Kahramanmaras///46

ermiş ayşegül dicem sana artık.Valla pürüz çıktı zaten.Malesef miskokulumun sınav görevi varmış gelemicek yani.Seninde dediğin gibi birimiz olmazsa anlamı olmaz toplanmamızın.Haftaya diyelim artık allah nasip ederse eğer.Vardır bunda da bir hayır.Çok üzüldüm ama

hani bana küsecekti gelmezsem... bu sınav görevi istemeden m, çıktı miskokulum? yoksa imza atmış mıydın? imza atınca bizxde hep çıkıyor :44: neyse diyelim... ben de üzüldüm, kaynanamı bile ekip gelmeyi göze almıştım yaaa, demin de söledim ben arkadaşlarla çarşıda olucam diye kadıncağız boynunu büktü neyse dedim senle de o zaman sabahtan çıkarız dediydim gönlünü aldıydım yaaa :2: sağlık olsun artık inş başka sefere

günaydınlar............
imza atmıştım ayşegülcüm,ama cmtesi öğlen olacağı aklıma bile gelmedi.Sabah olur diye düşünüyordum,ya da pazar olur diye.Neyse vardır bir hayır.Belki haftaya papatya da gelir.Göknur için sorun olmazsa,sana da uyarsa haftaya olsun.

neyse unutalım gitsin bu buluşmayı :) kötü bi anı oldu valla kabus gibi sen sıkışma hiç göknurcuk sorun değil 2. döneme artık kısmetse...

göknurcum ne gerek var,misafirlerinle ilgilenirsin.Tatil dönüşü olur.Bol enerji depolamış oluruz hem :))

biz heç böle yapmamıştık.İlk buluşmamızde bile tedirgindik ama buluştuk. nedense şimdi olmadı.Ama iş beklemez yapacak birşey yoktu.

Evet olsun napalım gönüller ir olsun... Nanelişekerin ahı tuttu valla

iyi diyelim iyi olsun canım... eşimle tartıştım bugün ağladım ağladım... kıskançlıkları sinir ediyor beni, kaynanam da bizde 5 gündür artık, neyse ki o benden yana ama neye yarar kalbin kırıldıktan sonra... kaynanamın sürekli bizde olması da beni rahatsız ediyor... doya doya ağlayamıyor insan kendi evinde bile...

Tööh bugünde naneli şekerim sobelemiş seni :) kız hepte yakalanıyorsun sen:)aman kıyamam sana kankaaam.Bu erkeklerin hepsi aynı hiç kafana takma.Onu giyme bunu giyme poponu kapatacak şey giy.Yok o nie baktı yok bu nie baktı.Hepsiii aynı.Koy çuvala sallla sallla vur duvara :)İnsan üzülüyor ama bunlar böle şekerim.Ağlama hiçte.Dik dur.Çemkir gitsiiin :):)

çemkirmeyi severim göknurcum da çemkirince daha da azıyolar herifler en iyisi susmak... sustum sustum sustum, o konuştu ben sustum, soru sordu sustum... gözlerim yaşlı bu arada tabi. e napsın yumuşadı o da, sesi iyice yumuşadı, noldu bişey demedim demeye başladı. suçlu olduğunu hissetti utandı... yoksa çemkirince o da delleniyor

İşte evlilik bu napacaz yapacak birşey yok.Huyuna göre gideceksin dimi.Sende fazla üzme kendini.Oluyor böle .

sen taktiği öğrenmişsin şekerimmmmm

iyi akşamlar hepinize
canını sıkma ayşegülcüm,hatasını anlamış zaten,kayınvaliden gitmeyi düşünmüyor mu?Onun yanında ne yapacağını da bilemez insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…