Kahramanmaras///46

swethome canım hamileliğin nasıl geçiyor. kaç ayın kaldı. allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin. kızikoşun adını ne koymaya karar verdiniz.

bakıyorum hafta sonu kimseler uğramamış. eh tabii güzel havaları buldunuz geziyorsunuzdur. ben gezemedim. bari benim yerimede gezin. ama bu cuma izmir buluşmasından size sevgilerimi yollayacağım. mutlaka beni görün. delikafadulden özellikle sizin için poz vereceğim. hepinizi öpüyorum. Şeniz

sweethome,ablacım sağolun.Daha 9.5 aylık ablacım.İzmir yine buluşuyor,yaaa,ne güzel,bekliyoruz fotoları

hemşolarım selamlar ,ne haber nasılsınız ,geç vakit ama ilk buraya uğramak istedim ,çok boşladım sayfamızı :çok üzgünüm:
inşallah daha sık uğramaya çalışıcam elimden geldiği kadar

CheGuevera tatlım bebişin hayırlı olsun ALLAHIM analı babalı büyütsün inşallah :Saruboceq:
tadını çıkar bu günlerin zaman çabuk geçer çünkü ,bir bakarsın idil türkü hanım büyümüş ,

arkadaşlar son zamanlarda betüş ablamda iyi biliyor fazla giremiyorum pc ye ayıracak zamanım yok desem yeridir, arada bi bakıp çıkıyordum,yeni katılan arkadaşlar varsa hepiniz hoşgeldiniza.s.
betüş ablam ve arkadaşlarım tek tek hatrınızı soramadım inşallah hepiniz süpersinizdir,
özledim hepinizi eski günlerini özledim sayfamızın ne güzel günlerdi betüş ablacığım :1hug:

Son düzenleme:
canım artık gel ya. çok özledik seni. eski berfinsenayı arıyorum ben. bende çok sıkıntılı günler yaşıyorum. ama arada da olsa giriyorum. en azından biraz olsun sıkıntılardan uzaklaşmaya çabalıyorum.
bu arada mahkememiz bitti. temyizide kazandık. şimdi faiziyle ödediğimiz parayı alma çabasına girdik. dilerim sizde bir an evvel feraha kavuşursunuz. allah yüzümüze bakıyor. yalnız herşeyin başı sabır gülüm. hergün bu sabrı dilemiştim. çok şükür büyük üzüntüyü atlattık derken eşim kalp spazmı geçirdi. birikmişlikler adamda iflas etti. şimdi biraz iyi. çok şükür kurtardı diyorum. ama tam iyide diyemiyorum. çok halsiz düştü. yine bunada şükür. sağ ya önemli olan bu.
onun için sağlığınıza bakın. ne geliyorsa üzüntüden geliyor.

günaydın arkadaşlar ,günaydın ablacığım,
ablacığım çok büyük geçmiş olsun eşine ALLAHIM esirgesin sizleri,
mahkemeyide kazanmanıza sevindim,
haklısın herşeyin başı sağlık ve en büyük düşmanıda sağlığımızın üzüntü,
ama her ne kadarda düşünmüyoruz desemde yalan ,
hayırlısıyla sağsalim bizde bu sıkıntılardan kurtulsakta oh be dünya varmış demeyi isterdim ,
ama bunada şükür diyebiliyoruz, ben dünden beri evdeyim ,ayın 16 sında eşimin amcasını kaybettik trafik kazası sonucu ,şimdi eşimi teselli ediyorum çok üzüldü çok yıprandı amcası çok gençti 68 doğumluydu ve 4 evladı yetim kaldı evlerimizden uzak ALLAHIM eşine çocuklarına tüm aileye sabır versin,
kayınpederime sen hiç yaşlanmazsın baba diyordum 5 günde iyice çöktü,
bütün aile perişan ,çok iyi bir insanın aramızdan hiç gelmemiş gibi apansız çekip gitmesi ,
çok kötü bir durum senağlamasenağlama ALLAHIM bunu unutturacak başka olay yaşatmasın diliyorum :Saruboceq:amcamızın mekanı cennet olsun yattığı yer nur dolsun...

Son düzenleme:
swethome canım hamileliğin nasıl geçiyor. kaç ayın kaldı. allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin. kızikoşun adını ne koymaya karar verdiniz.

teşekkür ederiz anneannei.iyi geçiyor şükür,iş güç koşturmaca felan derken.
şu an bride eşim iş bulsa diye dua ediyorumben yakında ayrılacağım işten.zaten borç bayağı oldu.işte allah büyük bir şekilde düzelcek inşallah.
kızımızın adı şimdilike DEFNE babamız başka bir isim bulabilirse buldu yoksa böyle kalacak. allah olmayanalrada verisn çok güzel bir duygu.
bz d inaşşalh sağlıkla kucağımıza alırız

sweethome,ablacım sağolun.Daha 9.5 aylık ablacım.İzmir yine buluşuyor,yaaa,ne güzel,bekliyoruz fotoları

kaderi güzel olsun yavrunun canım

öyle doğru diyorusn ablacğaım.hastalık ve ölüm olmasın herşey ile bir başedilme yöntemşi var.
allah yarımıcmız ı-olsun hepimizn

başınız sağolsun canım.
allah rahmet etisn.
yavrularına da allah yardım etisn.sen desıkıntın ne bilmiyorum ama inşallah bir an evvel çözer de rahatya kavuşurusn canım.

başın sağolsun berfinsenam,Allah rahmet eylesin.
mahkemeyi kazanmanıza çok sevindim ablacım,inş paranızı da alırsınız
sweethome inş eşin hayırlısıyla bir işe girer canım,Defne kızımızı da kucağına sağsalim almayı nasip etsin Allahım.

başınız sağolsun canım.
allah rahmet etisn.
yavrularına da allah yardım etisn.sen desıkıntın ne bilmiyorum ama inşallah bir an evvel çözer de rahatya kavuşurusn canım.

teşekkürler tatlım
benim sıkıntımı duymayan kalmadı ,eşimin işiyle alakalı ,
iş yerine ortaklar girdi sonradan ,eşimde güvendiği için çekleri iş yerindeki kasada bırakmıştı,
ortağın biride insafsız çıkıp gelişi güzel kullanınca ,yok yere borçlandık ,işyeri eşimin adınaydı ,
şimdi işyerlerini kapatmak zorunda kaldık ve bizim olmayan ödemeleri yapıyoruz,

Son düzenleme:
HFZ,berfinsena ben de merkezde olduğuma göre birgün buluşalım.Beklerim herzamanŞeniz

Bu gün 23 Nisan hep neşeyle doluyor insan,bütün çocuklarımızın bayramı kutlu olsun

canım ya, okuyunca çok üzüldüm. eşinin ve senin başınız sağolsun. allah geride kalanlarına sabır versin. çok zor. bende bir ay evvel teyze kızını kaybetmiştim. sizi anlıyorum canım. allah sabır versin. bir varlar bir yoklar. kayıp gidiyorlar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…