Kahramanmaras///46

olur mu ablacığım ya,işe yaramazlık da neymiş.Sen zaten yıllar boyunca elinden geleni yapmışsın,dinlenmek için mola vermişsin,olsun o kadar.

zamanında çok faal biriydim. oturmak nedir bilmezdim. oturmak ve yatmak bana göre değil derdim. o yüzden emekli olduğumda 57 kilo idim. şimdi 70 kiloyum. çokta ağır oldum. işlerimi yetiştiremiyorum diye kendime kızıyorum. eskiden bir günde evi dip bucak temizleyen ben, evin her odasını bir günde yapabiliyorum. çok acı veriyor bu. bir günde dip bucak temizleyemiyorum.
işte bu yüzden kendimi işe yaramaz hissediyorum. çocuklarım büyüdü. bana ihtiyaçları eskisi kadar olmuyor. kenara atılmış gibiyim sanki. belki emekli olduğum şehirde arkadaşlarım vardı. burda fazla kimseyi tanımıyorum. bazen tekrar balıkesire mi gitsem diyorum. çünkü oradan emekli olmuştum. 19 yılım orada geçmişti. bazende ailemin yanına ankaraya gitmeyi bile düşünür oldum. ama izmiride çok seviyorum. çelişkiler içine düştüm yani.:1no2:

bu arada berfinsenamla yazıştım. canım benim o. ne özlemişim onu. benim kızım gibi. ben doğurmadım ama doğurmuşum gibi hisediyorum. canım sen mutlu ol, ayağınıza taş değmesin. bütün dualarım senle.

merhaba arkadaşlar.Arkadaşlar,aile yoksa yaşanılan yer malesef güzel gelmiyor.Bizler varız ablacığım,her zaman yanındayız.

Merhaba ,nasılsınız,uzun zamandır uğrayamadım.
Biraz iş güç ,biraz keyifsizlik,birde hamilelik ve bebek üzerine olan muhabetler ve yazıalr beni cezbediyor.
Işte öyle bir şey.
Ama hiç bir yere tam katılım sağlayamıyorum.ama takip ediyorum
kusura bakmayına rada gleip gidiyorum.ama beni unutmayın diye.
Fırsatım olduüunda gelip takılacğaım size.
Inşallah herkes çok çok çok iyidir

hamileliğin nasıl gidiyor canım. seni anlıyorum. sen şimdi merak ve endişe içindesin. hayırlısıyla doğumunu yaparsın ve yine katılırsın. önce sen kendine bak canım.:CüvCüv: bebişede.:1hug:

canım ablacım ya! neden böyle düşünüyorsun
bence senin canın başka birşeylere sıkılmış acısını kendinden çıkarıyorsun,
sizin tecrübelerinizin yerini, biz dünyanın kitabını okusak dolduramayız.
size, tecrübelerinize, öğütlerinize her zaman ihtiyacımız var.
lütfen ablacım kendine haksızlık etme,
güzel ve bir o kadar kocaman yüreğini üzme
hepimiz seni çok seviyoruz :teselli:
hayırlı geceler.

hu hu kimse yok mu?
ablacım, miskokulum nasılsınız, bugün uğrayan olmamış,
hepinize iyi akşamlar...

canım benim. bazen yalnızlık insanı bunaltıyor. zaten kk olmazsa ben ne yapardım. ara sırada olsa buraya girip yalnızlığı unutmaya çabalıyorum. biz çalışan bayanlar (galiba çoğunluk) komşu gezmesi bilmiyoruz. günleride sevmiyorum. evde meşguliyet arayışına giriyoruz. ben takı yapmayı öğrendim bu sayede. iyiki diyorum hırs edip bu pc kullanmayı öğrenmişim. takılarla tanışmamıda bunun sayesinde öğrendim. bunları burada paylaştımda. hobi bölümünde takı ve şemalar topiği bana ait. baktınız mı bilmiyorum. yine hobi bölümünde benim yaptığım takılar topiğide açtım. yalnız çok az resim koyabildim. aslında 100 tane civarında. çoğunuda kardeşlerime, yeğenlerime ve kızımada verdim. yinede dolu. zevk için yapıyorum. satmıyorum tabii.okullardaki gibi pano yaptım. oraya astım. arada bakıp gururlanıyorum.:1rolleyes:

