Kahramanmaras///46

bu aralar ev işlerini habire aksatıyorum. kirletende yok aslında. ama yinede yapılmayınca tozlanıyor. neyse kızlar ben kaçıyorum. hepinizi ayrı ayrı öptüm.

morkalemciğim,evet canım,oğluşum geç yatıyor.Dün 2.30'da yattı,5'te kalktı.2.5 saatlik uykuyla duruyorum,grip de oldum,offff! Sen nasılsın,kızın nasıl? Sen de kendine dikkat et ablacım,bu aralar herkes hasta,öptüm hepinizi

canım ya o uykusuzluğa bir çare bulun. benimkilerde 6 ay beni perişan ederlerdi. dr. gece mama-meme verme demişti. hatta altını bile değiştirme diyordu. böyle bir süre dayan demişti. sonra gerçekten uykuları düzene girmişti. gece yalnız yatmadan önce süt ver diyordu.
şimdiki dr.lar ne diyor bu konularda bilmiyorum. anneleride düşünmek lazım sanırım. hele bu anneler çalışıyorsa.

merhaba arkadaşlar,halleycim nasılsın? morkalem uğramaz oldun canım,özlettin kendini.Ablacım sen nerelerdesin?

napim miskokulum ya hanımlar evin işleri hiç bitmiyor çıldırıcam

haklısın haleycim,bu işler hiç bitmez.Elimizde sihirli bir değnek olsa,istediğimiz yemeği hazırlasa,evi pırıl pırıl yapsa ne harika olurdu

merhaba arkadaşlar,halleycim nasılsın? morkalem uğramaz oldun canım,özlettin kendini.Ablacım sen nerelerdesin?
a.s.
herkese iyi hafta sonları,
miskokulum, ablacım sizler nasılsınız?
ben iyiyim diyip iyi olcağım inşallah.
çarşambadan beri kızımla uğraşıyorum,
ek gıdaya geçtiğimizden bu yana dönem dönem bizi çaresiz bırakan, kabızlık problemimiz oluyor. bu hafta yine kötüydük o yüzden uğrayamadım arkadaşım,
ilgine teşekkürler
sen nasıl oldun grip oldum demişsin, oğlun nasıl uyku sorununu aştınız mı? gerçi bu öyle çabucak düzene girmez biraz zaman alır, rabbim bizi çocuklara karşı öyle sabırlı
kılıyor ki, yoksa nasıl dayanırdık bilmiyorum.
görümek üzere.

herkese günaydın,
mevlid kandiliniz mübarek,
8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
kandil dualarınıza dahil olabilme temennisiyle hayırlı günler.

iyileştim morkalemcim,sağol.Geçmiş olsun,kabızlık problemi bizde de var.İnşallah hemen atlatır,öpüyorum meleğini

bebişin var sanırım miskokulum allah bağışllasın aslında fırsat bulsamda sizleri daha yakından tanısam çok istiyorum ama oğlumdan ve evden pek fırsat bulamıyorum.a.s.

ben bu aralar yastayım canlarım. fazla giremiyorum. teyzemin kızını kaybettim. yinede ara ara uğrayacağım. fazla görünmüyorsam bundandır.

sağol halleycim,hepimizinkini Allah bağışlasın.Ablacım başın sağolsun,çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin:çok üzgünüm:

herkese hayırlı akşamlar,

iyileştim morkalemcim,sağol.Geçmiş olsun,kabızlık problemi bizde de var.İnşallah hemen atlatır,öpüyorum meleğini

teşekkürler arkadaşım
hala devam ediyor rahatsızlığmız, öğleden beri peşindeyim güzellikle söylüyorum olmuyor dayanamayıp sinirleniyorum yine olmuyor,
sabır sabır sabır. :Saruboceq:

ben bu aralar yastayım canlarım. fazla giremiyorum. teyzemin kızını kaybettim. yinede ara ara uğrayacağım. fazla görünmüyorsam bundandır.

başın sağolsun ablacığım, mekanı cennet olsun, rabbim kalanlara sabır versin,

canlarım sağolun. dostlar sağolsun. yavaş yavaş toparlanmaya çabalıyoruz. hayat devam ediyor henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…