Kahramanmaras///46

Hayat işte koşuşturuyoruz hastalık çocukların okulu derken kendimize zaman ayıramıyoruz olsun bende sizleri gördümmü mutlu oluyorum kk da olmak güzel ablacığım kendine iyi bak sevgiler.

günaydın hanımlar,morkalemcim nerdesin ya,merak ettim.Hoşgeldin andcım,ben de iş gereği burdayım,olsun.

a.s. kaydirigubbakcemile3
bu çiçekler ve öpücük beni affettirmez biliyorum ama,
kızımla mücadele, geçen hafta ve bu haftanın yoğunluğuyla bilgisayarın yanından bile geçemedim, aklımdan çıkmadınız ama uğrayamadım,
sizler nasılsınız miskokulum, ablacığım?
gözünüz aydın ablacığım, kızınız gelmiş, pozitif enerjiniz mesajın kelimelerinden bile belli oluyor, tadını çıkarın, moral depolarınızı bolca doldurun...

Merhaba! Ben Kahramanmaraşlı değilim ama Afşin'de yaşıyorum. Hepinize iyi geceler!

and merhaba,
bende göksunluyum ama kayseri de yaşıyorum
nerede olursak olalım gönlümüz memleketimizde,
hasret dolu selamlar...

canlarım oh bugün mutlu oldum. 3 kişi girmiş topiğimize. benle 4 olduk. ay hergün böyle olsa. neyse benim kızikom pazar günü gidiyor. bu yüzden acık moralim bozuluyor. canı sağ olsun. yine gelir nasılsa diye teselli bulmaya çabalıyorum.

bugün hastanedeki işlerim nihayet bitti. ama bende yorgunluktan bitmişim. yemeğim birazdan hazır olacak. yiyip yatarım. anca kendime gelirim sanırım. koşturmak bu yaşta artık zor gelmeye başladı.
sonucuda aldık. maalesef boyun fıtığı çıktı. bel fıtığı vardı. birde bu eklendi. moralim bozuldu. tedavi başlayacak. bakalım sonuç nasıl olur.

hayırlı geceler,
ablacığım geçmiş olsun,
canınızın sıkılması normal ama, lütfen moralinizi yüksek tutun,
sizde biliyorsunuz ki her hastalığın tedavisinde moral çok önemli, tedavilerinizi aksatmayın mutlaka olumlu gelişmeler olacaktır.
rabbim şifalar versin inşaallah :Saruboceq:

canım duyarlılığın için teşekkür ederim. bu pc başında da fazla oturmamada engelmiş. bakalım nasıl olacaksa.:1hug:a.s.

çok geçmiş olsun ablacım,inş seni fazla zorlamaz,sıkma canını.Morkalemcim daha sık uğra buralara,özletme kendini

ben geldim kızlar. bugün kızımı yolcu edeceğim. gece boyunca uyuyamadım. gelmesi güzelde gitmesi zor geliyor.

Allah kavuştursun ablacım:teselli:

sağol canım. gönderdim onu. moralimde bozuldu. yalnız kaldım yine.

evet allah kavuştursun ablacığım,
gideceği yere sağsalim ulaşsın inşallah. :teselli:

yerine ulaşır ulaşmaz aradı çok şükür. ama bugün ev üzerime üzerime geldi. birden evim boşalmış gibi oldu. ne yapalım gidecekti ama işte hiç gitmeyecekmiş gibi geldi. yuvasında mutlu olsun önemli olan bu. ben hasrete alışacağım artık. bu çok zor olsada dayanılıyor.:çok üzgünüm:

herkeze merhabalar uzun zamandir yazamiyodum.yeni arkadaslar gelmis hepiniz hosgeldiniz.eski arkadaslar yok galiba artik betus ablacim cok gecmis olsun sanada.allah acil sifalar versin.herkeze iyi geceler

merhaba,hafta başı,bu hafta da bir bitseydi,müfettişler gelecek,offf

herkeze merhabalar uzun zamandir yazamiyodum.yeni arkadaslar gelmis hepiniz hosgeldiniz.eski arkadaslar yok galiba artik betus ablacim cok gecmis olsun sanada.allah acil sifalar versin.herkeze iyi geceler

canım özlemiştim seni. neden uğramadın? bir sorun mu var canım. yinede katılmana çok sevindim.:1hug:

merhaba,hafta başı,bu hafta da bir bitseydi,müfettişler gelecek,offf

hepinize iyi akşamlar,
ayy, rabbim kolaylık versin,
eskisi kadar yetkileri kalmamış olmasına rağmen yine de,
müfettişlerin olumsuz etkileri var, ne kadar hazırlıklı olsanda bir geriliyor insan.
neyse bir de ben tuz-biber olmayayım, canım sana kolay gelsin.

ablacığım, annem de aynı şeyleri söylüyor, ilk evlendiğimde annemlerden çok uzaktaydım, çalışınca da, sadece tatillerde gidebiliyordum, haliyle çok özlüyordum,
annem uzakta olsanızda; yuvanızda olun mutlu ve huzurlu olun, bu bana yeter derdi.

canım çok haklı anneciğin. bende kızıma hep bunu diyorum. eşinle sen iyi ol bu bana yeter diyorum. bazende isyan ediyorum. neden çok çocuk doğurmadığıma. bakacak insanım olsaydı, boy boy dizerdim. allah bunlara ömür versin. ben seslerini duyayım önemli olan bu. acılarını göstermesin cümlemize. :Saruboceq:

okulun en ilgisiz sınıflarından birindeyken dersime girdi müfettiş.Amaaan soruya cevap veren yok,arkadan 4 kişi seçti,kitap istedi,getirmemişler....Offf,ne şans! Yarın da girecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…