başın sağolsun berfinsenam,Allah rahmet eylesin.
mahkemeyi kazanmanıza çok sevindim ablacım,inş paranızı da alırsınız
sweethome inş eşin hayırlısıyla bir işe girer canım,Defne kızımızı da kucağına sağsalim almayı nasip etsin Allahım.
HFZ,berfinsena ben de merkezde olduğuma göre birgün buluşalım.Beklerim herzamanŞeniz
inş ablam,buluşmak nasip olursa resimleri koyarız tabi.Sizler ne güzel buluşuyorsunuz.
günaydın canlarım,tatile alışmışken yine başladı okul:çok üzgünüm: olsa bir dert,olmasa bir dert
öyle düşünme ablacım ya,evde olunca erteliyoruz bazı şeyleri,boşver birkaç gün sonra olsun.
yarın memleketime,Mersin'e gidiyorumhihoyyyt:dance: gezecem,oğluşuma oyuncaklar alacam,annem de çok özlemiş torununu,hasret giderecez.Pazartesi görüşürüz artık.
öyle düşünme ablacım ya,evde olunca erteliyoruz bazı şeyleri,boşver birkaç gün sonra olsun.
yarın memleketime,Mersin'e gidiyorumhihoyyyt:dance: gezecem,oğluşuma oyuncaklar alacam,annem de çok özlemiş torununu,hasret giderecez.Pazartesi görüşürüz artık.
iki memleketli olmak güzel biraz orda biraz burda bak bana hep sabit aynı yerdeyim
hocam böyle sabit olmakta sıkıcı oluyor bazan insan aksiyon istiyor bizim hepimiz aynı memleketdeyiz artısıda var eksiside Allah akrabanın yokluğunu vermesin kızınız tüpbebek yaptırıcakmış Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?