Tatlım bende aynı soruyu sordum. Eşim dedi ki bugüne kadar daha Yeni farkettim. Sen gelince başladı diyor. Eşimin evli olduğunu biliyor bu arada. Benden önce belli etmemişSiz varken iddia ettiğiniz gibi sizi rahatsız etmek için özel tavırlar sergiliyorsa siz yokken de eşinize ilgisini belli edecek hareketlerinin olması gerekir
Eşiniz size hak veriyor madem, öncesinde neden gitmeyi bırakmamış?
Sizin şahit olup da sorun etmenizi mi bekliyormuş?
Himm ondan.Yaa şuna. Bak dedi buralarda geziyor hâlâ bu saate dedi başka gelen biri için bunu dedi ve yanımızda durmaya başladı gitmedi
kızı suçlamaya girişmiş gibi. Yani, bana klasik bir aldatma gibi göründü ama günahını da almak istemem. Ama bir şeyler doğru değil sanki.Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye.
O zaman neden eşinizle bağlantı kurdunuz? Demek ki sizden hoşlanmamış ve sizi rahatsız etmek istemiş sadece. Eşinizin gitmeye devam etmesinde sakınca yok demektir.Tatlım bende aynı soruyu sordum. Eşim dedi ki bugüne kadar daha Yeni farkettim. Sen gelince başladı diyor. Eşimin evli olduğunu biliyor bu arada. Benden önce belli etmemiş
Eşime güvenirim diyen kaçıncı kadın olabilirsiniz acaba?Yani. Gitmesinde sıkıntı Yok mu diyorsun eşime güvenirim ben
Eşinizin evli olduğunu nerden biliyormuş. Muhtemelen kız eşinizden hoşlanıyordu, bekar sanıyordu. Sonra sizi görünce eşi misiniz sevgili mi ne olduğuna karar veremedi. Bozuldu, şaşırdı, anlamaya çalıştı. O yüzden sürekli bakma durumu oldu bence.Tatlım bende aynı soruyu sordum. Eşim dedi ki bugüne kadar daha Yeni farkettim. Sen gelince başladı diyor. Eşimin evli olduğunu biliyor bu arada. Benden önce belli etmemiş
Bu çok mantıklıMuhtemelen eşine göz dağı veriyor kız.
Belki sana söyleme konusu, belki başka şey.
Öncesinde eşinin kıza yürümüş olma ihtimali var mı iyi düşün.
Bunu ben yaşadım. Oraya ilk ve son gidişimiz oldu. Konu sahibi ve eşi o kafeden neden kopamadı anlayamadımKızla sizin aranızda laf
Eşinizin evli olduğunu nerden biliyormuş. Muhtemelen kız eşinizden hoşlanıyordu, bekar sanıyordu. Sonra sizi görünce eşi misiniz sevgili mi ne olduğuna karar veremedi. Bozuldu, şaşırdı, anlamaya çalıştı. O yüzden sürekli bakma durumu oldu bence.
Eşinize guveniniz tamsa,niye bize bir daha göndereyim mi diye soruyor sunuz,çocuk mu bu?Yani. Gitmesinde sıkıntı Yok mu diyorsun eşime güvenirim ben
Tavırlarını duzeltmezse bir daha gitmem demiş gitmiş siz "gondermiyorum gidemezsin" deyince mi gitmeyecek? He he gitmiyorum der yine gider önceki yalanları gibi patronu uyarmış da çok dolanma demismis patron kızla özel konuşur uyarır eşinin önünde dolanma demezMerhaba hanımlar. Benim eşim düzenli olarak arkadaşlarıyla buluştuğu kafe var. Arada birlikte gidiyoruz. Geçen gün gittiğimizde mutfak sorumlusu eleman ortalıkta. Dolaşıyordu. Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu. Beni huzursuz etmeye çalıştı. Ters baktım bende. Neyse sonra başka zaman yine gittik. Bu defa kız bana iyice bakıyor sürekli yanımızdan geçiyor garson değil bu. Az öteden ayakta durup izliyor eşimde rahatsız oldu dışarı oturduk. Bu defa da oraya geldi Bizim yanımızdan en az 5 defa boş boş geçti. Beni huzursuz etmeye çalıştığını eşimde farketti. Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Eşinizi bu kafeye gönderir mıydınız bi daha. Eşim dediki tavırlarını düzeltmezse bi daha gitmem dedi. Ama yine gidiyor. Çok sıkmak istemiyorum ama uykularım kaçıyor.
Geç üyelik pişmanlığıAklıma yıllar önce açılan bir konu geldi , hatırlayan olur illa. Üyenin karşı komşusunun, kız kardeşi matematik sorusu sormak için geliyordu . Sonra üyenin kocası ile iletişime geçmeye çalışıyor , adam da kızın sorunlu olduğunu, zorla kendisi ile görüşmeye çalıştığını vs söylüyordu eşine. İlerleyen süreçte aslında kızın adamın eski sevgilisi olduğu, üyenin bu süreçte aldatıldığı ve eski sevgilinin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oradaki eşte kız için o kim ki sen üzülesin öldürürüm onu falan bir sürü laf kalabalığı yapmıştı.
Kafe kıtlığı var sanırım.Merhaba hanımlar. Benim eşim düzenli olarak arkadaşlarıyla buluştuğu kafe var. Arada birlikte gidiyoruz. Geçen gün gittiğimizde mutfak sorumlusu eleman ortalıkta. Dolaşıyordu. Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu. Beni huzursuz etmeye çalıştı. Ters baktım bende. Neyse sonra başka zaman yine gittik. Bu defa kız bana iyice bakıyor sürekli yanımızdan geçiyor garson değil bu. Az öteden ayakta durup izliyor eşimde rahatsız oldu dışarı oturduk. Bu defa da oraya geldi Bizim yanımızdan en az 5 defa boş boş geçti. Beni huzursuz etmeye çalıştığını eşimde farketti. Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Eşinizi bu kafeye gönderir mıydınız bi daha. Eşim dediki tavırlarını düzeltmezse bi daha gitmem dedi. Ama yine gidiyor. Çok sıkmak istemiyorum ama uykularım kaçıyor.
Daha ne konular açılır,üzülme kuzumGeç üyelik pişmanlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?