Kahramanmaras///46

geçmiş olsun canım,en kısa zamanda toparlar inş.Mayıs'ta hava çok güzeldi,demek sen epeyce serin bir yerde oturuyorsun.Bana Mersin'den sonra şu hali bile çok iyi geliyor :)

inş ablacım.
biz kütahyada yaşıyoruz, arada en azından 10 derece fark var. böyle olunca bana oralar çok sıcak geldi
ama bu yaz kütahyada çok sıcak camlar ve balkon kapıları açık sürekli
hiç esmiyo bile boshayallersmile

ne güzel serin bir yerdesin,gerçi oranın kışı da soğuk olur.Karlı yerleri sevmiyorum ben.

sağol canım,hepimizin.Susuzluk beni öldürüyor,onun dışında iyiyim.Kayınpederin nasıl oldu ?

merhaba bende kahramanmaraş sütçü imam üniversitesini kazandım ama aklıma takılan konular var avşar yerleşkesi yükseokulun bulunduğu yer merkeze mi bağlı avşar bir bilgi veren olursa sevinirim.. çok sevindim maraşa çıkmasına

maraşta ilk yazımı geçiriyorum ve çoook sıcak.. (( böyle sıcakta nasıl yaşıycam ben, tayiimiz çıksa da gitsek bi an önce (( ayrıca çok sıkıcı

günaydınlar...
nanelişekerim çok geçmiş olsun
ebrucum hayırlı olsun,benim bildiğim yüksek okul avşar'da değil,orda ana kampüs var,Antep yolu üzerinde,ama tabii merkeze bağlı.Merkezde oturursun.
48 ve 58 bu yaz maraş ayrı bir sıcak,gerçi her yer öyle.Önceki yazlarda biz bu kadar rahatsız olmamıştık.

evet çokbunaltıcı gerçi evimizin olduğu yer esiyor allahtan ama bu sefer de tozlu. 2 gündebir toz almak zorundayım her yer toprak...
ayrıca avşar kampüsü antep değil de kayseri yolu üstünde değil miydi?antep yolu üstünde mado, arsen falan var. orda değil çünkü biliyorumCADIARZU

48 ve 58 evet canım,avşar kampüsü orda ama yüksekokul o kampüste değil,karacasu kampüsünde.Her ikisi de merkeze bağlı zaten.Karacasu'da kredi yurtlar kurumuna ait,büyük bir yurt var ebrucum

tşk ederim miskokulum ama tam anlamadım yüksekokulun yanında yurt yok mu cevaplarsanız sevinirim

miskokulum cevaplamış zaten...
Evet yüksekokul Antep yolu üzerinde,Antebe giderken sağ tarafta , hemen içerde.
Karacasu merkeze bağlı , merkezde kalanlara ulaşım sıkıntısı yok.
Yanında yurt binası var.
Benim yiğenim okudu orada ,yeni bitirdi.
Avşar kampüsü Kayseri yolu üzerinde..

''Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et''

dualarda buluşmak ümidi ile....

günaydınlar...
kendini çok yorma canım.Dün iyiydi hava,esinti vardı,gece uyuyabildik
first lady nerdesin ya?
morkalem sen de bir göründün,kayboldun

Hayırlı geceler, hayırlı ramazanlar diliyorum herkese.
Ben tatilimi bitirdim, evime döndüm. Umarım daha sık görüşürüz bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…