off ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi, herkes ben gibiyse iyiymiş. ama ben de beceriksizim sonra hafiflerim diye ümitliydim o ümitler de suya düştü şimdi akannehirkaydirigubbakcemile3 yemek kursu da açılmıyor burda... değişik şeyler öğrenirdim boshayallersmile
hmm evet o iyi fikirmiş... işte bu hızlanma, bilgi edinme sürecini sevmiyorum, yapabiliyorum yemek ama ne yapsam diye düşünmekten yemek yapmaktan soğuyorum... birini eve çağıracak olsam elim ayağım tutuşuyor ne yapsam falan diye panik oluyorum ... şu an tek dondurucuya atabildiğim haşlanmış nohut daha... kaydirigubbakcemile2
ilk zamanlar yoğun olur 48 ve 58,gelen-giden,sonra hafifler,sen de alışırsın.Yemek yapa yapa öğrenirsin,zamanla herşey.Aslında buzluğa atabilsen çok pratik olur,okuldan gelince hemen yapıverirsin.Ben kabak,fasulye,dolmalık biber mutlaka koyarım buzluğa.Domates de doldururum kavanozlara,rahat ederim kışın.Dene mutlaka.Bu arada bir ömür boyu mutluluklar...
merhabalar güzel hemşerilerim.bakıyorum sohbet pek bi güzel.pek bi sıcak.maşallah allah muhabbetinizi arttırsın.bu güzel muhabbete benide katsın inşallah.
merhabalar güzel hemşerilerim.bakıyorum sohbet pek bi güzel.pek bi sıcak.maşallah allah muhabbetinizi arttırsın.bu güzel muhabbete benide katsın inşallah.
zemuszemusteşekkürler... sanırım herkes evli çocuklu olunca gece yarısına kadar bitkin düşüp yatıyordur . ben çocuksuzum ama
merhabalar........
sen de yaşayacaksın bunları inşallah 48 ve 58
aslında bende oturuyorum şimdilik gece yarılarına kadar.ben kasım ayında iş başı yapıcam inşallah.oğluşlarımda zaten erken uyurlar.benim o konuda sıkıntım çok şükür hiç olmaz.ayrıcada inşallah rabbim sanada hayırlı evlatlar versin inşallah canım benim.inan dünyanın en güzel hediyesi onlar.anneden babadan eşden daha önce geliyorlar.hatta kendinden bile :):CüvCüv:sen şimdi bol bol uyuki yarın dünyanın en güzel hediyesini kucağına aldığında uyku nedir unutacaksın.:ecrin_bebek:
48ve58 canım benim okuduklarıma dayanarak zannımca misafir ağırlamak seni geriyormuş.ama biz maraşlı hatunlar pek bi hamarat oluruz.misafir bizi tırstırmazki.hem sen gerildikçe misafirid gerersin canım benim.rahat ol gevşe.herşey dört dörtlük olmak zorunda değil.kusur elbetteki olacak hangimizde yokki.ayrıca inanki misafirine sadece bir bardak su ver ama tatlı dilli ol güler yüzlü ol o misafir baklava börek yemiş gibi kalkar yerinden.ok canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?