz krediye siz calismiyorsunuz sizde evde calisirak kucuk katkida bulunabilirsiniz aslinda nikahlara nikah sekeri yaparak aylik ortalama bir para alabilirsiniz ceyizlik dantel ,oya isleyebilirsiniz yada orgu isleri yada evde yemek pisirebilirsiniz pasta,borek,corek satanlar var sizde bunlardan birini yapabilirsiniz.

Allah kolaylık versin..

amin canım cümlemize inşallah. inan insanlar bankalardan beter oluyor öyle bi kötü oluyorlar ki düşünce daha iyi anlıyorsun

Allah kolaylık versin..

Allah yardimciniz olsun canim bu dunyada borcu olmayan insan nadir bulunur artik.Banka kredisi ile aldiginiz evi satmak mi istiyorsunuz canim aslinda satilabilir ve aldiginiz para ile cektiginiz krediyi kapatabilirsiniz ayda ne kadar oduyorsunuz krediye siz calismiyorsunuz sizde evde calisirak kucuk katkida bulunabilirsiniz aslinda nikahlara nikah sekeri yaparak aylik ortalama bir para alabilirsiniz ceyizlik dantel ,oya isleyebilirsiniz yada orgu isleri yada evde yemek pisirebilirsiniz pasta,borek,corek satanlar var sizde bunlardan birini yapabilirsiniz.

Banka işlerini pek anlamıyorum ama satsak bile tüm borcu silmiyor sanırım o yüzden bi yandanda satamıyoruz. el işlerini hiç anlamıyorum malum dersler falan derken hiç önem vermedim ama tabi öğrenilmeyecek şeyler değil tavsiyeleriniz için teşekkür herşey gönlünüzce olsun..

Borcu olmayan çok az ev vardır sanırım tabi ortalamanın üstünde geliri olanlar dışında
Okula keşke burs, kyk yurdu bir şeyler ayarlayıp devam etseydin
Eğer dondurduysan devam edebilirsin inşallah
Biran önce rabbim feraha erdirsin inşallah
Bazen asıl huzurun aslında elimizdekilerin olduğunu geç farkederiz..

Borcu olmayan çok az ev vardır sanırım tabi ortalamanın üstünde geliri olanlar dışında
Okula keşke burs, kyk yurdu bir şeyler ayarlayıp devam etseydin
Eğer dondurduysan devam edebilirsin inşallah
Biran önce rabbim feraha erdirsin inşallah
Bazen asıl huzurun aslında elimizdekilerin olduğunu geç farkederiz..

hic gitmedim kayit bile yaptirmadim hakkim öldü :-( allahim herkesin yardimcisi olsun kulu kulla sinamasin insallah

umarım her şey düzelir
yalnız artık haciz kalktı

yani kesin olarak eve gelip eşyalara el koyma kısmı kalktıgını bılıyorum.
maaş için bilgim yok

aynı durumu ailemde yaşıyor çok zor zamanlar biliyorum kayıplarımızda oldu bi kaç yer sattık ama tam kapanmadı halen.faiz büyük bela bu işlere girmemek lazım aslında aylık ödemeniz ne kadar evi satsanız kiraya çıkacaksınız o da dert annen evde çocuk falan baksa nasıl olur

rica ederım sizden de razı olsun Allah

bizleri bu hale getirenlere yazıklar ollsun
hepimizin boğazına faturalar,aysonu boğaz derdi, adı altında ip geçirmişler boğabildikleri kadar boğuyorlar.herşey bir kağıt parçası için.
sen yüreğini ferah tut onun hikmetinden sual olunmaz .Rabbim bir kapıda size açar inşllh.

bizleri bu hale getirenlere yazıklar ollsun
hepimizin boğazına faturalar,aysonu boğaz derdi, adı altında ip geçirmişler boğabildikleri kadar boğuyorlar.herşey bir kağıt parçası için.
sen yüreğini ferah tut onun hikmetinden sual olunmaz .Rabbim bir kapıda size açar inşllh.

insallah herkes bu sıkınti icinde allah darda olanlara yardim etsin insallah

bilgim yok ama maasin bi kismina el koyuyorlar haciz mi yoksa baska ismimi var bilemiyorum zaten birsüreligine koyuyorlar sonra icralik oluyorsun :-(

Yeni kanuna gore emekli maaslarina haciz konulmayacak,eve eve gelip ev esyalarina haciz konulmayacak canim.

aynı durumu ailemde yaşıyor çok zor zamanlar biliyorum kayıplarımızda oldu bi kaç yer sattık ama tam kapanmadı halen.faiz büyük bela bu işlere girmemek lazım aslında aylık ödemeniz ne kadar evi satsanız kiraya çıkacaksınız o da dert annen evde çocuk falan baksa nasıl olur

aylik ödememiz 4bini buluyo tabi haric kisilere borclar falan avukatlik olduk 3kez onlari ödüyoruz daha dogrusu ödeyemiyoruz borcla icinden cikmaya calisiyoz tabi nereye kadar devam edecek boyle bilemiyorum cocuk bakmak burda 300 tl gibi birsey aylik yani borcun yaninda cok kücük miktar bizi kurtarmiyo off kimseyi darda birakmasn allah

bilmiyorum ama babam maasini hic alamiyo krediye kesiliyodu 200tl kadar elimize gecerdi artk oda gelmiyo.haciz kalktiysa borc ödenmezse ne olacak direk hapislik falanmi:-(

Hapis konusunda bir fikrim yok yurtdisina cikis yasagi konulacak diye biliyorum.Babaniz kredi cekmisse birazi kesilir gerisini siz alirsiniz neden alamiyorsunuz eger hacizden suphe ediyorsaniz bankaya gidin bir arastirin.

Hapis konusunda bir fikrim yok yurtdisina cikis yasagi konulacak diye biliyorum.Babaniz kredi cekmisse birazi kesilir gerisini siz alirsiniz neden alamiyorsunuz eger hacizden suphe ediyorsaniz bankaya gidin bir arastirin.

O kadar korkmuşuz ki banka birşey çıkartır diye ödümüz kopuyo sormaya bile cesaret edemez oluyoruz bu ayda almazsa araştıracaz

Back
X