Kahramanmaras///46

hayırlı geceler kızlar bu gece dualarınıza amcamı da eklermisiniz lütfen
biraz önce haber geldi, bir yıldır kanser tedavisi görüyordu kendisini kaybettik
Rabbim mekanını Cennet eylesin , böyle güzel günlerde kavuştu Rabbine. inşaallah kabri nur olsun
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Allah razı olsun
çok üzgünüm çoooooookkkkkk senağlama

http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...-amcami-kaybettik-dualarinizi-bekliyorum.html

sevgili maraşlı kardeşlerim,

okul yıllarımın bir kısmını güzel maraşımızda geçirdiğimden o meşhur tarhananız benim favorim oldu. Şuan hamileyim ve çok feci maraş tarhanasına aş eriyorum.lakin maraşta ikamet eden bir tanıdığımda kalmadı maalesef. iyilik sever bir maraşlı kardeşim bana biraz maraş tarhanası yollayabilirse çok büyük sevaba gitmiş olur. Ücreti neyse banka hesap numaranıza ya da posta çekiyle yollayabilirim.

Cevaplarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun.

ya da maraş tarhanasını siparişle edenibileciğim bi yol bilen bir arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum. Hepinize sevgiler....

okula başladık bugün yoruldum sempatiksalakcinni maraş bi sıcak bi sıcak piştik okulda ya... türkiyede en sıcak yer burası ya hava durumuna bakınca ohaoldumsmile

nem var tabi, adana mersin kadar değil tabi allahtan ama etrafı barajlarla çevrili buranın, barajlardan sonra nem ve kirlilik artmış maraşta, öyle diyor eskiler :hulya:
muğla bu kadar sıcak ve nemli değildir mesela, hem rakımı yüksektir hem de denizin önünde dağ vardır etkisi içeri kadar girmez. ondan sanırım. neyse ki geceler serinledi artık

evet çalışıyorum, öğretmenim maraş merkezde. eşim de polis. ben geliyom eve o gidiyor o geliyor ben gidiyorum falan :bbo: bi yemek yapmaya başlıyorum 2 saatten önce mutfaktan çıkamıyorum, herkes mi böyle ya:1shok:

hep öyle canım... haftasonum mutfakta geçiyor benimde.
çeşitli şeyler hazırlayıp dondurucuya atıyorum haftaiçi kolaylık oluyo.
ama yinede çalışan ev hanımı olmak çooooooooook zor
iki mesain oluyo :1no2:

off ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi, herkes ben gibiyse iyiymiş. ama ben de beceriksizim sonra hafiflerim diye ümitliydim o ümitler de suya düştü şimdi akannehirkaydirigubbakcemile3 yemek kursu da açılmıyor burda... değişik şeyler öğrenirdim boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…