Kahramanmaras///46

şükür bu haftayı da bitirdik,şimdiden herkese iyi haftasonları hihoyyyt

berfinsena yakında aramızda olacak kızlar. evini taşımış. interneti bağlanmış. artık burası boş kalmayacak. canım hemşom benim. seni ne çok özlemişiz. yerin hemen belli olmuştu. bu arada hepinizin cuması mubarek olsun kızlar.

iyi akşamlar,bekliyoruz berfinsenacığım seni.Morkalem,sen nerelerdesin canım?

herkese merhaba,
iyi hafta sonları

boşver sıkma canını, onlar kendi içine düştükleri otorite zayıflamasının acısını bizden çıkarıyorlar, 80 den aşağı veremezler soruştura açılır,
hem artık dersimize girme yetkileri de ellerinden alınıyormuş, puan bile veremeyecekler, bütün bunların acısını gider-ayak bizden çıkarıyorlar,

merhaba bende maraşlıyım
hoşgeldin canım, görüşmek üzere,

iyi akşamlar,bekliyoruz berfinsenacığım seni.Morkalem,sen nerelerdesin canım?

buralardayım canım, önce kızım sonra ben nezle olduk, dört gündür sınf sınf bunumuzu çekip dolaşıyoz senağlama

ablacığım sen nasılsın boynun için tedaviye başladınız mı?

geçmiş olsun canım arkadaşım,kızın da sen de en kısa zamanda iyileşirsiniz inş

canlarım biraz burayı ihmal etmişim. geyikten buralara zor geliyorum. orda uğraşacak meşgaleler buldum. kendimce eğleniyorum. ne yapayım can sıkıntısını böyle atmaya çabalıyorum. bazen kendimi öyle kaptırıyorum ki sormayın.
morkalem geçmiş olsun canım. artık yaz geliyor çok şükür. artık hasta olmayız.
bu arada tedavim devam ediyor. ilaç ve iğneler şimdilik iyi geldi. sonrası önemli.

ya niye bıraktınız bizi,uğramıyor kimse.Merhaba HFZ,nasılsın canım

kaydirigubbakcemile3hihoyyyt haftasonu geldi,şükür,oohhh gezeyim biraz

merhaba.a.s. bahar gelince evlerde zor oturulunuyor. millet böyle havaları çok özlemiş. ben bile eve girmek istemiyorum. eve gelince resmen suratım düşüyor.

yeni bir hafta başladı,herkes iyidir inş.Sağol ablacığım,iyi bir hafta geçirelim.Morkalem nerdesin canım arkadaşım,önemli bir şey yoktur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…