tatlıya bağlayıvedik gari :82:
gene de hiç bir zaman kesin konuşmamak gerek, nolur nolmaz bişey olur aksilik falan, gelinmez, şimdilik yüzde 90 geliyorumzaten birimiz gelmezse toplanmanın anlamı olmaz eşime de kaynanama da sölemedim daha da, akşam sölerim eşime, o yüzden yüzde 90 diyorum, sorun çıkmazsa yüzde 100
günaydınlar............
imza atmıştım ayşegülcüm,ama cmtesi öğlen olacağı aklıma bile gelmedi.Sabah olur diye düşünüyordum,ya da pazar olur diye.Neyse vardır bir hayır.Belki haftaya papatya da gelir.Göknur için sorun olmazsa,sana da uyarsa haftaya olsun.[/QUOTE
haftaya Konyadan misafirlerim geliyor.Bugün konuştuk.Çok isterdim haftaya olsun.Bu hafta tam iyi olacakmış yani.kesin belli gelecekleri biletlerini aldılar bugün.Yoksa haftaya yapardık.Nasip olmadı mı olmuyor demekki.Yinede ayarlamaya çalışırım ama.
neyse unutalım gitsin bu buluşmayı :) kötü bi anı oldu valla kabus gibisen sıkışma hiç göknurcuk sorun değil 2. döneme artık kısmetse...
ayşegüülllllllllll sobeeeeeeeee
eyvah ... ee şey ben kem küm..yakalandım işte :83:
iyi diyelim iyi olsun canım... eşimle tartıştım bugün ağladım ağladım...kıskançlıkları sinir ediyor beni, kaynanam da bizde 5 gündür artık, neyse ki o benden yana ama neye yarar kalbin kırıldıktan sonra... kaynanamın sürekli bizde olması da beni rahatsız ediyor... doya doya ağlayamıyor insan kendi evinde bile...
çemkirmeyi severim göknurcum da çemkirince daha da azıyolar herifleren iyisi susmak... sustum sustum sustum, o konuştu ben sustum, soru sordu sustum... gözlerim yaşlı bu arada tabi. e napsın yumuşadı o da, sesi iyice yumuşadı, noldu bişey demedim demeye başladı. suçlu olduğunu hissetti utandı... yoksa çemkirince o da delleniyor
çemkirmeyi severim göknurcum da çemkirince daha da azıyolar herifleren iyisi susmak... sustum sustum sustum, o konuştu ben sustum, soru sordu sustum... gözlerim yaşlı bu arada tabi. e napsın yumuşadı o da, sesi iyice yumuşadı, noldu bişey demedim demeye başladı. suçlu olduğunu hissetti utandı... yoksa çemkirince o da delleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?