olur mu ablacığım ya,işe yaramazlık da neymiş.Sen zaten yıllar boyunca elinden geleni yapmışsın,dinlenmek için mola vermişsin,olsun o kadar.
merhaba arkadaşlar.Arkadaşlar,aile yoksa yaşanılan yer malesef güzel gelmiyor.Bizler varız ablacığım,her zaman yanındayız.
Merhaba ,nasılsınız,uzun zamandır uğrayamadım.
Biraz iş güç ,biraz keyifsizlik,birde hamilelik ve bebek üzerine olan muhabetler ve yazıalr beni cezbediyor.
Işte öyle bir şey.
Ama hiç bir yere tam katılım sağlayamıyorum.ama takip ediyorum
kusura bakmayına rada gleip gidiyorum.ama beni unutmayın diye.
Fırsatım olduüunda gelip takılacğaım size.
Inşallah herkes çok çok çok iyidir
ah canım benim. bitiyor merak etme. bizde yolun başındayken hep öyle derdik. sonra tatil gelince ne sevinirdik. oh evimde oturacağım, tatilin keyfini çıkaracam derdik. 10 gün olmadan okulumuzu ve öğrencilerimizi özlerdik. şimdi ise hep evdeyim. çocuklarda büyüdü. ama mutlu değilim. bana kimsenin ihtiyacı yok gibi. bu insanı daha çok üzüyor. kendimi işe yaramaz aciz biri gibi görmeye başladım. onun için bu günlerin tadını çıkarın.
canım ablacım ya! neden böyle düşünüyorsun
bence senin canın başka birşeylere sıkılmış acısını kendinden çıkarıyorsun,
sizin tecrübelerinizin yerini, biz dünyanın kitabını okusak dolduramayız.
size, tecrübelerinize, öğütlerinize her zaman ihtiyacımız var.
lütfen ablacım kendine haksızlık etme,
güzel ve bir o kadar kocaman yüreğini üzme
hepimiz seni çok seviyoruz :teselli:
hayırlı geceler.
hu hu kimse yok mu?
ablacım, miskokulum nasılsınız, bugün uğrayan olmamış,
hepinize iyi akşamlar...
canım benim. bazen yalnızlık insanı bunaltıyor. zaten kk olmazsa ben ne yapardım. ara sırada olsa buraya girip yalnızlığı unutmaya çabalıyorum. biz çalışan bayanlar (galiba çoğunluk) komşu gezmesi bilmiyoruz. günleride sevmiyorum. evde meşguliyet arayışına giriyoruz. ben takı yapmayı öğrendim bu sayede. iyiki diyorum hırs edip bu pc kullanmayı öğrenmişim. takılarla tanışmamıda bunun sayesinde öğrendim. bunları burada paylaştımda. hobi bölümünde takı ve şemalar topiği bana ait. baktınız mı bilmiyorum. yine hobi bölümünde benim yaptığım takılar topiğide açtım. yalnız çok az resim koyabildim. aslında 100 tane civarında. çoğunuda kardeşlerime, yeğenlerime ve kızımada verdim. yinede dolu. zevk için yapıyorum. satmıyorum tabii.okullardaki gibi pano yaptım. oraya astım. arada bakıp gururlanıyorum.:1rolleyes:
hamileliğin nasıl gidiyor canım. seni anlıyorum. sen şimdi merak ve endişe içindesin. hayırlısıyla doğumunu yaparsın ve yine katılırsın. önce sen kendine bak canım.:CüvCüv: bebişede.:1hug:
haklısın canım,insan endişeleniyor tabi.Hele son zamanlar hareket edip etmemesiyle bozmuştum ben.Sağlıkla doğar inş
iyi geceler morkalemciğim,ablacığım.Yorgunluktan giremiyorum,umarım iyisinizdir :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?