• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yiyeceğim artık.

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kayınvalidem dükkan açtı. Yeri hiç işlek olmayan küçücük kötü bi yer.
Parayı da ortanca oğlundan almış o çocuk da yakında evlenecek elinde olan biraz parayı da annesi zorla almış elinden. Neymiş borç almış ödeyecekmiş hiç sanmam . Para yetmeyince bize sardı. Eşim 500 TL'lik mal almış yeni haberim oldu oysa hiç para veremem demişti çöpe atacak param yok demişti.
Şimdi de neymiş efendim 5 milyar kredi çek diyormuş annesi. Bizde kirada oturuyoruz aylık sadece kredi ödememiz 3.5 milyar. Kardeşine verdiğimiz maaş dükkan ve ev kirası fatura yemesi içmesi vs. Si işin içinde yok daha düşünün. 60 milyar borcumuz var. Bize kredi çekip bana yardım edeceksiniz diyor. Kendisine Üniversiteden, memurların bile zor girdiği bi yerden iş ayarlandı orayı Bile bırakmış insan her gttiği işi iki gün çalışıp bırakan insan dükkan açmış. Dükkan ortada duruyo kaç gündür açacak daha. Yardıma gittim daha işe başlamadık hadi bi çay içelim gidip dedi. İşler ortada çay içmeye gtcekmşz daha başlamadan. Sonra partiye gönüllü üye kendisi. Dükkanı bırakıp milletle eylem yapmaya filan gdiyo. Şimdi yardım etsek de başında beklemekten sıkılacak. Dükkan sahibi bile kirayı çıkarsan iyi dedi yanımda. Kimseye sormadan etmeden pat diye dükkan açtı şimdide herkesten para bekliyo. Eşime diyorum bir sürü borcumuz var çöpe gidecek yapma. Annem için gitsin gönlü olsun diyor. Bile bile para biriktirip ev alacağımız ya da işimizi geliştireceğimiz yere çöpe para atıyoruz ya gerçekten yırt çöpe at aynısı. Çalışsa o dükkanın başında bekliycek olsa yine bi derece ama her işi bırakan sürekli herkese yük olan biri için çok zor ben inanmıyorum.
Bi dükkanımız eksikti. Başımıza dert oldu.kayınvalidem dükkan açacak diye bizden bir sürü para gtcek şimdi. . Bıktım artık ya her seferinde aynı şey. Keşke zengin olsa yeminle kendimden çok mutlu olurdum.. Ne yapacağım.. Susup sonucu mu izlemeliyim.. Çöpe giden parayı yani.? Yoksa ne yapmalıyım eşim beni dinlemiyor kesin verecek para bir sürü.

NOT: son durum kayınvalidem dükkanı yerleştirip işi biran önce başlayacağına gönüllü olarak şehir dışına parti için eyleme gitmiş.. Paraları veren oğlu da sinir krizi geçiriyormuş bu durumdan dolayı.. İnsan dükkanı ortada işler dururken bırakıp ölesine bi iş için nasıl gider ya.. 500 tl mi çöpe gtti. Yazık o çocuğun 3 milyarı gtti.

Son düzenleme:
Bırak naparsa yapsın eşin ama sen kendi ihtiyaçlarından kesinlikle taviz verme hatta çık kışlık alışveriş yap kazak mont bot çizme falan ihtiyacım vardı aldım de
Para işine karışma kendisi düşünsün annesine verirse sıkışacağını şimdi desem ki kv konuşun bir şey değişmeyecek kendisi sorumsuz bir insana benziyor.
Desem ki eşinle konuş onunda sonu kavga gürültü olur adam inada bindirip benim anam duyarlılığı kasar.
O yüzden boş ver derim ben...:KK16:

Esinizle birlikte islettiginiz bir yer mi var? Dogru mu anladim? Yani siz calisiyorsunuz sanirim di mi?
Eger calisiyorsaniz siz de maasinizi istediginiz gibi bol keseden harcayin, madem beyefendi annesine bos yere para verebiliyor, siz de sizin olan parayi istediginiz gibi harcayabilirsiniz. Ha yok ben calismiyorum derseniz de o zaman bir sey diyemiyorum cunku esiniz bu sefer ben caliaiyorum, para benim, istedigim gibi harcarim diyebilir. Ama bu durumda da ihtiyaclarinizdan kismamanizi, hatta normalden biraz daha para harcayip ihtiyacim vardi demenizi falan soyleyebilirim belki.
Ama hani soyle de bir durum var, kadin esinizi buyutmus, e cocuk büyütmek de bedava olan bir sey degil; zaman ister, ozveri ister, fedakarlik ister ve para ister. Bu yuzden (tabii ki miktarina bagli olarak) esinizin annesine verecegi paraya da vermesin diyemem sanirim.

Kadini dukkandan vazgecirmenin bir yolunu bulun, sonra kardesler birlikte belli bir meblag düzenli para verin senin calismana kiyamiyoruz falan diye. daha az paraniz yanar uzun vadede. hem gönlü hos olur.

Eşinize söylemişsiniz sıkıntı olacağını dinlemiyorsa sizin de yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Sizden beklentisi olmasın o zaman çalışıyorsanız bunu göze alarak versin. Yani çalışıyorsanız annesine para verdiği için sizden geçinme durumu olmasın. Yaşayarak hatasını anlaması lazım.

