Kahramanmaras///46

iyiyiz miskokulum... okul işlerim de bitti şükür. artık geriye karnelere görüş yazmak ve gülen yüz sticker ları yapıştırmak kalıyor

ben msn de takılıyorum eve yeni geldm bişeyler yedim oturdum başına pc nin kocam para kazanmaya gitti de

amin canım hepimiz inşallah...
12ye gelmeden çıkıyorum evden göknurcuk, 12.10da ders başlıyor çünkü hayırdır canım ?

hmm siz gezin kızlar, ben öğleciyim biliyosunuz... sabahları boşum, onda da çarşıya falan inmiyorum. 2. dönemden itibaren hep sabahçı olucam inşallah...

hmm siz gezin kızlar, ben öğleciyim biliyosunuz... sabahları boşum, onda da çarşıya falan inmiyorum. 2. dönemden itibaren hep sabahçı olucam inşallah...

hiç denk gelemiyoruz malesef.Ama işl 2.Dönem iyi olacak bizee inşallahta sabahçı olursun .Bi somuncuya uğrayalımda fıstıklı dondurma yiyelim.Süper oluyor dondurması.

merhaba şekeeer.İyim ben sen nasılsın nasıl gidiyor iş, hayat.

iyi değilim canım ya, nöbetçiyim. bilirsin sen nöbet durumunu
nöbette her gün bişi çıktı, bugünde çok yoğun, çok bunaldım. karar çıkacak onu bekliyorum sonra da tahliye işlemlerini yapıcam işte
çok bunaldım bu hafta çok kötü geçti, dokunsan ağlayacağım, hoş biraz önce ağladım biraz da

sağol naneli...
kesin sabahçıyım cnm, öğrenciler devre değiştirdği için biz de değiştiriyoruz mecburen ... valla somuncu, dondurmacı, kervan, yaşar... neresi olursa fıstıklı dondurmaya bayılıyoruuuuummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…