Iyi akşamlar .kızlar işlerm çok size de selam veremşyorum.arada gelip ceeeee yapıp kaçıyorum beni unutmyaınç
yav
şmdş aklıma n geldi.maraşta taş fırın çöreği var ya yumuşak ondan canım istedi.be yaaaa olmaz ki ama
bana gelirken alacalım dedielr yemiyorum dedim.tok gözlülük yaptım güya ama offffff
neyse avucmuzu yalayalımmmm biz
bu ara habire canın bişeyler çekiyor kız. yakında kilolardan doğurmakta zorlanacaksın.:roflol:
Günaydın canlarım,güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
aaa ablam ama çekiyorda yiyor muyum sor bakalım.hani çörek mi var ki.?var dı da yemedeik mi:))))
yok be ablam kg almam fazla da değil az da değil.
şu ana kadar 6 kg aldım bakalım bundna sonra ne olacak.kenime gübeniyorum bayağı bir kg alacağım.:))))))şişko anne olmaya adayım.:))))))))
latife olsun diye takıldım. olmadığı için canın istiyor. olsa yemezsin biliyorum.:jeyyar:
bu arada herkesin cumasınıda kutlarım.
hepinizi öpüyorum.:1hug:a.s.
sağol canım,herkesin kutlu olun,eşimle yemekteydik de..:asigim: daha yeni açtım.Herkese sevgiler
ne güzel,eşle geçen 27 yıl,çocuklar..İnşallah bize de nasip olur.Bence çok şanslısın canım ablam.
Sizleri düşünen bir eş ve baba.Ne mutlu! Haklı biraz da ,hele ki bel fıtığın varsa...Geçmiş olsun canım ablam.Bu arada herkese günaydın!:1hug:
a.s. merhaba canlarım.Ablacım eminim,inş oğluna da en güzel geleceği sağlarsın,düşünüyorum da hakikaten şuan daha rahatız.Tek sıkıntımız uykusuzluk.Peki ya gelecekte....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?