Kahramanmaras///46

bu ara habire canın bişeyler çekiyor kız. yakında kilolardan doğurmakta zorlanacaksın.:roflol:

bu ara habire canın bişeyler çekiyor kız. yakında kilolardan doğurmakta zorlanacaksın.:roflol:

aaa ablam ama çekiyorda yiyor muyum sor bakalım.hani çörek mi var ki.?var dı da yemedeik mi:))))
yok be ablam kg almam fazla da değil az da değil.
şu ana kadar 6 kg aldım bakalım bundna sonra ne olacak.kenime gübeniyorum bayağı bir kg alacağım.:))))))şişko anne olmaya adayım.:))))))))
Günaydın canlarım,güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.

hani nerede benim hemşolarım. ben sizleri çok özledim.
artık sizlere darılacağım vallahi. nerde sevgililer günü mesajlarınız.
bende geldim bir bakayım dedim.
hayal kırıklığına uğradım resmen. hiç sevdikleriniz yok mu.
ben yinede sizlerin sevgililer gününü kutluyorum.

sağol canım,herkesin kutlu olun,eşimle yemekteydik de..:asigim: daha yeni açtım.Herkese sevgiler

sağol canım,herkesin kutlu olun,eşimle yemekteydik de..:asigim: daha yeni açtım.Herkese sevgiler

artık bakıyorum fazla kalmamışız. bu beni üzüyor. :1shok:
güzel bir gün geçirdiniz demek. allah mutluluğunuzu daim etsin.
ben böyle şeylerden mahrum kaldım.:a015: eh yaş ilerledi.
papucumuz dama atılmış galiba.kötükedihüso ama akşam eve gelsin
saçlarını bir bir yolup eline vereceğim.klava:
şaka bir yana adam işte. ancak telefonla kutladı.a.s.
çocuklarımda uzakta. telefonla kutladılar.senağlama
zaten benim sevgililerim ailem.:asigim:

ne güzel,eşle geçen 27 yıl,çocuklar..İnşallah bize de nasip olur.Bence çok şanslısın canım ablam.

dostlara sahip çıkmak gerekir,inş burda da gerçek dostluklar kurulur:1hug:

ne güzel,eşle geçen 27 yıl,çocuklar..İnşallah bize de nasip olur.Bence çok şanslısın canım ablam.

senağlama 27 yıl temmuz 6 da olacak. herkese dilerim canım.
dün adama atıp tuttum. akşam işten eve gelince beni utandırdı.
2 tane kutu içinde kırmızı gül almış. mahcup oldum vallahi.
üzüldüm sonrada. hala bu yaşta adamcağız çalışıyor. emekli olalı
evde şöyle rahatça oturamadı. bizim oğluş okulu bitirince rahatlayacak.
2. öğretimde okuyor. harcı ve masrafları çok. bu sene 4. senesi. az kaldı.
seneye bitecek diyor. yani 1 sene uzatacak. allahtan hazırlık okumadı.
böyle teselli buluyoruz. bende çalışayım dedim, izin vermedi. sen 25 sene
zaten yeterince çalıştın dedi. belinde sakat bahanesi getirdi.
belfıtığım varda. yani kendisi ipi göğüslemeye çabalıyor.:1hug:

Sizleri düşünen bir eş ve baba.Ne mutlu! Haklı biraz da ,hele ki bel fıtığın varsa...Geçmiş olsun canım ablam.Bu arada herkese günaydın!:1hug:

Sizleri düşünen bir eş ve baba.Ne mutlu! Haklı biraz da ,hele ki bel fıtığın varsa...Geçmiş olsun canım ablam.Bu arada herkese günaydın!:1hug:

gerçekten bazen ona üzülüyorum. bu yaşta hala çalışıyor. eh emeklilerin hali malum. birde çocuk üniversitede okuyorsa iyice vahim durum. çocuklarınız küçük olduğu için şimdilik rahatsınız. büyüdükçe dertleride büyüyor inanın. masraflarıda ona göre artıyor. allah eksikliklerini vermesin. canları sağolsun.:Saruboceq: birde oğluşumun istikbalini kurtarsam içim rahatlayacak inanın. CADIARZU zaten biz anne ve babaların görevi bu. madem onları dünyaya getirdik en iyi şekilde yetiştirmemiz gerekiyor. fisfisfis

a.s. merhaba canlarım.Ablacım eminim,inş oğluna da en güzel geleceği sağlarsın,düşünüyorum da hakikaten şuan daha rahatız.Tek sıkıntımız uykusuzluk.Peki ya gelecekte....?

a.s. merhaba canlarım.Ablacım eminim,inş oğluna da en güzel geleceği sağlarsın,düşünüyorum da hakikaten şuan daha rahatız.Tek sıkıntımız uykusuzluk.Peki ya gelecekte....?

merhaba sanada güzelim. temennin için teşekkür ederim. inşallah sizlerde çocuklarınızın üniversitelerde okuduğunu göresiniz. okutmaya gücünüz yeter inşallah. en iyi dilekler bunlar. ama maalesef önümüzü henüz göremiyoruz. tek derdiniz uykusuzluk olsun. ilerde oda kalmayacak. ama geleceğini düşündükçe uykular daha çok kalkıyor. benimki okulunu bitirecek. ama ya sonrası. askerlik ve dahada önemlisi iş imkanı. allahıma dua ediyorum oğlumun önünü açık et diye. bekleyip göreceğim. ben kendimi düşünmüyorum. iyi kötü gelirim var. ya o ne yapacak. beni korkutan bu. ben sağ olduğum sürece aç ve açık kalmaz. ya ben ölünce ne olacak. ay çok korkuyorum geleceklerinden. allah yüzlerine baksın evlatlarımızın.:Saruboceq:

ben artık gece geç vakitler buraya uğruyorum. bakıyorumda kimsecikler yok. okuyup cevap verip kaçıyorum. gece kuşu olmuşum.delikafadulden kendimi öyle hissediyorum.:roflol:naniknanik

günaydın Maraş,yine kapalı,yağmurlu bir gün.Umarım güzel bir gün geçirirsiniz..

görevlendirmem olmuş kızlar,:dance: yarın işlemleri halledeceğim,kurtuldum ilçeye gitmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…