Kahramanmaras///46

canlarım nasılsınız ne zamandır yazamıyorum 29 martta doğum yaptım 2600 gr minnacık bi kzızm oldu ismi idil türkü
bu gün 15 günlük
sizler nasılsınız zters bi durum yoktur umarım
kendinize iyi bakın hepinizi öptüm

hayırlı olsun canım,gözünaydın,kokluyorum meleğini,öp benim içinŞeniz

ablacım,morkalem,HFZ nerdeeee? Özledim sizleri,kötü bir şey yoktur umarım

miskokulu iyiyiz canım sen nasılsın....................sesim geliyormudelikafadulden

canlarım önce hayırlı cumalar dileyim. ben iyiyim. eşim azıcık üzdü beni. şimdi biraz düzeldi. ama hala endişeliyim. eh yaş 56 olunca insan herşeyden nem kapıyor. çok şükür bu sefer ucuz kurtardı diyorum. ah acık sigarayı az içse. :1no2: dr. zaten yüzüne dedi. bunu bırakmazsan, yolcularlar seni dediler. birde dinlese. eve geldi hemen pakete sarıldı. laf anlamıyor. ben hastahane ev arası koşturdum.

canım gözün aydın olsun. nihayet bebişine kavuştun. sağlıkla büyüt kızını. ismideçok güzel. adıyla yaşasın. a.s.:1hug:

herkese günaydın,dün oğluşum sünnet oldu,şükür sorun yaşamadık.Herkese iyi haftasonlarıŞeniz

hayırlı uğurlu olsun bbeişin canım.gzöüğn aydın allah uzun ömürler verisn.
çok minickmiş kızımız annesi.
canım sezaryen mi yaptın.
miskokulu yavrucuğu biizm için kokla olur mu
ay maşallah tekrar resmide pek bir tatlııı

geçmiş olsun ablacğım.çok geçmiş olsun .birbirinzie iyi bakın olur mu.

geçmiş olsun ablacğım.çok geçmiş olsun .birbirinzie iyi bakın olur mu.[/QUOTE]

canım sağol. bakmazmıyız birbirimize. ama işte yaş ilerleyince kapıyı yokluyorlar. sen ne yaptın. artık pek görünmüyorsun. berfinsenada öyle. bu sene nedense ayrı düştük.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…