Kahramanmaras///46

merhaba,herkesler iyidir inş.Toparlamanıza sevindim ablacım.Sabahın 6'sında pc başında olduğuna göre uyku tutmuyor galiba.Hepinizi öpüyorum.

a.s. selam,dün kimse girmemiş ya,nerdesiniz hanımlar.Morkalem kızın nasıl oldu,ablacım moralin düzeldi mi az da olsa,halleycim oğlun nasıl?Öpüyorum yavrularınızı

izmirden sevgiler kızlar. kızikom gelmişti. beni hastahanelere götürüp duruyor. bu yüzden pek topiğe giremiyorum. akşam yorgun olup erkenden yatıyoruz. kızikomu bulunca tedbir olsun diye doktora götür beni diyorum. göz muayenesi, kemik muayenesi oluyorum. yaşlandıkça gerekiyor. bu aradada gezip duruyoruz. o buraya gelince alışveriş yapmakta istiyor. benim içinde iyi oluyor. birlikte güzel vakit geçiriyoruz.
hepinizi öpüyor ve hayırlı cumalar diliyorum.

bu arada cumartesi günü izmir buluşuyor. bende orada olacağım. pazar günüde resimlerimiz konur sanırım. hepinizi öpüyorum.

and canım sende eğitimcisin. oh ne güzel. k.maraş topiği renkleniyor. branş ne canım. k.maraşta yaşamanda bize yeter canım. ben k.maraşlıyım ama başka şehirde yaşıyorum.

günaydın hanımlar,morkalemcim nerdesin ya,merak ettim.Hoşgeldin andcım,ben de iş gereği burdayım,olsun.

kızlar bugün hafta sonu, ben hepinize iyi bir gün diliyorum. burası günlük güneşlik. dışardan neşeli kuş sesleri geliyor. bu sesler insana canlılık veriyor vallahi.
ben bugün eve kapanmak zorundayım. yemeğim yok. kızikomda burda olunca onun sevdiği zor yemekleri yapmaya uğraşıyorum. bizim memleket yemeklerini o beceremiyor. özlemişte oluyor. eh ana yüreği dayanamayıp yapıyorum.
bu arada buluşma resimlerimiz konuldu. bakın ve yorumlayın lütfen. Şeniz

merhaba hanımlar,ablam çok hoş çıkmışsınız ya,banane ben de istiyorum buluşmayı.Bütün izmir orda mıydı ,ne kalabalık!

bayağı kalabalıktık. çoğu kişi gelmek istedi manileri çıktı. onlarda gelselerdi cafede oturmaya yer bulunamayacaktı. zaten cafe bize çalıştı. 21 kişi ve bir çocuk vardı. anne karnında da bir bebiş vardı. garsonlar çok komikti. bizim masaya aynen :1shok: böyle baktılar. çıktığımızda da kafamçokkarıştı perişan olmuşlardı. eh yani bayağı neşeli bir ortamdaydık. kahkahalarla dolu bir gündü diyelim.
berfinsena daha evini yerleştiremedi. yerleştirsin sizde bir hafta sonu toplanın. bizde sizin resimlerinizi görelim.

and canım sende eğitimcisin. oh ne güzel. k.maraş topiği renkleniyor. branş ne canım. k.maraşta yaşamanda bize yeter canım. ben k.maraşlıyım ama başka şehirde yaşıyorum.

Merhaba:) Sosyal Bilgiler öğretmeniyim. Nete ancek girebildiğim için ancak cevap verebiliyorum. Ben Maraş'a sizin için sahip çıkarım burada:) İnsanıyla falan çok sıcak burası. İtiraf ediyorum; ben Maraş'ı seviyorum:) Senin branşın nedir? İyiki gelmişim bu siteye. Tekrar girene kadar sevgiler...:1hug:

çok isterim ablacım ya,ama hiç uğrayamıyor ,görüşemiyoruz ki buluşalım.:çok üzgünüm:

canım ben emekli fenciyim. bitti bizim işimiz. siz gençler bizim bıraktığımız yerden devam edeceksiniz. ama sakın emekli olmayı düşünmeyin. insan büyük bir boşluğa düşüyor. ben yeni yeni uğraşlar bulup oyalanmaya çabalıyorum. düzenli olan yaşamım emekli oluncada tepetaklak olmuştu. bu duruma alışmak bile zor.

çocuklar küçük diye sakın eve kendinizi hapsetmeyin. çıkın çıkın gezin. ben o hatayı yaptım. aman sizler yapmayın. kendinize mutlaka gezmek için zaman ayırın. insan yeni yerler gördükçe moralman düzeliyor. çocuğumuz bile topluma ayak uyduruyor. o zamanlar benim çocuklarım bir insan gördüğünde tepelerine çıkıyordu. tabii bu benim hatamdı. çocuklarla eve kapanırsan sonuç bu olacaktı.
aman düzenleri bozulmasın, aman mikrop almasınlar. ne oldu şimdi ufacık toz zerresi bile onları yatak döşşek yatmayam mahkum ediyor.

ben yine geç vakitler gelebildim. kimseler yok yine. ama yinede inatla uğrayıp yazıyorum. berfinsenam ya canım nerdesin. çok özledim seni. gel artık.

hanedan canım sağol.
miskokulum canım nasılsınız. galiba bebişleriniz size fırsat vermiyor. pek rastlaşamıyoruz. ama yinede her girdiğimde yazılarını okuyunca çok mutlu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…