hmm anıtı bilmiyorum ama antep yolunu biliyorum :) uzağız, biz tepedeyiz siz aşağıdasınız akannehir ama çarşı ortak noktamız olur kaydirigubbakcemile2 yeni mi evlisiniz yoksa ben gibi :hulya:
tüüh.Neyse maraşın içindeyiz ya o yeter.go kart falan var shel petrolün içinde .Neyse inşallah görüşürüz en yakın sürede.Evet yeni evliyiz canım.Haziranda evlendik. sen ne zaman evlendin
ben akşam yemeği için ayrılıyorum.fırsat bulursam gelirim olmassa da yarın görüşmek üzere inşl.İyi akşamlar.Tanışığıma çok sevindim.Hoşçakal
merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın.Nasıl gidiyor iş
iş yoğun ve yorucu :1no2:
çok yoruldum daha şimdiden. haftanın başındayız Allah çalışan herkese kolaylık versin
miskokulummm nasılsın görüşemiyoruz hiç özledim opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar görüşmeli opuyorumnanaktan
günaydın bayanlar.......
herkes iyidir umarım
hoşgeldin göknurcum
göknur nasılsın canım
iyim canım tşkr ederim sen nasılsın.Nasıl giyor iş.bende misafir gelecek pastalar yaptım onları bekliyorum.Hadi gel sende bekliyorumkaydirigubbakcemile3
herkese merhabalar....
ankara'dayım tedavim yüzünden, maraş'ı,evimi ve okulumu şimdiden özledim çok :sinifsinif: ömrüm hastanelerde geçiyor zaten akannehir haftasonuna döneriz inşallah ...
geçmiş olsun canım, hayırdır kötü bişi yoktur inşaallah
herkese merhabalar....
ankara'dayım tedavim yüzünden, maraş'ı,evimi ve okulumu şimdiden özledim çok :sinifsinif: ömrüm hastanelerde geçiyor zaten akannehir haftasonuna döneriz inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?