Kafe çalışanı huzurumu kaçırdı

Kendinize bu kadar dert edeceğinize kıza açık açık sorun bi sıkıntı mı var diye

Kardeşim (veyaablacığım, yaşınızı bilmiyorum) ben o çalışanla eşiniz arasında bir sıkıntı olduğu kanaatine vardım. Aralarında bir şey geçmiş, sizi görünce de bile isteye öyle yapmış olabilir. Eşinizin günahını almayayım ama konunuzu okurken bu aklıma geldi. Madem eşinizin sık gittiği bir mekan, aralarında muhakkak bir olay vardır. Sizin bilginiz yoktur.
Deli veya problemli biri olsa bir işyerinde (özellikle hizmet sektöründe) çalışamaz ki. Mutfakta hele. Veya mental sıkıntısı olduğu ilk bakışta anlaşılır.

Aaa evet "matruj" du galiba o üye.

Bence dilimiz oldupu için kibarca sorabilirsiniz, yanlış mı anladım acaba garip bir enerji hissediyorum. Umarım bir yanlış anlaşılma olmamıştır. Çünkü eşim rahatsız hissediyor, sormak istedim dalan diye sorabilirsiniz bence bi

Bana kalırsa kesinlikle aralarında bir şey var. Bu illa sevgililer demek değil. Bir bakışma flörtleşme gibi bir şey gerçekleşmiş olabilir. Kızda bundan cesaret alarak sizi bile isteye rahatsız etmiş belli ki. Sizi dünleyecekse açıkça söyleyin o kafeye gitmesini istemediğinizi. Eşime güveniyorum demişsiniz herkes güvenir eşine sonuçta güvenmediği insanla evlenecek hali yok insanların ama insanız her şeyi yapabiliriz bunu da unutmayın lütfen

Şu an sadece beğeniyor gibi.
Yani sokaktan geçerken birini görür beğenir o ayrı ama sürekli gördüğü birimi beğenmesi her an açılması ihtimalini doğrurur .

Olaylar niye bu kadar uzamış ki. Nasıl bir kafe bu vazgecilemiyor. Hep gittiğim pideciye iş arkadaşımla gittik. Sahibi kızla kur yapar gibi konusunca bı daha hiç gitmedik. Ne kızın esine döndü konu ne buyudu. Ne gerek var yani. Başka pideci bulduk iyi bile olmuş pideleri daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…