ablacım el sanatlarını bende çok seviyorum,
örgü, ahşap boyama, takı tasarımı hepsinide az-çok yapıyorum ve yapmaktan büyük keyif alıyorum. belki branşımın da (resim) etkisi var bunlardan zevk almamda.
söylediğin topiğe hiç bakmadım ama ilk fırsatta bakıcam.

canım benim asıl isteğim resimdi. ay çok sevindim. babacığım maalesef izin vermedi. geçerli branş derdi vardı benim zamanımda. zorlada olsa fen bl. yazdırdı beni. çok ağlamıştım. o gündür bu gündür resim yapmadım. ama bilgilerim branşımda çok geçerli oldu. hücre gibi resimleri çizerken, öğrencilerim arkadaşlarımın takdirini almıştım. ama resim yapma şevkimi babacığım engellemişti.
bazen rahmetliye kızıyorum bu bakımdan. benim güzel sanatları kazandığımı duyunca köpürmüştü. o sene benle resmen inatlaştı. ama yinede branşım güzel.mirmirmirmir

iyi geceler morkalemciğim,ablacığım.Yorgunluktan giremiyorum,umarım iyisinizdir :1hug:

hamileliğin nasıl gidiyor canım. seni anlıyorum. sen şimdi merak ve endişe içindesin. hayırlısıyla doğumunu yaparsın ve yine katılırsın. önce sen kendine bak canım.:CüvCüv: bebişede.:1hug:

sağol fistladyım.
inşallah.
tabi her an korku ve acabalr ile dolu düşünceler arasıdna geçiyor günlerimiz.
allah korusun.
sen nasılısn ne yapıyorusn bakalımç
msn de de karşılşamıyoruz. burayada uğrayamayınca haber alamıyoruz işte.
kusuruma bakma

haklısın canım,insan endişeleniyor tabi.Hele son zamanlar hareket edip etmemesiyle bozmuştum ben.Sağlıkla doğar inş

haklısın canım,insan endişeleniyor tabi.Hele son zamanlar hareket edip etmemesiyle bozmuştum ben.Sağlıkla doğar inş

allahım sağlıkla kavuştursun inş canım.
bu arada arkadaşlar beni hayırsız bir hemşeri olarak görmeyin bir görünüyor kayboluyor felan demeyin afacanmı afacan bi oğlum var onlla pc ye oturmak okadar sorunki anlatamam az az fırsat buluyorum onuda u günlerde elişleriyle bozdum kafayı ona harcıyorum aslında sık sık girip sizleri yakından tanımak isterdima.s.

iyi geceler morkalemciğim,ablacığım.Yorgunluktan giremiyorum,umarım iyisinizdir :1hug:

iyi akşamlar arkadaşlar,
canım ya nerelerdesin?
merak ettim doğrusu,
neyse iyi olda, yorgunlukta geçer
oğluşun geç uyuyor demiştin değil mi?

ablacım sen nasılsın,
maşallah senin 10 parmağında 10 marifet, söylediğin topiğe baktım;
harika şeyler bayıldım, bende yapıyorum ama amatörce,
herkesin kısmeti başka başka ablacım, benide babam bu bölümün sınavlarına girdirdi.
ben seramik bölümünü kazanmıştım, bitirince ancak özel sektörde çalışabilirsin bari eğitim fak. git de öğrt. olursun diye sınavlarına götürdü. kısmetim de varmış kazandım dereceye mezun oldum. şimdi düşünüyorum da özelde yapamazmışım gerçekten.

bugün nedense pek iyi değilim. akşam bir yattım, sabah kalkamadım, tekrar akşama kadar yattım. başımı hiç tutamıyorum. galiba bahar havası çarptı beni. tansiyonumda iyi. havalardan dedim. yada grip olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…