Kafayı yiyeceğim

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Slm kızlar ben neden böyle çocuklarla sınanıyorum!
Alt kattaki daire satıldı 3 gündür düğün evi gibi hır gür gece saat 3 lere kadar eve giren çıkan belli değil
Bu bir tarafa bugün biraz uyuyayım dedim saat altıdan beri 2 3 yaşlarında bir kız çocukları var heralde ağlıyor ve balkonda ağlıyor anne sürekli sus dedim sus dedim diyor bebeğin ağlamasından daha fazla annesi rahatsız ediyor
Ne istiyorsun diye bağırıyordu çocuğa
Dayanamadım balkondan
Ne isteyecek merhametsiz senden ilgi alaka bekliyor yaptığın hangi iş yavrunun böyle ağlamasından daha değerli dedim
Bana sanane dedi
Çocuğu alıp içeri götürdü
Ve çocuk sustu
Gece üç sabah yedi böyle olursa
Ya ben ne yaparım bunlarla

Biraz fazla tepki vermemiş misiniz?
Belki anne çok ilgili bir anne fakat başka sorumluluklarını da yerine getirmek zorunda? Bi anne kadar merhametli olamazsınız herhalde dimi?
İlk günden komşunuzla yüz göz olmanız iyi olmamış.

Hangi anne demiyorum kadın bir çocuk yanında 2 saaat boyunca ağladığında sana sus dedim sus der işini çocuğundan daha ön plana koya ben yapmam
Çocuğu içeriye aldı çocuk sustu
Birde şu var apartman hayatında saat altıda bu kadar gürültü yapılmaz insanların hastası bebeği tatili hafta boyunca çalışıp dinlenmek istyen insanlar haksızmıyım ya
Ben böyle komşuluk istemiyorum

Yıllar boyu yer evinde yaşamış insanlar büyük şehirlere göçünce durum bu oluyor. Kentsel dönüşüm vs vs apartmanda yaşamayı bilmeyen herkes katlara hücum etti sonuç cennet mahallesi gibi apartmanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…