- Konu Sahibi alacakaranlk
Merhaba dertler hiç bitmez mi? ardı arkası kesilmiyor. Şöyle başlayayım bi ev aldık ablamın üzerine kredi çekip daha kara yapıydı onun içinde her köşesiyle kendimiz ilgilendik yaptırdık içini döşedik tabi hep kredi ve eş dosttan aldığımız borçla kendimizde kuruş kalmadı sömürdü ev yetmedi tam 50 bin banka kredi kart hariç elden aldığımız borçlar var ve ödeyemiyoruz. bende ailenin en küçüğü maddi durum yüzünden kazandığım okula gidemedim
evde kendimi yemekle meşgulüm iş bulamadım para yok psikolojim yerlerde ölmek istiyorum ne akraba var ne dost artık borçlar dayandı kapımıza hacizlik vs vs vs birsürü
dayanılacak gibi değil 2 yıldır bu sıkıntıyı çekiyoruz. Sanmayın lükse kaçtık aldığımız ev normal kaloriferli daire oturmaz olsaydık ahhh sobalı evimiz nerdesin içindeki huzurumuz
çare arıyorum yok elimzden gelen herşeyi yaptık kredi çektik borcu borçla kapattık. Ev ipotekli bankada tapunun biri borcu ödenmediğinden satamıyoruzda babamın kahve dükkanı var kiracı orada onu devretsek açız emekli maaşını hiç almıyor oda hacizlik offf ne zormuş. para herşey mi diyenlere sesleniyorum EVET herşey para olmuş eş dost akraba hiç biri yok huzur mutluluk sağlık herşeyimiz gitti geri dönülmez yollara girdik. Ev almak isteyipte parası olmayıp kredi çekmek isteyenler sakın birikim yapmadan kalkışmayın açıldıkça açılıyorsunuz çıkarız içinden diyorsunuz ama olmuyor. Uzun oldu kusura bakmayın içim çok dolu bu kelimeler bile yetmiyor acımı anlatmaya çare bulamıyorum ailemin eriyip gitmesine
allah herkesin yardımcısı olsun sadece içimi dökmek istedim çok daraldım çaresizlik çok zormuş