Kafedeki çocuğu sosyal medyadan nasıl bulurum?

Evet bu çok mantıklı aslında ama şubeyi çalışanlar takip ediyor mudur ki bilemedim. Ama şansımı deneyeceğim hemen teşekkür ederim çok hemde :)
Takip etmeleri önemli değil genelde takip etmezler ama checkin yaparlar konum atarlar . İnstagram kullanıyorsanız anlatmama gerek yok 😇

Ciddi anlamda harikasınız. Hayran kaldım öz güveninize. Kendimden pek ümidim yok ama bir gün bir çılgınlık yaparsam emin olun yazacağım buraya olumlu ya da olumsuz :halay:
Ben adım atmadım ama atacaktım elimde kagıtla kaldım. Baya belli oluyordu bızım haftalarca denk gelip bakısınca baktım ondan hayır yok ben numaramı verecekken o tanısmaya geldi. Ama yapardım en kotu sevgilisi varsa da kacacaktım yanı napım🤣

Yaka kartı dediğinize göre çalışan orada. Genelde böyle yerlerde çalışanlar flörtöz oluyor, müşteri olarak da baksa konuşup şakalaşıyorlar.

Zaten sürekli gidiyorsanız ve size özel bir ilgiyse zaten kendi adım atar.

Evet çalışan orda. Bende aslında bu yüzden direkt yüz yüze niyetimi belli etmek istemedim. Belki de ben yanlış anlıyorum. Şimdilik sadece sosyal medyadan bulma niyetindeyim.

Ben de bir kafede peltek peltek kirik turkcesiyle 'chay waaağ, sıcak chaaay ,taze chay, eeeee bayat chay' diyen bir cocuga asik olmustum. Sari sari ,lülük lülük saclari...
O kadar etkilendim ki tavlayi geri geri oynamisim :)
Bir ay kadar sonra ikinci kere gittim. Hemen tanidi beni,gözleri parladi.
Oyle oyle sohbet ettik azicik.
Ucuncu gidisimde de molaya çıkacağını, eslik edip edemeyecegimi sordu (o zamanlar turkcesi igrencti. Beni de davet ettiğini anlayana kadar gobegim catlamisti)
Sonrasinda sevgili olduk dolu dolu 1 sene.
Yanii karsilikli hoslanti varsa hersey olur.
Yaka kartini biliyorsun,adiyla hitap edebilirsin mesela.
tamam , gidip acilma ama azicik da ilgini belli et. Yuzune gül, esprisine espriyle cevap ver...
Sosyal medya konusunda yorum yapamayacagim. Uzmanlik alanima girmiyor:)

Ben adım atmadım ama atacaktım elimde kagıtla kaldım. Baya belli oluyordu bızım haftalarca denk gelip bakısınca baktım ondan hayır yok ben numaramı verecekken o tanısmaya geldi. Ama yapardım en kotu sevgilisi varsa da kacacaktım yanı napım🤣

Bizde de ufak tefek bakışmalar havada bir gerilim olmaya başladı ama bana öyle geliyordur diyorum pek bakmamaya çalışıyorum. Ama bir gün delilik anıma gelecek diye korkmuyor değilim.
Ama allah sizi mutlu etsin harikasınız cidden darısı bana:halay:

Ben de bir kafede peltek peltek kirik turkcesiyle 'chay waaağ, sıcak chaaay ,taze chay, eeeee bayat chay' diyen bir cocuga asik olmustum. Sari sari ,lülük lülük saclari...
Ucuncu gidisimde de molaya çıkacağını, eslik edip edemeyecegimi sordu (o zamanlar turkcesi igrencti. Beni de davet ettiğini anlayana kadar gobegim catlamisti)
tamam , gidip acilma ama azicik da ilgini belli et. Yuzune gül, esprisine espriyle cevap ver...
Dolu dolu 1 sene... peki sonra ne oldu öyle bi yazmissiniz ki sanki bitmiş gibi 😯

İşte ben burda kaybediyorum. Utangaç biriyim biraz pek bakamıyorum hoşlanınca birinden. Geçende espri yaptı ben sadece gülmekle yetindim. O an bana kal geliyor ne yapacağım bilmiyorum:kızgın:

Bak bak, bakıp onune don , bakıp onune don. Anacım ben sımdı 32 yasındayım sen da ıyı yaparsın unuttum ben ama gayet belli olmus oyle diyor bence oda cok belli ediyordu 🤭

Sürekli gittiğiniz bir yerse orada çalışan herhangi birinin ad ve soyadını hiç mi bilmiyorsunuz?
En azından oradaki bir hemcinsinizle samimi olun, sosyal medyadan eklersiniz, listesinde ekliyse o çocuğu da bulurdunuz :)
Düşündüm de çok mu dolambaçlı oldu :)

Sürekli gittiğiniz bir yerse orada çalışan herhangi birinin ad ve soyadını hiç mi bilmiyorsunuz?
En azından oradaki bir hemcinsinizle samimi olun, sosyal medyadan eklersiniz, listesinde ekliyse o çocuğu da bulurdunuz :)
Düşündüm de çok mu dolambaçlı oldu :)

Bu benimde aklıma geldi açıkçası. Orada gayet tatlı bir kız var aslında onun samimi olmayı düşünüyorum. En azından soyadını öğrenirsem gerisi gelir.
Dolambaçlı falan ama başka yolu yoksa mantıklı :halay:

Bu benimde aklıma geldi açıkçası. Orada gayet tatlı bir kız var aslında onun samimi olmayı düşünüyorum. En azından soyadını öğrenirsem gerisi gelir.
Dolambaçlı falan ama başka yolu yoksa mantıklı :halay:

Tamam işte o tatlı kız ile hemen samimi oluyorsunuz ve gerisi geliyor hem en azından dikkat te çekmemiş olursunuz :)

Bu durum beni ilgilendirir sanırım.
Hayatıma, önüme bakmak benim en doğal hakkım.
Teşekkürler.
Bence de. Sadece bir hafta zaman açısından çok kısa... Ne ara başladı hoşlanma çok hızlı geldi. Yoksa kadınların bu şekilde olmaları çok hoş. Bir adama takılıp ömür harcanır mı?

Bence de. Sadece bir hafta zaman açısından çok kısa... Ne ara başladı hoşlanma çok hızlı geldi. Yoksa kadınların bu şekilde olmaları çok hoş. Bir adama takılıp ömür harcanır mı?

10 gün oldu neredeyse biteli ama şöyle ki hem saygı çerçevesi içinde bitmedi hemde zaten son zamanlarda aramızdaki çoğu şey kopmuştu. Fazla deşmek istemiyorum aslında.
Ama tam anlamıyla bu duruma hoşlanma diyemeyiz. Bir haftadır arkadaşın böyle ufak tefek şakaları bakışları dikkatimi ve ilgimi çekti kendisini beğendim diyelim.
Orası öyle hayat kısa ve sevmek sevilmek güzel:KK200:

Back
X