ah canım benim. hepte öyle düşük sınflar denk geliyor. özellikle mi seçiyorlar ne. banada çok defa denk gelmişti. çocuklar çok ilgisiz olunca öğretmen ne yapsın. aaa başarılı sınıflara girseler ya. öğretmen orada başarı sağlıyorsa diğer sınıfta bir sorun olduğunu anlamalı. ama nerde. bu yüzden puanlarda uçup gidiyor. ağzınla kuş tutsan olmuyordu.
neyse canım moralini bozma. belki iyi niyetlidir. puanına dokunmaz.
çok gıcık oldum ya,parmak kaldırmayanları özellikle seçiyorlar, bilmiyor öğrenci de işte.Neyse...Bir de demez mi tüm mat-fene giren öğretmenlere hepiniz 35'liksiniz diye,üsluba bak.Kendimizi paralıyoruz layık gördüğü not 35.Yazık,üzüldüm.Sonuçta öyle vermiyecek ama söylemesi yetti
canım üzmeyin kendinizi. hep böyle davranırlar. ah bize dediklerini anlatsam sayfalar dolardı. özellikle fen ve matematikçiysen bütün oklar üstüne gelir. didikleyip dururlar. hatta laboratuvar aletleriyle bozarlar akıllarını. niye tamir etmiyorsunuz. eh biz tamircide olduk. yaptığımız işe bakmazlar. laboratuvar kirli diye fırçada yemiştik. sanki bizim görevimizmiş gibi. boş ver moral bozmayı çok iyi becerirler. görevi bilen insan müfettiş olmaz derdik biz. onları küçümserdik. böyle teselli bulurduk. sizde böyle düşünün. bırakın onlar komplekslerini tatmin etsinler.
Allah bağışlasın çoçuklarınızın okulları bitince dönersiniz maraş izmire göre yaşaması kolay şehir birde yerlisi iseniz elini sallasan tanıdık çıkar tabi biraz dezavantajları olsada iyidir memleketim
artık biraz zor gibi. elbistanda bir tek amcam kaldı. herkes bir yerde. benim ailemde ankaraya yerleşmişti. bende çocukların peşinden izmire geldim. özellikle kızım üniversiteyi burada kazanmıştı. onun aşırı sızlanmalarına dayanamayıp balıkesirden buraya göç ettik. artık göçebe dolanmaktan yoruldum. izmiride sevdik. galiba burada kalırız.
malatyaya gelin gitmiştim. 5 senem orada geçti. ama ne 5 seneydi. bir daha allah korusun. yani eşimin akrabaları başımda boza pişirmişlerdi. evet malatya çok güzel. çokta sevdiğim arkadaşlarım var. ama eşimin akrabalarıda var.