Kahramanmaras///46

görevlendirmem olmuş kızlar,:dance: yarın işlemleri halledeceğim,kurtuldum ilçeye gitmekten

a.s. a.s. a.s.
gözün aydın, arkadaşım çok sevindim. inşallah tayinin de olur sıkıntılar sona erer.

ben de geçen haftayı koşturmacayla geçirdiğim için hiç uğrayamadım.
gündüz okul, akşam 18-21 arası seminer kalan vakitlerde de ancak ev ve kızımla baş edebildiğim için selam bile veremedim. hepiniz iyisiniz inşallah, göüşmek üzere.

sağol canım,bundan sonra ben de eskisi kadar girerem artık.Kızın olduğunu bilmiyordum,Allah bağışlasın. Sen nasılsın ablacım?Bugün uğramamışsın buralara

merhaba canım,hoşgeldin,tanışalım tabi.Belli mi olur belki buluşuruz da,ne de olsa aynı ildeyiz

sağol canım,bundan sonra ben de eskisi kadar girerem artık.Kızın olduğunu bilmiyordum,Allah bağışlasın. Sen nasılsın ablacım?Bugün uğramamışsın buralara

bugün haftasonu. eh tabi geziyordum. geç vakit geldim. alel acele yemek yedim ve cumburlop yatağa kendimi attım. yeni kalktım. gece kuşuyum ya.delikafadulden

merhaba arkadaslar bende marasliyim

canım hoşgeldin. k.maraşın içinden misin. a.s.

evet gözümün nuru bir kızım ( hihoyyyt ) var, cümlemizinkini arkadaşım.
kızımı yetiştirme konusunda zaten takıntılıydım, her davranışımı ölçüp biçip acaba yanlış birşeyler yapıyor muyum diye düşünüyordum.

geçen haftaki hizmetiçi seminerinden sonra, (zihinsel engelli ve davranış bozukluğu olan çocuklarla ilgili) daha da dikkatli davranmaya zorluyorum kendimi.
okuldaki problemli öğrencilerin sorunlarının ailelerden kaynaklandığı daha bilimsel olarak öğrendik. çocukları suçlamamak lazımmış, problemin kaynağında (% 80) yetiştirilme şekilleri yatıyormuş.
rabbim hepimize, onları en güzel şekilde yetiştirmeyi nasip etsin.
ikinci çocuğu düşünmek bile endişelendiriyor beni.
serifeana hoşgeldin canım
hepinize hayırlı geceler.

haklısın canım,inşallah bizler iyi yetiştirebiliriz,benim de en büyük kaygım

merhabalar bende maraşlıyım ama hatayda oturuyorum bir ara bu topice uğradım sonra uğrayamadım küçük bebeğim var ama artık ara sıra uğrarım :ecrin_bebek:hemşerilerim

canlarım o eğitim seminerleri çok faydalı olur. mutlaka katılın. o seminerler sayesinde bizde çok şey öğrenmiştik. hele tepegözlerin ilk çıktığı zaman verilen seminer bizi hayli heyecanlandırmıştı. bize onu nasıl kullanacağımız öğretilmişti. ben bu tür seminerlerin ufkumuzu geliştirdiğinden yanayım.
zaten her tür özellikler aileden geliyor. sonra bazı sorunlarla karşılaşınca hemen öğretmenler suçlanılır. bu yüzden sinir oluyordum. önce sen çocuğuna doğru dürüst eğitim ver demek geliyordu içimden. ama öğretmeniz ya psikolojik sorunlara iniyorduk. biz onlara ancak okulda eğitim verebiliyoruz. çocuk hayatının büyük bölümünü ailesiyle geçiriyor. bunu düşünmüyorlar.
yinede korkma canım. bilinçli bir annesin sen. çocuğunu nasıl eğiteceğini biliyorsun en azından.

hşb umarım nasılsa hemşeriyiz tabiki hoş vakit geçiririz valla memleketim insanı nedense bir başka oluyordelikafadulden

a.s. a.s. a.s.
sağol ablacım inşaallah öyleyimdir elimden geleni yapmaya çalışıyorum
evet seminerlerin faydası konusunda çok haklısın,
son günlerde kızıma (verimli) vakit ayıramıyordum, ama bu seminerden sonra toparlanıp kendime geldim galiba, sadece kızıma değil öğrencilerime karşı da daha anlayışlı olmaya, hatalı davranışın sebebini anlamaya çalışıyorum.
tabii sizin tecrübelerinizle bizleri bilgilendirmenizde faydalı oluyor.

merhabalar bende maraşlıyım ama hatayda oturuyorum bir ara bu topice uğradım sonra uğrayamadım küçük bebeğim var ama artık ara sıra uğrarım :ecrin_bebek:hemşerilerim

hoşgeldin halleycim, yerimseniben bebeğinin de öpüyorum ( kokluyorum ) görüşmek üzere

miskokulum sen nasılsın arkadaşım, yeni okulunda başladın mı?

canım ben artık emekliyim. siz yeni nesil bizden daha fazla yeni bilgilerle donanmışsınızdır. biz artık tarihte kaldık. dedim ya tepegöz olayını. onu görünce geri kaldığımıza inanmıştım. sizlerin bilgileri hem taze ve yeni.

morkalem iyiyim canım,başladım ama yoruluyorum ya.Oğlum 1 gibi yatıyor,5.45 gibi de ben kalkıyorum.iyice uykusuz kaldım.Bakıcıda pek bir şey de yemiyormuş,of of! Bu günler biter mi?

ah canım benim. bitiyor merak etme. bizde yolun başındayken hep öyle derdik. sonra tatil gelince ne sevinirdik. oh evimde oturacağım, tatilin keyfini çıkaracam derdik. 10 gün olmadan okulumuzu ve öğrencilerimizi özlerdik. şimdi ise hep evdeyim. çocuklarda büyüdü. ama mutlu değilim. bana kimsenin ihtiyacı yok gibi. bu insanı daha çok üzüyor. kendimi işe yaramaz aciz biri gibi görmeye başladım. onun için bu günlerin tadını çıkarın.

olur mu ablacığım ya,işe yaramazlık da neymiş.Sen zaten yıllar boyunca elinden geleni yapmışsın,dinlenmek için mola vermişsin,olsun o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…