kafayı yicem artık .

Adami ortada rezil edecek bir aile yapisi.Bence siz gorusmeseniz yeridir.Ya size neler kaybediyorsunuz suyuma gitseniz neleriniz olurdu diye sizi parayla ehlilestirmeye calisiyorlar ya da nispet ....her sekilde mesafe ile huzur bulursunuz

Bu durumda tabi ki hayırlı olsun der geçerim ve düşünmem bile ne konuşmuş ne demiş.
İlgilendirmiyordur elbette ama sohbet etmek için he he diyip geçmek lazım.
Yani ben çok muhattap olmuyorum muhattap olduğumuzda da eğer beni ilgilendiren bir mevzu geçmiyorsa pek dinleyip uzun uzun sohbetler etmiyorum.
Birşey söylediğinde aynı fikirde değilsem fikrimi söylerim,direttiği zamanlarda bu benim fikrim saygı bekliyorum ve bu konuyu uzatmak da istemiyorum diyorum. Gibi gibi..
mesela doğjmum yakın bana birşey yapmamı söyledi batıl inaçlarını sıraladı,bende “öyle şey mı olur lütfen benden habersiz böyle birşey sakın yapmayın evimde” dedim.
Yani kısa ve net oluyorum o zaman duruyor :)
Diğer türlü sessiz kalırsan saygı duymaz üstüne gelir. Bide takma onların ne söylediğini ne yaptığını.
Görümcem türlü türlü yollarla beni sinir etmeye uğraşıyor,görüyorum :)
Ama hiçbir şekilde sinirlenmiyorum.

aslında söylediklerinde çok kafaya takıp sıkıntı yapacak bir şey yok ama siz dolmuşsunuz o yüzden gerilmişsiniz.

Eski konularınızı bilmiyorum ama bu konuda bir şey yok. Kimse bir şey yapmamış size. Kızım kızım diye konuşmuşlr, telefona istemişler. Siz aramamışsınız, onlar aramış. Daha ne olsun? Muratıma demek bile batmış.

Ben bi tek nefret gördüm konuda. Haklı haksız bilmiyorum. Ama her iki durumda da bu size ve ilişkinize zarar verir. Bu kadar öfke varsa tamamen kesin ilişkinizi. Böyle yüzüne gül, arkasından konuş oluyor.

normal konusmus ıste...
sende he he de geç .
çok kötü şeyler dememiş ki kendınce hal hatır sormus.
sende aynen bu mesafede devam et.

arkasından gidipde millete laf yetiştirmiyırum . danışmak için yazdım buraya...
ben kendi ilişkimi tamamen kestim zaten .
arayıp sormam onlar için iyi bişey olsa bu zamana kadar fark ederlerdi....

ben onları aradgımda üzülecek cümleler duydugum için aramıyorum... malesef insanı bazen yasadıkları bu kadar hassas yapıyor. yaşamadan bilemezsiniz...

Adami ortada rezil edecek bir aile yapisi.Bence siz gorusmeseniz yeridir.Ya size neler kaybediyorsunuz suyuma gitseniz neleriniz olurdu diye sizi parayla ehlilestirmeye calisiyorlar ya da nispet ....her sekilde mesafe ile huzur bulursunuz
evet aynenn.. ehlileştirmeye calıştılar ama bin şükür ikimizde calışıyoruz eşimle ve evmize hatrı sayılır sekilde maaş giriyor...
elhamdilullah onlara da muhtac degiliz. Allah kimseye muhtac etmesin...mesele bu oldugu için batıyor yaptıkları..

ben burada birçok konuda defalarca yazdım..
eşimizin ailesi için bir kız evlat olmuyoruz.
zaten biz gelinler de olmak istemiyoruz..
önyargılı olmaya da gerek yok..
ben eşimle bu konuda karşı karşıya gelmek istemem.
gitmem de demem.
ailen şöyle böyle de demem.
bunları konu yapmak bile gereksiz.

iki haftada bir gitmek yetmiyordu demişsiniz.
bunu inatlaşmaya çevirmeye gerek yok.
daha ciddi problemler yoksa, bunu tatlı dille ya da ciddiye almayarak aşmak mümkün.
biz de sitemlerle karşılaşıyoruz.
bana da kurallı bir şekilde gitmek sıkıcı geliyor.
hiçbir sorun olmasa bile, haftasonları koştur koştur bir şeyler yapmaktan bıktım.
evimle, kendimle ilgilenemiyorum..
ama gidiyoruz işte..

sözleriyle davranışlarıyla eğlenin.
yani yüzlerine karşı değil tabi.
yine laf soktu, yine maaşımı sordu diye düşünün ve gülün!
boşverin!

yapamıyorum . tedavi görüyorum...
zamanında zor seyleri kendim halletmiş. yeri gelmiş tek basına ameliyta girmek zorunda kalmış. biri olacak kadar güclüydüm...

ama bu insanlara tahamül edemiyorum...
ilaç kullanıyorum selectra.. kitap aldım .kitaptaki psikolojik ödevleri yapıyorum.

