görevlendirmem olmuş kızlar,:dance: yarın işlemleri halledeceğim,kurtuldum ilçeye gitmekten
görevlendirmem olmuş kızlar,:dance: yarın işlemleri halledeceğim,kurtuldum ilçeye gitmekten
sağol canım,bundan sonra ben de eskisi kadar girerem artık.Kızın olduğunu bilmiyordum,Allah bağışlasın. Sen nasılsın ablacım?Bugün uğramamışsın buralara
merhaba arkadaslar bende marasliyim
sağol canım,bundan sonra ben de eskisi kadar girerem artık.Kızın olduğunu bilmiyordum,Allah bağışlasın. Sen nasılsın ablacım?Bugün uğramamışsın buralara
merhabalar bende maraşlıyım ama hatayda oturuyorum bir ara bu topice uğradım sonra uğrayamadım küçük bebeğim var ama artık ara sıra uğrarım :ecrin_bebek:hemşerilerim
canlarım o eğitim seminerleri çok faydalı olur. mutlaka katılın. o seminerler sayesinde bizde çok şey öğrenmiştik. hele tepegözlerin ilk çıktığı zaman verilen seminer bizi hayli heyecanlandırmıştı. bize onu nasıl kullanacağımız öğretilmişti. ben bu tür seminerlerin ufkumuzu geliştirdiğinden yanayım.
zaten her tür özellikler aileden geliyor. sonra bazı sorunlarla karşılaşınca hemen öğretmenler suçlanılır. bu yüzden sinir oluyordum. önce sen çocuğuna doğru dürüst eğitim ver demek geliyordu içimden. ama öğretmeniz ya psikolojik sorunlara iniyorduk. biz onlara ancak okulda eğitim verebiliyoruz. çocuk hayatının büyük bölümünü ailesiyle geçiriyor. bunu düşünmüyorlar.
yinede korkma canım. bilinçli bir annesin sen. çocuğunu nasıl eğiteceğini biliyorsun en azından.
merhabalar bende maraşlıyım ama hatayda oturuyorum bir ara bu topice uğradım sonra uğrayamadım küçük bebeğim var ama artık ara sıra uğrarım :ecrin_bebek:hemşerilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?