yok canım yok doğum izninde değilim.sen gel buyur ben sana ekşili köfte şöyle dursun yuvalam yine yaparım.benim aslanlar büyüdüler maşallah.büyük oğlan 3, sınıfta,küçük oğlan anasınıfında.
evet inşallah :kedi:
çok zorlu bi süreç olduğu belli oluyor, etraftaki çocuklu insanların şikayetlerini duydukça mümkün olduğunca ertelemeye çalışıcaz sanırım ama çocuksuz olmaz boshayallersmile
gurbette olupta birde dağ başında yaşamak var hanımlaar.bırakın sinemaya gitmeyi çarşı pazar görmüyorum ben.komşularımda olmasa kafayı sıyırırdım burda.48ve58 canım benim bencede fazla erteleme bebiş meselesini sonra uğraştırmasın seni bitanem.allah korusun.ayrıca eğerki daha çok yeni değilseniz 9 aylık hamilelik süreside olacak zamanı bu şekilde ayarla canım benim.ben 3, bebişimi istiyorum şimdi allah nasip ederse inşallah.hadi ikimiz birlikte hamiş olalım beraber gün sayalım:ecrin_bebek::Saruboceq:vereliniortak
miskokulum allah razı olsun canım benim.:1hug:allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın.sen yeterki gel misafirim ol bak ben sana neler hazırlarım nelerle beslerimcokacimcoook canım ben halk eğitimde öğretmenlik yapıyorum.burası kırsal kesim olduğu için kasım ayından önce iş başı yapmıyoruz.nisan ayındada bitiriyoruz.
hanımlar sahi bıranşlarınız ne yaşlarınız kaç eğerki bir sakıncası yoksa sormamın:uhm:.ben giyim öğretmeniyim.28 yaşındayım.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim hihoyyyt
alemsiniz valla kaydirigubbakcemile3 doğru sölüyosun, birini yiyoruz öbürünü getiriyorlar, ya istemiyorum yiyeiyorum lütfen yemiyim falan diyoruz yok.. olur mu yiyin diye nerdeyse ağzımıza sokacaklar kaydirigubbakcemile3 ben diyabet hastasıyım bi de, iğne kullanıyorum, iğne harici bırak hamur işini meyve bile yiyemiyorum fazla, üzümü 10 tane yesem yeter, tabağıma gelen diğer şeyler aynen geri gidiyor. hala da ye bişey olmaz diyorlar, bu kadar ısrarcılık da kötü ama. 50 kiloyum zaten fazlasını kaldıramam zayıfım diye de yedirmeye çalışna var... ama sağolsunlar eski ev sahibim çok iyiydi bekarken çok beslediler beni istemesem de opuyorumnanaktan maraşlı öğretmen tanıdıklarım genelde genç ve benim kafadan olduğu için sorun yok da, apartmandakiler gelecek olunca zor oluyor, tam sizin gibiler :hulya:
slm topiğinizi yeni gördüm bende k.maraşlıyım ama gurbetteyim eşimin işinden dolayı malatyadayım sizde benim memlekette gurbettesiniz hayat böyle napalım evet bizde tatlılar tuzlular içli köfteler dolmalar fazla olur misafir ağırlamada valllahi severiz yemeyi ve yedirmeyi:içelim:cokacimcoook:roflol:
o dağ başlarında ben de kaldım suzicim, maraşın ilçesiin köyünde... hemde muğla gibi turistik bi yerden sonra burası türkiye mi dedirtti bana sempatiksalakcinni zor oluyor haklısın kolaylık versin allah
hamişliğe gelince henüzçok erken yaa :hulya: ama beraber olsak çok güsel olurdu gün saymak
selam canlarımmmmm
nasılsınız görüşmeyeli hemşolar
sağol canım.inşallah hayırlısıyla bende giderim buralardan.
bebiş konusuna gelince bu gidişle bende gün falan sayamayacağım.dün doktora gittim.rahim filmi falan istedi.depresyona girdim.hastanelerden nefret ediyorum.vazgeçeceğim heralde bu bebek olayından.hayırlısı artık.
selam canım hg nerelerdesin.?
iyim diyeyim iyi olayım inşallah.
sen nasılsın canım?
suzancım ben 30 yaşındayım,biyoloji öğretmeniyim.Keşke daha genç anne olsaymışım diyorum bazen,daha 2. çocuk olayı da var çünkü.Sen ne güzel 28 yaşında 2 çocuk sahibsin,maşallah.3.'yü mü düşünüyorsun?Hayırlısıyla olur inşallah
zehracım hoşgeldin
nanelişekerim sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?