Kafedeki çocuğu sosyal medyadan nasıl bulurum?

Dolu dolu 1 sene... peki sonra ne oldu öyle bi yazmissiniz ki sanki bitmiş gibi 😯
deeeee 2013-2014 aşkiydi o ya.
Old but gold :)
Sonra bazi heyecanlar gidip iki yakın arkadas kıvamina gelince ayrildim,o da baska ülkeye göçtü.
Uzun sure arkadas kaldik, hatta onun yeni ulkesine gecerken ugradim,bulustuk bile.
ama sonra beni taniyan (ve haliyle benden nefret eden) biriyle evlendi,aile cevresinden.
Haliyle artik haberleşmiyoruz...
Bu da boyle bir ask hikayesi.
Ama bitse de anilar benim icin kiymetli oldugundan guzel hatirliyorum:)

Adini google da arattir. Eger twtter ve instada varsa fotosu cikabiliyor, oradan da hesabina gecis yapabiliyorsunuz. Cok heyecanli isler.:KK200:

O bahsettiğiniz kahve zincirinin çalışanları genel olarak sıcakkanlı esprili insanlar. Benim sürekli gittiğim bir şube var. Espri şaka yaparlar, bardağıma twetty resmi çizerler vs... Sonuc olarak bu benden hoşlandıkları anlamina gelmiyor :D O yüzden hemen adım atmayın ağırlığınızı bozmayın. Haaa yine aynı kahve zincirinin bir şubesinin müdürü çok yakın arkadaşımdı. Gelen bütün güzel kızlarla sohbet kuruyordu ve en sonunda çıkıyordu. Bir süre sonra müşterilerden vazgeçti. Kahvecinin bulunduğu avm deki çalışanlarla çıkmaya başladı. En sonunda da kendisini başka şubeye sürdüler :) o yüzden siz de böyle çapkın birine denk gelmeyin aman diyim

Merhaba arkadaşlar. Benim sürekli gittiğim bir kafe var. Uzun zamandır oradan bir çocuğu aşırı beğenmeye başladım. Bir iki kere benimle şakalaştı bu çocuk aslında ondan önce hiç dikkat etmemiştim. Şimdi sürekli aklım onda sürekli kafeye onun için gitmek istediğimi fark ettim. Resmen gidiş amacım değişti. Görünce konuşunca heyecanlanmaya falan başladım. Bahsettiğim yer Starbucks bu arada. Çocuğun adını yaka kartından gördüm. Arkadaşıyla konuşurken okulu olduğunu duydum yani bölümünü de biliyorum. Ama benim amacım sosyal medyadan bulmak. Hem okulu olduğu için yaşını merak ediyorum benden küçük olması sıkıntı olur benim için çünkü, hemde şimdi eminim bu kadar çekinme belli et ya da git konuş diyenleriniz olacaktır ama o cesaret bende pek yok. Bu nedenle biraz stalk yapıp bulmak istedim ama nasıl başlasam nerden başlasam bulabilir miyim ne yapsam bana belki yaratıcı bir akıl fikir verirsiniz dedim. Küçük bir dert biliyorum ama ne bileyim içim kıpır kıpır hemen bulmak istiyorum. Heyecan yaptım bir yardımı dokunan çıkar belki. Teşekkür ederim şimdiden hepinize :)
Kahve aldıgım zaman bir dakika bir fotoğraf cekip storyde paylasım yer bildirimi yapıcam de yada ne bileyim arkadasınla bir fotoğraf çekmesini söyle İnstagrama atıcam yer bildirimi yapıp diye yaniiii 😊

Arkadasina sorun ☺️ soyadi ne diye .Kafede calisan kiz yokmu hic utangacsaniz bi kiza sormak daha rahat olur.Bence bu heycan kolay bulunmuyor.

Geçen sene bir festivale gitmiştim orda son gün banklarda yatarken arka tarafta biri yanındaki arkadaşlarına masal anlatıyordu uyusunlar diye çok şeker bulmuştum. Yanlarına gittim bende dinlemek istiyorum diye sohbet ettik sadece adını ve okulunu biliyordum soyadını bile bilmiyordum o hengamede numarasını falan da almadım. Şehrime döndüğümde faceden adını ve okulunun adını yazıp tek tek baktım bu şekilde bulmuştum. Kahve alırken çok tanıdık geliyorsunuz ama bir türlü çıkaramıyorum üniversiteyi nerde okudunuz ya da liseyi nerde okudunuz falan diye sorun. Ya da aynı bahaneyle direkt soyadını da sorabilirsiniz bence

Bu şekilde bulmak biraz zor bence.

Oraya gittiğinizde görme ihtimaliniz de var, bence biraz daha muhabbeti ilerletin, selamlaşın, konuşun, hem belki sevmezsiniz, belki hayatına dair detayları yüz yüze öğrenirsiniz. Şu aşamada stalka ne gerek var ki kendisini görmek varken :)

Ama yine de fikir isterseniz orada çalışan soyadını bildiğiniz başka birinden bakın, veya orada çalışan bir kızın soyadını sorun bir şekilde onun arkadaşlarından çıkar büyük ihtimalle :)

Orada çalışan bir kızın adını soyadını öğrendim ve sosyal medyasını buldum. Hesabı gizliydi arkadaşım ekledi kabul ederse oradan bulacağım. Umarım bulurum tekrar güncellerim ☺️

Back
X