Kahramanmaras///46

allah kimseyi haksız yere mahkeme kapılarına götürmesin. 5 sene sürdü. bana asırlar gibi geldi. şimdide paramızı alma çabasına giriştik. inşallah buda o kadar sürmez.

HFZ,berfinsena ben de merkezde olduğuma göre birgün buluşalım.Beklerim herzamanŞeniz

ay ne güzel olur kızlar. buluşunda resimlerinizi koyun. bizde sizleri resimlerinizden görüp tanıyıp hasret giderelim.
yarın bende izmir buluşmasına gidiyorum. resimlerimize bakın ve beni tanıyın. hepinizi şimdiden öpüyorum. :1hug:a.s.

inş ablam,buluşmak nasip olursa resimleri koyarız tabi.Sizler ne güzel buluşuyorsunuz.

benim adam nette bulduğum birileri ile buluşucamı duyarsa birde resim falan koyarsak furur beniklava:tamam inşallah buluşuruz bir gün sümerevler ne tarafda bende yatılı bölge tarafındayım çok bilmem her yeri hatta yanlış dolmuşa çok binerimkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
ama bir linkini vbersen konunun ablacuuğumm
ben öyle bulamıyorum.
buluşm fotoalrının olduğu linki isterizzzzzzzz

günaydınlar,fotolara baktım ablacım,hepiniz birbirinizden güzel çıkmışsınız,umarım arkadaşlığınız daim olur.İzmirliler buluşma konusunda çok aktif,ne güzel

günaydın canlarım,tatile alışmışken yine başladı okul:çok üzgünüm: olsa bir dert,olmasa bir dert

günaydın canlarım,tatile alışmışken yine başladı okul:çok üzgünüm: olsa bir dert,olmasa bir dert

ben şimdi hep tatildeyim gülüm. bu daha zor. çalışırken o kadar düzenli bir hayatım vardı ki. her işim dakikti. şimdi bunlardan eser kalmadı maalesef. ertesi güne iş bırakmazdım. şimdi boşvermişlik içindeyim. yarın diyorum, yarın olunca ertesi gün diyerek kendimi boşladım. eşim bile bu durumumu görünce sen amma pasaklı oldun demeye başladı. aslında düzenliyimdir. fakat tozla başım dertte. şu toz olayı olmazsa çok iyi olacak. birde kedim bu aralar tüy dökmeye başladı. halılarıda kaldıramadım. yıkamaya vereceğim için önemsemiyorum. tembel oldum bu ara iyice. öfff çok kızıyorum kendime.senağlama

öyle düşünme ablacım ya,evde olunca erteliyoruz bazı şeyleri,boşver birkaç gün sonra olsun.
yarın memleketime,Mersin'e gidiyorumhihoyyyt:dance: gezecem,oğluşuma oyuncaklar alacam,annem de çok özlemiş torununu,hasret giderecez.Pazartesi görüşürüz artık.

iki memleketli olmak güzel biraz orda biraz burda bak bana hep sabit aynı yerdeyim

ne güzel anacığına kavuşacaksın. bende mayıs ayında ankaraya gideceğim. henüz tam tarih belli değil. kizikomun tüp bebek uygulaması olacağı sırada orada olacağım. bu arada anneciğimide göreceğim allahın izniyle. sonra ne zaman giderim allah bilir. Şeniz

hocam böyle sabit olmakta sıkıcı oluyor bazan insan aksiyon istiyor bizim hepimiz aynı memleketdeyiz artısıda var eksiside Allah akrabanın yokluğunu vermesin kızınız tüpbebek yaptırıcakmış Allah tamamına erdirsin inşallah

evet kızım tedavi görüyordu.son aşamasına geldi artık. yarın belki ankara yolcusu. yumurtaları toplanacakmış. döllenme olduktan sonra transfer yapılacak. transfer aşamasında ben yanına gideceğim. yumurtaların toplanma aşamasında eşi yanında olacak. bu yüzden içim çok sıkıntılı.
dünde eşimin 2 kalp damarında daralma olduğu çıktı. dr. bu seferde başka testler istedi. buda beni üzdü. yani birşey geldi mi arka arkaya geliyor. bu yüzden sarhoş gibi dolanıp duruyorum. elim bir işe gitmiyor. hani bir iyi haber çıksa için rahatlar. bilinmemezlik insanı çok yoruyor.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…