çok geçmiş olsun canım.neyin varmış,kaydirigubbakcemile3 inşl kötü birşey yoktur.Allah acil şifa versin.
şimdi okudum canım ya çooook geçmiş olsun.Bunada şükret ayaktasın.Allahım acil şifa versin sana inşl.Diyabet zor ya.çok üzüldüm.
şimdi okudum canım ya çooook geçmiş olsun.Bunada şükret ayaktasın.Allahım acil şifa versin sana inşl.Diyabet zor ya.çok üzüldüm.
diyabetle konyada bir dr vardı herkes çok memnundu.Dr nin adını öğreneyim istersen
teşekkür ederim göknurcum. diyabet 7 yıldır var bende zaten, kontrol altında sorun yok ama gözlerim çok sağlıklı değildi,lens denemeye geldik, maraşta lens vermişti doktorum da kullanamadım 1 yıldır, burda çeşitleri var diye geldik ama onlar da olmadı... diğer randevu saatimi bekliyorum şimdi polisevinde
ankaradamısın sen hala?Moralini bozma canım sakın.Çizilmiyor mu gözün.Hem lens kullanmaktan da kurtulursun
evet ankaradayım. çizilmiyor canım ya çizilse lazerle ohoo şimdiye çoktan yaptırırdım. başka bi hastalıkvar maalesef lazer yapılamıyor... nakil olması gerek de nakil son aşama diye yapmıyor doktorlar, lens deneniyor, zaten gözlüğüm var idare ediyorum lens sevmiyorm ...
İnşl en yakında zamanda şifaya kavuşursun canım.Çokta genç yaaşın.Hemen atlarsın inşl.çok üzüldüm.keşke elimizden gelen birşeyler olsa.Dualarım seninle
çok sağol cnm yaaa düşünmen yeter çok sevindirdin beni kaydirigubbakcemile2
işte dedğim gibi durum böyle, iyileşme durumu söz konusu değil, allah daha kötüsünü göstermesin diyelim artık.. sen napıyosun
Dün misafir vardı.öle geçti zaman işte şimdi malüm misafir sonrası temizlik akannehir.Ben girdim kkya sen birdaha girmeyince herhalde okul işleri yoğun demiştim.Hiç aklıma gelmemişti rahatsız olduğun.Özelden msj attmaya çalıştım sana gitmedi msj.
çok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun,umarım nakle gerek kalmadan halledilebilir.
Dün misafir vardı.öle geçti zaman işte şimdi malüm misafir sonrası temizlik akannehir.Ben girdim kkya sen birdaha girmeyince herhalde okul işleri yoğun demiştim.Hiç aklıma gelmemişti rahatsız olduğun.Özelden msj attmaya çalıştım sana gitmedi msj.
beni niye çağırmadın :))
bilmiyordum canım,o zaman senin için ne iyiyse o olsun diyeyim.
48ve58 canım Allah tez zamanda şifa versin, sıkıntılarındn kurtarsın inşaallah arkadaşım
:):):) hemen buyur gel.İstediğin herzaman canım.Malum ev hanımıyım artık.Sende çalışıyorsun sanırım.Gelmek iste yetrki şekerim:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?