Kahramanmaras///46

merhaba kızlar. ben geç kalkıyorum bu aralar. resmen uyku düzenim bozuldu. bugünde hava çok güzele benziyor. kaç gündür izmir yağmurluydu. birde hava kapkaranlıktı. içim karardı resmen.
bu aralar gece geç saatlere kadar tv izliyorum. izliyorum dedimse film izliyorum. başka şey değil. sonrada pc başına geçiyorum. benim bir oyunum var. onu oynuyorum. eski pc'im bozulunca oynayamamıştım. şimdi oynayamadığım günlerin acısını çıkarıyorum.

canım ya,üzüldüm bak.Hamilesin,değil mi? Burda olsan sana yapardım

merhaba kızlar ben geldim yine. bu saatte işin ne diyeceksiniz. ay sormayın erkenden tv başında uyumuşum. tv açık kalmış. bir bağırtılarla uyandım şimdi. ay ne oluyor filan dedim. meğerse o sesler tv den geliyormuş. eh uykumuda almışım. artık uyuyamayacağıma göre bari şu sayfalara bir bakayım dedim.

canım ya kıyamam sana. :CüvCüv: gel ben sana yapayım. cokacimcoook benimde canım çekti. ama bende yok bişi.delikafadulden bu saatten sonrada olmaz. yerimseniben asıl bu çağlarda olsaymış ne güzel olurdu. naniknanik

Günaydın kızlar,günaydın ablam,İyiyim,nasıl olsun,bebeğim de büyüyor işte yavaş yavaş.Umarım sen de iyisindir.

evet canım,bu hafta raporluyum ama görevlendirmem olmayacakmş.4 ay ücretsiz izin alacağım galiba,kararsızım.

canım ücretsiz iznini kullan bence. en azından bebeğin ele avuca gelir. bende kızım doğduğunda kullanmıştım. çocuğum yeterli şekilde o zamanlar bakılmıştı. sonra bakıcılar ve yuvalarda perişan olmuşlardı. en akıllıcası bu.

evet canım,bu hafta raporluyum ama görevlendirmem olmayacakmş.4 ay ücretsiz izin alacağım galiba,kararsızım.

eksileri artıları değerlendirdikten sonra en doğru kararı vereceğine eminim.
çocuk sözkonusu olunca ibre haklı olarak onlardan yana kayıyor,
kızım doğduğunda bende çok istemiştim en az bir yıl ben bakayım diye ama olmadı.
annem ve kayınvalidem dönüşümlü gelip baktılar, şimdi de bakıcısı var, artık isteğini de sıkıntısınıda ifade edebiliyor.
kim olursa olsun annenin yerini kimse tutamıyor,
allaha emanet olsun kuzucuklarımız...

bana kasa kullanırım tabi ama geçim kolay değil ki.o yüzden kararsızım.Eşim kulanmamı istiyor zaten,hayırlısı olsun.Galiba kullanacağım.

yarın giremem belki,şimdiden yazayım.12 Şubat Maraş'ımızın kurtuluşu kutlu olsun.Orda savunma yapan herkese sonsuz teşekkürler..:1hug:

merhaba hemşolarım. bugün ben biraz geç kaldım. işlerim çoktu. bugünde izmir yağmurlu. gök gürültüsü ve şimşeklerde cabası. yarında dışarıda işlerim çok. bu havalarda kuyruklarda beklemek beni perişan ediyor. eh faturaları yatırmak benim işim.

Iyi akşamlar .kızlar işlerm çok size de selam veremşyorum.arada gelip ceeeee yapıp kaçıyorum beni unutmyaınç
yav
şmdş aklıma n geldi.maraşta taş fırın çöreği var ya yumuşak ondan canım istedi.be yaaaa olmaz ki ama
bana gelirken alacalım dedielr yemiyorum dedim.tok gözlülük yaptım güya ama offffff
neyse avucmuzu yalayalımmmm biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…