Gözü dışarda olan adam /kadın yanyanayken de yapar. Bir mekana da gönderirken acaba diyorsa inşallah çocuk yapmaz.Konu sahibesi eşini bildiği için karşı tarafa yükleniyor.
Klasik ak kocamı ayartmaya çalışan kötü kadın fikri taşıyor.
Kısacası gözü dışarıda bir kocaya sahip
Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye.
Gitmeyin ayol Cafe mi yok başkaMerhaba hanımlar. Benim eşim düzenli olarak arkadaşlarıyla buluştuğu kafe var. Arada birlikte gidiyoruz. Geçen gün gittiğimizde mutfak sorumlusu eleman ortalıkta. Dolaşıyordu. Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu. Beni huzursuz etmeye çalıştı. Ters baktım bende. Neyse sonra başka zaman yine gittik. Bu defa kız bana iyice bakıyor sürekli yanımızdan geçiyor garson değil bu. Az öteden ayakta durup izliyor eşimde rahatsız oldu dışarı oturduk. Bu defa da oraya geldi Bizim yanımızdan en az 5 defa boş boş geçti. Beni huzursuz etmeye çalıştığını eşimde farketti. Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Eşinizi bu kafeye gönderir mıydınız bi daha. Eşim dediki tavırlarını düzeltmezse bi daha gitmem dedi. Ama yine gidiyor. Çok sıkmak istemiyorum ama uykularım kaçıyor.
İnsanlar niye sizi durduk yere bu bariz şekilde rahatsız etmek istesin ki ? Kimsiniz onlar için ? Belki de sizi rahatsız etmek değil de amaç belki gözünüz açılır diyedir bazı şeyler bence eşinize dikkat edinMerhaba hanımlar. Benim eşim düzenli olarak arkadaşlarıyla buluştuğu kafe var. Arada birlikte gidiyoruz. Geçen gün gittiğimizde mutfak sorumlusu eleman ortalıkta. Dolaşıyordu. Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu. Beni huzursuz etmeye çalıştı. Ters baktım bende. Neyse sonra başka zaman yine gittik. Bu defa kız bana iyice bakıyor sürekli yanımızdan geçiyor garson değil bu. Az öteden ayakta durup izliyor eşimde rahatsız oldu dışarı oturduk. Bu defa da oraya geldi Bizim yanımızdan en az 5 defa boş boş geçti. Beni huzursuz etmeye çalıştığını eşimde farketti. Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Eşinizi bu kafeye gönderir mıydınız bi daha. Eşim dediki tavırlarını düzeltmezse bi daha gitmem dedi. Ama yine gidiyor. Çok sıkmak istemiyorum ama uykularım kaçıyor.
Aynen canım bende böyle düşünüyorum ama neymiş patronuna şikayet edecekmiş patronu kızı uyaracakmis böyle şey mi olur
Gercekten o konu ne oldu sonu nereye vardi acaba.Aklıma yıllar önce açılan bir konu geldi , hatırlayan olur illa. Üyenin karşı komşusunun, kız kardeşi matematik sorusu sormak için geliyordu . Sonra üyenin kocası ile iletişime geçmeye çalışıyor , adam da kızın sorunlu olduğunu, zorla kendisi ile görüşmeye çalıştığını vs söylüyordu eşine. İlerleyen süreçte aslında kızın adamın eski sevgilisi olduğu, üyenin bu süreçte aldatıldığı ve eski sevgilinin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oradaki eşte kız için o kim ki sen üzülesin öldürürüm onu falan bir sürü laf kalabalığı yapmıştı.
ooo o ne özgüven o :)Yani. Gitmesinde sıkıntı Yok mu diyorsun eşime güvenirim ben
konuyu bulmaya çalıştım bir türlü bulamadımGercekten o konu ne oldu sonu nereye vardi acaba.
bu konuydu galibakonuyu bulmaya çalıştım bir türlü bulamadım
evet buubu konuydu galiba
düşünmekten deli olacağım :(
Merhaba hemen konuya giriyorum. komşumun kız kardeşi kpss sınavına hazırlık için ablasının yanına gelmişti. çok samimi değilizdir ama arada sırada kahveye çaya çağırırız birbirimizi komşuyla. kız kardeşi hiç gelmezdi ders çalışıcam diye. çok çok güzel bir kız. boylu uzun saçlı renkli gözlü...www.kadinlarkulubu.com
Geç üyelik pişmanlığı
düşünmekten deli olacağım :(
Merhaba hemen konuya giriyorum. komşumun kız kardeşi kpss sınavına hazırlık için ablasının yanına gelmişti. çok samimi değilizdir ama arada sırada kahveye çaya çağırırız birbirimizi komşuyla. kız kardeşi hiç gelmezdi ders çalışıcam diye. çok çok güzel bir kız. boylu uzun saçlı renkli gözlü...www.kadinlarkulubu.com
buyrunnn
Gothica_elt arkadaş bulmuş sağolsun :)
Sizi değil, kocanızı huzursuz etmeye çalışmış sizin orda olmanızı fırsat bilerek. Ve başarmış.Merhaba hanımlar. Benim eşim düzenli olarak arkadaşlarıyla buluştuğu kafe var. Arada birlikte gidiyoruz. Geçen gün gittiğimizde mutfak sorumlusu eleman ortalıkta. Dolaşıyordu. Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu. Beni huzursuz etmeye çalıştı. Ters baktım bende. Neyse sonra başka zaman yine gittik. Bu defa kız bana iyice bakıyor sürekli yanımızdan geçiyor garson değil bu. Az öteden ayakta durup izliyor eşimde rahatsız oldu dışarı oturduk. Bu defa da oraya geldi Bizim yanımızdan en az 5 defa boş boş geçti. Beni huzursuz etmeye çalıştığını eşimde farketti. Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Eşinizi bu kafeye gönderir mıydınız bi daha. Eşim dediki tavırlarını düzeltmezse bi daha gitmem dedi. Ama yine gidiyor. Çok sıkmak istemiyorum ama uykularım kaçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?