günaydın semacım,günaydın kızlar......
dgun yazın ıns
günaydııınnnn nanelişeker miskokulum...
ben de hiç bilmiyorum maraş düğünü, duyduğuma göre kapalı kadınlar açılıp saçılıp döktürüyolarmış valla, sırf bunun için bile gidilir
göknurcuk maraşlıları çözdü az çok gide gele oturmalara,anlatsın bi gün, ağzım açık kaldı benim
ayy kayınvaliden cimri mi yoksa :) 2 düğün de yorucu olur ama 1 düğün en güzeli ...
maraşlıların her bişeyi ilginç zaten
merak ediyorum düğünlerini de...
göknura sormak lazım aslında o da maraş gelini nasıl oldu acaba düğünü...
göknuurrrr gel tatlım aydınlat bizi bu konuda... bende maraş geliniyim ama maraşta düğün olmadı, sadece benim memlekette nikah töreni oldu bitti, maraşta düğün olacaktı da kayınvlidecim paralarına kıyamadı
göknuurrrr gel tatlım aydınlat bizi bu konuda... bende maraş geliniyim ama maraşta düğün olmadı, sadece benim memlekette nikah töreni oldu bitti, maraşta düğün olacaktı da kayınvlidecim paralarına kıyamadı
ben 4 düğüne gittim burda.Fazla süslüler,onun dışında çok da farklı değil.Ben çok sade hissetmiştim kendimi,ama normalde çok sadeyimdir zaten.Belki sizlere çok da abartılı gelmez.
kolonya da mı fırlatırlardı,ilahi,ne işi var onun.Bizim orda şeker fırlatma bile görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?