Kahramanmaras///46

kızın hayırlı haberlerle gelir inş ablacım,emekler boşa çıkmaz.Eşinin test sonuçları da inş iyi çıkar,Allah şifa versin

kızın hayırlı haberlerle gelir inş ablacım,emekler boşa çıkmaz.Eşinin test sonuçları da inş iyi çıkar,Allah şifa versin

bende onun yanına gidiyorum. inşallah emekleri boşa çıkmaz.:CüvCüv::ecrin_bebek: artık onunda yüzü güler umuyorum. eşim çok şükür düzeldi. sonuçlar iyi imiş.:1hug:a.s.

bir müddet buralara uğrayamayacağım. ankara yolcusuyum. anacığımı ve kardeşlerimide görmüş olacağım. kızikomun başında olmam gerekiyor. eşide bugün yanına gidiyormuş. bütün sülale orada toplaşacağız. kalabalık arasında yaşamayalı uzun zaman olmuştu. inşallah güzel günler bizi bekler. hayırlı ve mutlu haberlerle dönerim umarım.
bu arada tüm hemşolarımın anneler gününüde kutluyorum.

hayırlısıyla git ve dön ablacım,tabi iyi haberlerle.Eşin için çok sevindim.Kendini çok özletme

kızlar ben ankaraya hafta sonu gideceğim. gidiş ertelendi yani. offf beklemek çok zor ya. gitsem bu sefer eşim burda yalnız kalacak. üstelik kediciğim bensiz ortalığı birbirine katacak. bu yüzden gitmem gerektiği zaman gideceğim. 1,5 hafta orada kalacağım. mirmirmirmir

gerilerden buldum çıkardım,kimsecikler yok.Ablam gitti,morkalem bizi unuttu,hamişimiz var.....yine de yazayım,herkese sevgiler.....

canım ben ankaradan yine size yetiştim. kızın laptopu ile girmek zor geliyor. yoksa hergün sizi ararım. artık evime gidince sizinle bol bol yazışırız.
kızikoma 4 bebe transfer edildi. inşallah biri tutar. bütün gün bunların hayaliyle yatıp kalkıyorum. 30 mayısta sonucu alacağız. 31 mayıstada herkes evine dönecek. inşallah müjdeli haberlerle dönerim.

slm hemsolar bende maras pazarcikliyim ozledigim o kadar sey varkii hangii birinii yazayimmm offf senağlama insallah bu yaz gidicemm en son 2005te gitmistimmm coook ozledim oralariii

merhaba arkadaşlar bende k.maraşlıyım. çok özledim memleketimi, iş dolayısıyla izmirin bi ilçesindeyiz. 3 senedir görmüyorum maraşı inş. yazın gideceğim..

epeydir üyeyim ama giremiyordum artık hergün girebiliyorum. umarım güzel arkadaşlıklar kurabiliriz.

meraba ben yeni sayilirimm uyelikte benim esimde bende marasliyiz ama esimin ailesii cook onceden izmire goc etmislerr yani anlican bende izmire gelin oldum kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…