Kahramanmaras///46

hmm anıtı bilmiyorum ama antep yolunu biliyorum :) uzağız, biz tepedeyiz siz aşağıdasınız akannehir ama çarşı ortak noktamız olur kaydirigubbakcemile2 yeni mi evlisiniz yoksa ben gibi :hulya:

tüüh.Neyse maraşın içindeyiz ya o yeter.go kart falan var shel petrolün içinde .Neyse inşallah görüşürüz en yakın sürede.Evet yeni evliyiz canım.Haziranda evlendik. sen ne zaman evlendin

tüüh.Neyse maraşın içindeyiz ya o yeter.go kart falan var shel petrolün içinde .Neyse inşallah görüşürüz en yakın sürede.Evet yeni evliyiz canım.Haziranda evlendik. sen ne zaman evlendin

ha evet gokartı biliyorum bi kaç sene önce arkadaşlarla gelmiştik zemuszemus migrosa da geliyoruz bazen gezmeye... evet en azından aynı yerdeyiz.. inşallah görüşürüz... biz de temmuzda evlendik, ağustosta geldik evimize, ama benim maraşta toplam 4. yılım, eşimin de 3.yılı. 2 sene ilçesinin köyünde kalmıştım o yüzden merkezi çok bilmiyordum yeni yeni öğreniyorum işte ben de... gezecek yeri pek yok gençlere göre sıkıntı oluyor...

ben akşam yemeği için ayrılıyorum.fırsat bulursam gelirim olmassa da yarın görüşmek üzere inşl.İyi akşamlar.Tanışığıma çok sevindim.Hoşçakal

ben akşam yemeği için ayrılıyorum.fırsat bulursam gelirim olmassa da yarın görüşmek üzere inşl.İyi akşamlar.Tanışığıma çok sevindim.Hoşçakal

görürşüz canım, ben de memnun oldum, kısır yapmakiçin ayrılıyorum ben de byeebayanssulusmile

iş yoğun ve yorucu :1no2:
çok yoruldum daha şimdiden. haftanın başındayız Allah çalışan herkese kolaylık versin

evet en sıkıcı haftanın iki günü.Neyse az kaldı bugünün bitmesine az daha dayan:teselli:gerçekten zor bir bayanın çalışması.Ama bi okadarda gerekli.Ben çalışıyordum evlenince eşim istemedi ve şimdilk evdeyim.Kendi paranı kendinin kazanması kadar da güzel bir şey yok malesef canım.Allah yardım etsin güç kuvvet versin sana.hayırlı işlerkaydirigubbakcemile3

günaydın bayanlar.......
herkes iyidir umarım
hoşgeldin göknurcum

miskokulummm nasılsın görüşemiyoruz hiç özledim opuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar görüşmeli opuyorumnanaktan

günaydın bayanlar.......
herkes iyidir umarım
hoşgeldin göknurcum

göknur nasılsın canım

iyim canım tşkr ederim sen nasılsın.Nasıl giyor iş.bende misafir gelecek pastalar yaptım onları bekliyorum.Hadi gel sende bekliyorumkaydirigubbakcemile3

iyim canım tşkr ederim sen nasılsın.Nasıl giyor iş.bende misafir gelecek pastalar yaptım onları bekliyorum.Hadi gel sende bekliyorumkaydirigubbakcemile3

canımcım varsa kolay ve güzel tarifler versene, haftasonu misafirlerim gelecek ama aklıma bişi gelmiyo, ne yapsam ki diye düşünüyorum :sm_confused:

herkese merhabalar....
ankara'dayım tedavim yüzünden, maraş'ı,evimi ve okulumu şimdiden özledim çok :sinifsinif: ömrüm hastanelerde geçiyor zaten akannehir haftasonuna döneriz inşallah ...

geçmiş olsun canım, hayırdır kötü bişi yoktur inşaallah

teşekürler nanelişeker, ne ararsan bende var şükür... diyabet, göz hastalıkları... dünya göze geldik buraya, kornea nakli olmam gerekiyor lens kullanamıyorum, zor hastalıklarım var maalesef... :gitme:

herkese merhabalar....
ankara'dayım tedavim yüzünden, maraş'ı,evimi ve okulumu şimdiden özledim çok :sinifsinif: ömrüm hastanelerde geçiyor zaten akannehir haftasonuna döneriz inşallah ...

çok geçmiş olsun canım.neyin varmış,kaydirigubbakcemile3 inşl kötü birşey yoktur.Allah acil şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…