günaydın hanımlar,morkalemcim nerdesin ya,merak ettim.Hoşgeldin andcım,ben de iş gereği burdayım,olsun.
Merhaba! Ben Kahramanmaraşlı değilim ama Afşin'de yaşıyorum. Hepinize iyi geceler!
bugün hastanedeki işlerim nihayet bitti. ama bende yorgunluktan bitmişim. yemeğim birazdan hazır olacak. yiyip yatarım. anca kendime gelirim sanırım. koşturmak bu yaşta artık zor gelmeye başladı.
sonucuda aldık. maalesef boyun fıtığı çıktı. bel fıtığı vardı. birde bu eklendi. moralim bozuldu. tedavi başlayacak. bakalım sonuç nasıl olur.
hayırlı geceler,
ablacığım geçmiş olsun,
canınızın sıkılması normal ama, lütfen moralinizi yüksek tutun,
sizde biliyorsunuz ki her hastalığın tedavisinde moral çok önemli, tedavilerinizi aksatmayın mutlaka olumlu gelişmeler olacaktır.
rabbim şifalar versin inşaallah :Saruboceq:
ben geldim kızlar. bugün kızımı yolcu edeceğim. gece boyunca uyuyamadım. gelmesi güzelde gitmesi zor geliyor.
Allah kavuştursun ablacım:teselli:
evet allah kavuştursun ablacığım,
gideceği yere sağsalim ulaşsın inşallah. :teselli:
merhaba,hafta başı,bu hafta da bir bitseydi,müfettişler gelecek,offf
herkeze merhabalar uzun zamandir yazamiyodum.yeni arkadaslar gelmis hepiniz hosgeldiniz.eski arkadaslar yok galiba artik betus ablacim cok gecmis olsun sanada.allah acil sifalar versin.herkeze iyi geceler
merhaba,hafta başı,bu hafta da bir bitseydi,müfettişler gelecek,offf
hepinize iyi akşamlar,
ayy, rabbim kolaylık versin,
eskisi kadar yetkileri kalmamış olmasına rağmen yine de,
müfettişlerin olumsuz etkileri var, ne kadar hazırlıklı olsanda bir geriliyor insan.
neyse bir de ben tuz-biber olmayayım, canım sana kolay gelsin.
ablacığım, annem de aynı şeyleri söylüyor, ilk evlendiğimde annemlerden çok uzaktaydım, çalışınca da, sadece tatillerde gidebiliyordum, haliyle çok özlüyordum,
annem uzakta olsanızda; yuvanızda olun mutlu ve huzurlu olun, bu bana yeter derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?