Esinizle birlikte islettiginiz bir yer mi var? Dogru mu anladim? Yani siz calisiyorsunuz sanirim di mi?
Eger calisiyorsaniz siz de maasinizi istediginiz gibi bol keseden harcayin, madem beyefendi annesine bos yere para verebiliyor, siz de sizin olan parayi istediginiz gibi harcayabilirsiniz. Ha yok ben calismiyorum derseniz de o zaman bir sey diyemiyorum cunku esiniz bu sefer ben caliaiyorum, para benim, istedigim gibi harcarim diyebilir. Ama bu durumda da ihtiyaclarinizdan kismamanizi, hatta normalden biraz daha para harcayip ihtiyacim vardi demenizi falan soyleyebilirim belki.
Ama hani soyle de bir durum var, kadin esinizi buyutmus, e cocuk büyütmek de bedava olan bir sey degil; zaman ister, ozveri ister, fedakarlik ister ve para ister. Bu yuzden (tabii ki miktarina bagli olarak) esinizin annesine verecegi paraya da vermesin diyemem sanirim.
Eşim ikinci el oto alım satımcı dükkanımız var bn arada gidiyorum ama çalışmıyorum. Annesine küçükken de çocukları çalışıp bakmış o hiç evlatlarına yemek bile yapmazmış hep orda burda olmuş yıllarca. O kadar sorumsuz ki anlatamam. Çok sorumsuz ve çok tembel malesef. İstemekten hiç vazgeçmez. Hep para istiyo. Yakında ortanca da evlenecek yandık. Bütün masraflarını karşılamak zorundayız

Ne olacak annesine biraz destek olsun .Yıllarca evladına emek vermiş evladı da gönlünü almış çok mu?
Esnaflık işi de zamanla şaha kalkar ha deyince olmaz biraz sabır gerekir.Eşinize ve kayınvalidenize destek olun.

Parayı ver oh sonra eşten yeme-içmeyi,gezmeyi,ihtiyaçları kısmasını bekle. Parayı verirse kesin isteyecek bunları. Yani eğer gökten para yağmaz ise bilemem.

Aynı hatayı annem de yaptı tabi kimseden para istemedi kendi parasıydı,dükkan açtı. Sonuç bir yığım borç. Tabi Allaha şükür bitti ama dükkan olayı her yiğidin harcı değil.

Spotajı var kirası var e malı var toptancısı var. Sizin kv dalmış bir hayale gidiyor tutabilene aşk olsun valla.:işsiz:

Parayı ver oh sonra eşten yeme-içmeyi,gezmeyi,ihtiyaçları kısmasını bekle. Parayı verirse kesin isteyecek bunları. Yani eğer gökten para yağmaz ise bilemem.

Aynı hatayı annem de yaptı tabi kimseden para istemedi kendi parasıydı,dükkan açtı. Sonuç bir yığım borç. Tabi Allaha şükür bitti ama dükkan olayı her yiğidin harcı değil.

Spotajı var kirası var e malı var toptancısı var. Sizin kv dalmış bir hayale gidiyor tutabilene aşk olsun valla.:işsiz:
Onun hayalleri bize pahalıya patlıyor.. Olan bize oluyo malesef

Ne olacak annesine biraz destek olsun .Yıllarca evladına emek vermiş evladı da gönlünü almış çok mu?
Esnaflık işi de zamanla şaha kalkar ha deyince olmaz biraz sabır gerekir.Eşinize ve kayınvalidenize destek olun.
Kadın dükkanı ortada bırakıp yerleştirip biran önce iş yapacakken eylem yapmaya ankaraya gitmiş. Oğlu sinirden krize girmiş verdiği paralar çöp.. Bizimde 500 tl gtti

sinir oluyorum bile koca koca insanlarin gelmisler kac yaslarina kendi hayalleri ugruna daha yolun basindaki bir cok sey yapmasi gereken gencleri somurmelerine. aciliyet olur durum olmaz saglik vs ayri yardim edilir de bu keyif ama yaaa

sinir oluyorum bile koca koca insanlarin gelmisler kac yaslarina kendi hayalleri ugruna daha yolun basindaki bir cok sey yapmasi gereken gencleri somurmelerine. aciliyet olur durum olmaz saglik vs ayri yardim edilir de bu keyif ama yaaa

Kadın ortada yığılmış kıyafetler dükkanı tutup açmaya hazır hale getrmeddn bırskıp gtmş ya şaka gibi. Oğluna söz vermiş gtmiycem diye üç milyarı alıp dükkanı tutunca daha işe başlamadan çekip gitmiş hala inanamıyorum. O da artık sinirden Allah belanı versin demiş

3 binle dükkan açmak :KK57::KK57::KK57:
Ortak olun ortak :KK70:
Sonuçta siz 5 bin vereceksiniz :KK70:
Ya açın dükkanı tarz malları bir iki ya fahiş fiyata satın
bolca broşür reklam
Kaç yaş için giyim bu arada ?
Önemli olan reklam
Kv niz açmadan önce bir dikiş kursuna gitseymiş iyiymiş
olmadı sattığı pantolonların paçasını yaptığı için ünlenirdi yani
Bide partiden arkadaşları filan gelir yine butiğe
Sorumsuzluk ve işlek olmayan yerdeki dükkan dışında gözüme batan bir şey yok :KK54:

Son düzenleme:
Cope gidecek para varsa gitmeden catir catir yemek lazim. Bari heba olmasin is gorsun. Eve dekorasyon olur kislik mont kaban olur isteyince mutlaka biseyler olur.

Back
X