ben gelemem ki ama yaaaa :gitme:
48 ve 58 neyaptı acaba.Randevusu vardı.İnşl iyi haberlerle gelir.Dualarımız onunla.Gelsede toplansak.
göknur msn kullanıyorsan adreslerimizi alalım mı? daha iyi olur bence iletişimimiz... ne dersin? özelden veririm adresimi kabul edersen...
meraba göknurcum.. ayy beni de unutmamışsın buralarda canımsın yaa. çok duygulandım mafoldumben kaç gündür zaten ağlak surata döndüm ha kafamçokkarıştı inşallah toplanabilirz canım...
randevuların sonuçları hep aynı, yarın gene randevu var, lens denenecek tüm gün, tak çıkar öff hiç sevmiyorum lensi alsanaalsanasmile
miskokulum sen nezaman okula gidiyorsun?
pazartesi tüm gün gidiyorum,diğer günler öğleden sonram boş canım.Umarım görüşürüz,KK vesile olmuş olur tanışmamıza.İnsan gurbette olunca kendini yalnız hissediyor.
moralini bu kadar bozma canım ya,umarım iyi sonuçlarla dönersin buraya,bekliyoruz
:) biz toplanrsak inşl sana resimlerimizi yollarız:) artık sende onunla yetineceksin.Keşke olsan ama işte gurbeeeet böyle zor be yawopuyorumnanaktan
teşekkr ederm, moral bozulmayacak gibi değil ki ... normal miyop astigmat falan olsa çok kolay lens yumuşacık takıyosun hissetmiyosun bile... ama benimki bambaşka bişey nadir görülen bi hastalık, lens durmuyo gözümde fırlıyor batıyor yanıyor kaşınıyor işkence gibi ... iyi haber anak gözlüklerimle devam etmek olacak benm için... aman eksik kalsın lensi falan napiyim
inşaallah canım, ama mutlaka gönderin bak fotolarınızı bende msni veririm sana özelden. biz genelde nisan-mayıs aylarında izine geliyoruz bu yaz da öyle gelirsek okullar kapanmadan yine toplanırsınız ben gelince de görüşmüş oluruz inşaallaaaaahhhhhh :Saruboceq:
anladım canım,gözlükle de mi sorun çıkıyor ki? Sağlıktan önemli bir şey yok şu hayatta.Toplanalım,moralini düzeltiriz biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?