Başkasına laf yetiştirmek değil, samimi olmamış oluyorsunuz. Açıkça ilişkiyi kestiyseniz, bu öfkeyi belli ettiyseniz hala niye sizi telefona istiyorlar ki? Belliki ortada düzelecek bir şey yok. Müsait değilim, konuşmak istemiyorum diyin. Hiç yoktan siniriniz bozulmuş. Şu olay için söylüyorum sadece, karşı tarafada haksızlık olmuş.

biz de, kültürel olarak, aile yapısı olarak, değerler bakımından o kadar farklıyız ki..
nişanlandıktan sonra işte evliliğimin ilk 2 yılı dolana kadar alışamamıştım.
aslında hala alıştım denemez.
onları değiştiremeyeceğimi anladım.
şekle önem veren, kinayeli konuşan, standart yurdum insanı profili aslında :)
benim de aksine aldığım maaş küçümseniyor :)
hiç yok!
eşim sayesinde yaşıyoruz..
iyi çocuk da bakamıyorum zaten! anaç değilim!
evim de pırıl pırıl değil, ev hanımlığı da yok!
ehh işte tipim de fena sayılmaz!
yani kendi değerimi onların bakış açısıyla anlamlandıracaksam.. ohooo..

ama gidip gelme konusuna katılıyorum.
ben de sıkılıyorum da o kadar da olacak artık..

öfkemi belli etsem saygısızlık etsem telefona istemezlerdi...
ben kimseye öfkemi belli etmedim diye isteyebiliyorlar.
Karşı tarafa haksızlık yorumunu cıkarmanıza hayran kaldım?.

Onlar bana samimiyetsiz oldugu halde, ben kendime samimiyetimden dolayı ; kendi içimde halletmeye calşıyorum meseleyi , görebilirseniz eger..

kendi aileme de 3-4 haftada bir gidiyoruz. aileye zoraki şekilde gitmektense , özlendikten sonra gitme taraftarıyım.
ailemi 3 günde bir göreceksem neden ayrı evim olsun ki?

o yüzden tamamen görüşmemek degil amacım; özlediğimizde görüşmek ve kimsenin hayatımıza karışmaması istegim..

kültereli gectim...
İnsanlık namına apayrı kültürlerimiz bulunmakta.

Ama işte bu çok samimiyetsiz diyorum bende. Hani öfkeyi belli etmeyip içinizde bunu yenmeye çalışsanız söylediğinizde haklısınız. Muratım dedi diye insan nasıl ve neden sinirlenir?

Haksızlık, çünkü; onlar sizin tarafınızdan sevildiklerini ve sayıldıklarını düşünüyorlar ki hala iletişim içindeler. Şı fikirlerinizi duysalar kendilerini küçük düşürülmüş gibi hissedecekler belkide. Bence özünüz neyse sözünüzde o olsun.

bize de tazminatınla arabayı değiştirirsiniz artık falan diyolar (arabaları yokta )

Reactions: H E
Kendilerine ; Bizi cıkartıkları evi satıp satmadıklarını, yeni aldıkları arabanın ne oldugunu hiç bir soru sormadık . Maddi anlamda... Ve beni de ilgilendirmez alıp sattıkları şey....

Şu düşünceniz ve tavrınızdan ötürü sizi o kadar taktir ettim ki..

Forumda nişanlısının ailesinden kalacak eve göz dikenleri mi okumadık yoksa kv.nin evi için savaşanları mı..işte sizin gibi başkasının malında mülkünde gözü olmayıp, kendi kendine yetebilen insanlarda var..herkes görsün..

Kv.lerden o kadar soğumuşsunuz ki, artık ne yapsalar sizin sevginizi kazanamayacaklar belli ki..zaten sevme zorunluluğunuz da yok..minimum derecede görüşerek,saygı sınırlarını aşmayın yeter..sinir olduğunuz noktalarda haklısınız fakat bunlar dile getirilebilecek şeyler değil çünkü söyleseniz eşiniz "annemle-babam sevinçlerini bizimle paylaşıyor ne var bunda" diyecek..o yüzden kv.-kp ikilisinin huyları böyle değişmeyecekler deyin boşverin..gerçektende kimsenin değiştiği yok.

çünkü muratım diye benimsedikleri cocuklarını..
evlendigimiz günden beri nasılsın iyi misin diye aramadılar? hep bir şeyler istemek için aradılar....

3 ay konusmadılar bizimle, eşim tek gittiginde nasılsın bir gün gelin demediler...
insan evladına 3 ay küs kalabiliyorsa o onun 'ım ı olamaz .

özüm neyse fikriminde o olmasını cabalayarak seviyeli konuşuyorum.. içimden gelenleri onları kırarım ya da asırı sinirlenirim diye söyeleyemiyoru. bence bunu anlamak zor degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…