herkese günaydın,dün oğluşum sünnet oldu,şükür sorun yaşamadık.Herkese iyi haftasonlarıŞeniz
canım artık gel ya. çok özledik seni. eski berfinsenayı arıyorum ben. bende çok sıkıntılı günler yaşıyorum. ama arada da olsa giriyorum. en azından biraz olsun sıkıntılardan uzaklaşmaya çabalıyorum.
bu arada mahkememiz bitti. temyizide kazandık. şimdi faiziyle ödediğimiz parayı alma çabasına girdik. dilerim sizde bir an evvel feraha kavuşursunuz. allah yüzümüze bakıyor. yalnız herşeyin başı sabır gülüm. hergün bu sabrı dilemiştim. çok şükür büyük üzüntüyü atlattık derken eşim kalp spazmı geçirdi. birikmişlikler adamda iflas etti. şimdi biraz iyi. çok şükür kurtardı diyorum. ama tam iyide diyemiyorum. çok halsiz düştü. yine bunada şükür. sağ ya önemli olan bu.
onun için sağlığınıza bakın. ne geliyorsa üzüntüden geliyor.
swethome canım hamileliğin nasıl geçiyor. kaç ayın kaldı. allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin. kızikoşun adını ne koymaya karar verdiniz.
sweethome,ablacım sağolun.Daha 9.5 aylık ablacım.İzmir yine buluşuyor,yaaa,ne güzel,bekliyoruz fotoları
öyle doğru diyorusn ablacğaım.hastalık ve ölüm olmasın herşey ile bir başedilme yöntemşi var.canım artık gel ya. çok özledik seni. eski berfinsenayı arıyorum ben. bende çok sıkıntılı günler yaşıyorum. ama arada da olsa giriyorum. en azından biraz olsun sıkıntılardan uzaklaşmaya çabalıyorum.
bu arada mahkememiz bitti. temyizide kazandık. şimdi faiziyle ödediğimiz parayı alma çabasına girdik. dilerim sizde bir an evvel feraha kavuşursunuz. allah yüzümüze bakıyor. yalnız herşeyin başı sabır gülüm. hergün bu sabrı dilemiştim. çok şükür büyük üzüntüyü atlattık derken eşim kalp spazmı geçirdi. birikmişlikler adamda iflas etti. şimdi biraz iyi. çok şükür kurtardı diyorum. ama tam iyide diyemiyorum. çok halsiz düştü. yine bunada şükür. sağ ya önemli olan bu.
onun için sağlığınıza bakın. ne geliyorsa üzüntüden geliyor.
günaydın arkadaşlar ,günaydın ablacığım,
ablacığım çok büyük geçmiş olsun eşine ALLAHIM esirgesin sizleri,
mahkemeyide kazanmanıza sevindim,
haklısın herşeyin başı sağlık ve en büyük düşmanıda sağlığımızın üzüntü,
ama her ne kadarda düşünmüyoruz desemde yalan ,
hayırlısıyla sağsalim bizde bu sıkıntılardan kurtulsakta oh be dünya varmış demeyi isterdim ,
ama bunada şükür diyebiliyoruz, ben dünden beri evdeyim ,ayın 16 sında eşimin amcasını kaybettik trafik kazası sonucu ,şimdi eşimi teselli ediyorum çok üzüldü çok yıprandı amcası çok gençti 68 doğumluydu ve 4 evladı yetim kaldı evlerimizden uzak ALLAHIM eşine çocuklarına tüm aileye sabır versin,
kayınpederime sen hiç yaşlanmazsın baba diyordum 5 günde iyice çöktü,
bütün aile perişan ,çok iyi bir insanın aramızdan hiç gelmemiş gibi apansız çekip gitmesi ,
çok kötü bir durum senağlamasenağlama ALLAHIM bunu unutturacak başka olay yaşatmasın diliyorum :Saruboceq:amcamızın mekanı cennet olsun yattığı yer nur dolsun...
başınız sağolsun canım.
allah rahmet etisn.
yavrularına da allah yardım etisn.sen desıkıntın ne bilmiyorum ama inşallah bir an evvel çözer de rahatya kavuşurusn canım.
başın sağolsun berfinsenam,Allah rahmet eylesin.
mahkemeyi kazanmanıza çok sevindim ablacım,inş paranızı da alırsınız
sweethome inş eşin hayırlısıyla bir işe girer canım,Defne kızımızı da kucağına sağsalim almayı nasip etsin Allahım.
maraştayım canım merkezde sen neresindesin
günaydın arkadaşlar ,günaydın ablacığım,
ablacığım çok büyük geçmiş olsun eşine ALLAHIM esirgesin sizleri,
mahkemeyide kazanmanıza sevindim,
haklısın herşeyin başı sağlık ve en büyük düşmanıda sağlığımızın üzüntü,
ama her ne kadarda düşünmüyoruz desemde yalan ,
hayırlısıyla sağsalim bizde bu sıkıntılardan kurtulsakta oh be dünya varmış demeyi isterdim ,
ama bunada şükür diyebiliyoruz, ben dünden beri evdeyim ,ayın 16 sında eşimin amcasını kaybettik trafik kazası sonucu ,şimdi eşimi teselli ediyorum çok üzüldü çok yıprandı amcası çok gençti 68 doğumluydu ve 4 evladı yetim kaldı evlerimizden uzak ALLAHIM eşine çocuklarına tüm aileye sabır versin,
kayınpederime sen hiç yaşlanmazsın baba diyordum 5 günde iyice çöktü,
bütün aile perişan ,çok iyi bir insanın aramızdan hiç gelmemiş gibi apansız çekip gitmesi ,
çok kötü bir durum senağlamasenağlama ALLAHIM bunu unutturacak başka olay yaşatmasın diliyorum :Saruboceq:amcamızın mekanı cennet olsun yattığı yer nur dolsun...
hanımlar merhaba ........hocam Allah sabır versin geçmiş olsun
günaydın demeden konualr atladım yazdım:)
günaydın herkese ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?