ben varım kuşum şimdilik kısa yazıyorum sonra bol bol sohbet ederiz
bazı sebeplerden dolayı uzak kaldım ama gümbür gümbür geri döndüm
kızlarrrrrrrrrrr uyanın
oklava geliyor haaa!!!!!!!!!
beni iyi tanırlar sende tanıyacaksın
çok mutluyum geri döndüm
uyuşuklar kalkın
hadi şimdi ben kaçıyorum fazla oturamıyorum yine kulağımdan dolayı başım çok dönüyor.dün akşamdan beri ne çekiyorum allahtan ablam yanımda görüşürüz canlarım öptüm hepinizi
ablaaaaaaa kim yaaa tülin hanımm anlatsana biraz gelmeden dedikodusunu yapalımm birazz hııııııı
yaa bu cep telefonlarını kim icat etmişti beeben o naa çokk duaa ettim bu sabahh biliyormusunuz. bu cepleri icat edenin ben varr yaaa.. klava:......aptallığımaa doymıyım yarı uykulu numaraya bakmadan telefon mu açılır yaaa :mymeka:kuşş olduğumm nasılda belli dimii kızlarrrr :mymeka:....yaaaaa öffffffff benimm bayram tatili bitti :a015:işe başlıyorum yaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook ühüüüüüüü benn çalışmakk istemiytomm kızımla olmak istiyom banane yaaaa klava: klava:
canlarım merhaba ,özledim sizi,ablam hayırdır tülün ablamdan habermi var ,hayırlı haberdir inşallah
evet. döndüm artık diyor. çok iyi. oğluş iyileşti herhalde. neşesi yerindeydi.hihoyyyt:dance:a.s
çok şükür senağlamaablacığımın yüzünün gülmesine çok sevindim
ALLAHIm başka sıkıntı yaşatmasın:Saruboceq:
nee yemekk yaptınn kızz acıktımm vallahh söylee bakimm banada var mıı gözz hakkı derlerr haaaa
canim benim iskender kebabi yaptim.degisiklik olsun diye.keske yanimda olsanda beraber yesek valla ne guzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?